Kado voor haar avontuur


Nu 10% korting op dagjes met datum reserveren of als cadeaubon met code good4fun10 gebruik je code via deze link
ook voor alle andere events, Good4fun heeft ook giftcards heeft vele bestedingsmogelijkheden: dagjes weg, fashion, make up, eten laten bezorgen of zelf naar restaurants, games, electronica, parfum en veel meer.

Een leuk kado nodig voor uw vriedin of vrouw. Leuke belevenissen voor haar.

Bootje huren en zelf varen door de grachten van Amsterdam.
Bootverhuur van een boot waar geen vaarbewijs voor nodig is.
Amsterdam wordt ook wel het Venetie van het Noorden genoemd en laat zich dan ook het best bewonderen vanaf het water. Nu kunt u eenvoudig een boot huren en zelf de prachtige Amsterdamse grachten ontdekken.
In de ruime aluminium boot (5.50 m lang en 1.80 m breed) passen maximaal 7 personen. De boten hebben een 1500 W electro-buitenboordmotor met 4 accu s, zodat u er gegarandeerd de hele dag probleemloos op uit kunt trekken.
Dankzij de ingebouwde luchtkasten blijven onze huurbootjes altijd drijven, zelfs als ze vollopen met water. De boten varen geruisloos en zijn milieuvriendelijk. Er is geen vaarbewijs nodig om het bootje te huren, de boten zijn gemakkelijk te besturen en ideaal voor de Amsterdamse grachten. U krijgt natuurlijk uitgebreide instructies over de boot mee en de mogelijke vaarroutes worden van te voren besproken met u. U krijg ook een waterbestendige plattegrond.
Voor kinderen onder de 12 jaar is er een gratis zwemvest.
Een goede kapitein van een huurboot voldoet aan het volgende:
Als u een boot huurt, gaan wij ervan uit dat u zich gedraagt als een goede kapitein en dat u zich aan de Amsterdamse vaarregels houdt.
– beroepsvaart en andere grote boten altijd voorrang verlenen;
– altijd rechts varen;
– bij bruggen en bochten vaart minderen;
– kleinere schepen die vanaf rechts komen altijd voorrang verlenen;
– u houdt zich aan de maximumsnelheid.
Deelnemers: 7 personen.
Locatie: Amsterdam Centrum.
Duur: 1 uur.


Workshop schilderen.
Een wit schilderdoek wacht op uw creatieve talent! Bij deze schilderworkshop gaat u aan de slag met kwasten, rollers, spuitbussen en tubes verf! Laag over laag creeert u een bijzonder kunstwerk waarbij u net zolang door kunt gaan met schilderen totdat u tevreden bent over het eindresultaat. Creatief of niet, iedereen kan het!
Wanneer: op zaterdagen, van 11:00 uur tot 13:00 uur.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Utrecht.
Duur: 2 uur.


Zweefvliegen zelf doen.
Veel mensen denken, vaak onterecht dat zweefvliegen niet voor hen is weggelegd. U neemt plaats in 1 van de tweezitter vliegtuigen. De vlieger geeft u uitleg over de belangrijkste instrumenten en procedures. De lierkabel wordt aangehaakt
en binnen 30 seconden vliegt u op 450 meter hoogte.
Zweefvliegtuigen hebben geen motor, dus hoe komen ze dan toch de lucht in?
De meest gebruikte startmethoden zijn de sleepstart, waarbij een motorvliegtuigje je omhoog sleept en de lierstart. Er wordt gebruik gemaakt van de lierstartmethode. In de lierstart wordt het zweefvliegtuig door een speciaal voor het zweefvliegen gebouwde lier aan een kabel omhoog getrokken. U gaat mee vliegen met een ervaren zweefvlieger en krijgt bovendien algemene informatie over het zweefvliegen. Ervaren hoe zweefvliegen is? Kennismaken met het zweefvliegen? U bent dan de passagier van een ervaren zweefvlieger, die u voor, tijdens en na de vlucht het nodige vertelt en uitlegt.
Gewicht: maximaal van 100 kilo.
Weer: Zeer afhankelijk van het weer. Bij regen en/of harde wind kan er niet worden gevlogen.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Arnhem, Assen, Deventer, Groningen, Lelystad en  Zwolle.
Duur: 15 minuten.

Sushi workshop.
Leer het maken van Sushi tijdens een workshop. Tijdens de workshop Sushi, maakt u kennis met een uitgebreid scala aan Japanse ingrediënten die gebruikt worden voor de bereiding van sushi. U weet dan ook wat u aan moet schaffen als u zelf thuis sushi wilt gaan maken. U wordt allereerst ontvangen met een kopje groene thee, waarna u kennis kunt maken met diverse Japanse producten. U gaat leren hoe u gerolde en handgevormde sushi maakt en de bijbehorende sauzen. Alle sushi’s maakt u zelf, u hebt dus voldoende oefening om de technieken onder de knie te krijgen.
Sushi is eigenlijk een verzamelnaam voor rijsthapjes, gevuld of voorzien van een topping van rauwe vis, groenten, ei, schelp- en schaaldieren etc. Sushi is uitermate gezond te noemen en dit is dan ook 1 van de redenen dat sushi zo mateloos populair is.
Het maken van de decoratieve hapjes is beslist niet zo moeilijk als het er uitziet, u zult echter wel de technieken moeten aanleren. Dit is wat we gaan doen tijdens deze workshop. In totaal maakt u minimaal 15 sushi’s per persoon, waarvan we een gedeelte samen opeten, de rest mag u uiteraard mee naar huis nemen. Thuis zal men namelijk ook erg nieuwsgierig zijn naar het resultaat!
Het verpakkingsmateriaal wordt voor u verzorgd en u mag het matje waarmee u de sushi heeft gerold, meenemen.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Tilburg.
Duur: 2,5 uur.


Paragliding, een tandemvlucht paragliden.
Omhoog getrokken aan een lier maakt u gekoppeld aan een instructeur een paragliding vlucht.
De eerste kennismaking met paragliding vind vaak plaats door middel van een tandemvlucht.
U hangt als passagier voor de piloot helemaal vrij in de lucht, onder een paraglider van ongeveer 42 m2.
Paragliden is de meest elementaire vorm van zweefvliegen.
De hele uitrusting (vliegtoestel) weegt ongeveer 20 kg.
Ervaren piloten kunnen met behulp van thermiek urenlang in de lucht blijven zweven. De tandemvlucht zelf duurt, afhankelijk van de weerscondities, tussen de 5 en de 15 minuten, maar inclusief voorbereiding bent u per vlucht meestal zo’n twintig minuten kwijt. De meeste mensen kijken eerst even de kat uit de boom en blijven na de vlucht nog even kletsen en dan ben u al gauw een uurtje op het veld, soms langer als u het heel erg leuk vindt.
Wanneer: van april tot oktober.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Almelo, Eindhoven, Gorinchem (Zuid-Holland:Noordeloos, Ameide of Rosmalen afhankelijk van de wind),
Hardenberg, Hoogeveen, Nieuwvliet (Zeeland), Ommen, Houten (Utrecht), Tilburg (Noord-Brabant) of Utrecht.


Paardrijden een buitenrit over het strand.
Trektocht te paard rijden voor beginnende en ervaren ruiters. Dit is een unieke manier van paardrijden.
De duinen en het strand zijn voor paard en ruiter een grote uitdaging en zorgen voor veel rijplezier. Paardrijden op het strand brengt u helemaal tot rust. Voel de wind door uw haren als uw paard galoppeert door de branding.
De strandrit duurt circa 1,5 uur en bevat stukken draf, twee keer een stuk in rengalop en neemt u mee over het uitgestrekte strand van Renesse. Met elke rit gaat een ervaren begeleider mee.
Let op:
– Voor alle buitenritten geldt een maximum ruitergewicht van 100 kg;
– Het dragen van een cap is verplicht, deze is bij het arrangement inbegrepen;
– Dit is een rit voor gevorderde ruiters.
Dit arrangement omvat:
– Buitenrit te paard van 1,5 uur;
– Begeleiding bij de buitenrit;
– Cap;
– Huur van een paard.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Renesse.
Duur: 1,5 uur.

 


Blokarten op het strand.
Strandzeilen een leuk uitje. Racen over het strand in uw een blokart of ook wel strandzeilen.
Een aantal jaren geleden is blokarten, de nieuwste vorm van strandzeilen, uit Nieuw Zeeland overgewaaid naar Nederland.
U kunt nu met deze zeilkarren over het Nederlandse strand racen. Blokarting is een avontuurlijke en uitdagende sport workshop die heel makkelijk en snel te leren is, en daarom voor iedereen toegankelijk. Houdt u van wind en snelheid, dan is blokarten zeker iets voor u! Blokarten is racen over het strand in een stevige buggy met een zeil. Het is snel te leren, maar blijft door de snelheid uitdagend. U staat verstelt hoe snel u als een coureur over het strand gaat!
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Callanstoog, IJmuiden of Oostende.
Duur: 1 uur.


Zelf een zilveren ring maken.
Zelf uw zilveren ring maken. Van de “docent” krijgt u uiteraard duidelijke instructies.
Met de workshop zelf uw zilveren ringen maken, gaat u aan de hand van voorbeelden een schitterende ring voor uwzelf of voor uw vriend, vriendin of geliefde maken! De ringen zijn 5 mm breed.

Er zijn verschillende modellen en afwerkingen waar u uit kan kiezen: ciseleren (hamerslag), hoogglans, mat, ijs of een combinatie hiervan. Om een indruk te geven hoe we uw eigen zilveren ring in korte tijd smeden, zijn de stappen hieronder in het kort beschreven.
Een uitgebreide uitleg krijgt u natuurlijk tijdens de workshop.
1. Het bepalen van je ring maat (alle maten mogelijk).
2. De maat op de zilveren strip aftekenen en knippen of zagen.
3. De zilveren strip rond buigen en solderen.
4. De ring rondslaan met behulp van de hamer op de tribulet.
5. Eventuele afwerking aanbrengen: ciseleren (hamerslag).
6. Zijkanten van de ring schuren.
7. Afwerken in glans, mat, ijs of een combinatie hiervan en polijsten.
Onder vakkundige workshopbegeleiding wordt u vanaf het begin tot eind, het smeden, solderen, afwerken en polijsten geleerd.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Rotterdam.
Duur: 3 uur.


Flyboarden is vliegen over het water.
Dit moet u meegemaakt hebben.
Flyboarden is de nieuwe watersport sensatie waarbij u kan vliegen over het water en duiken als een dolfijn! Doormiddel van een Jetski, een Flyboard en een gecertificeerde instructeur is Flyboarden heel toegankelijk en makkelijk te leren!
Omdat de ervaren instructeurs inspelen op het niveau van degene die deelneemt aan de Flyboard Experience, is het voor iedereen uitdagend en zeer veilig! De Techniek:
Een beknopte uitleg over hoe het Flyboard werkt in samenwerking met de Jetski:
Een Jetski vaart omdat deze wordt aangedreven door een krachtige water-jet.
In tegenstelling tot een “normale” boot, heeft een Jetski geen schroef, maar een impeller (inwendige schroef) die in de Jetski zit. Op deze impeller zit nu aan de achterkant van de jetski een pijp bevestigt waar het water met volle kracht ingespoten wordt. Hier zit vervolgens de 18 meter lange slang aan vast waar het water door heen stroomt. De Jetski vaart dus niet meer uit zich zelf maar wordt voortgesleept door degene die op het Flyboard staat. Hierdoor is de Jetski niks meer dan een krachtige water pomp en kunnen geoefende Flyboarders wel tot 10 a 11 meter boven het water vliegen en duiken als een dolfijn!
Wanneer: van april tot en met september.
Deelnemers: 1 persoon.
Locaties: Amsterdam, Friesland of Utrecht.
Duur: 20 minuten.


Indoor skydiven te Luik – Maastricht.
Parachutespringen zonder uit een vliegtuig te springen.
Altijd al een keer het gevoel van skydiven willen ervaren zonder daadwerkelijk uit een vliegtuig te springen?
Zwevend op de kracht van de wind helpen de instructeurs uw stabiliteit te vinden in de turbine. Waarschijnlijk botst u een aantal keren tegen de zijkant aan van de windturbine maar door de stootkussens op het pak en door u met uw handen af te zetten komt u altijd weer in het midden uit.
Tijdens de verschillende sessies in de windturbine zult u steeds comfortabeler worden met de krachtige wind. De eerste sessie is vooral wennen maar in de tweede sessies zult u al snel progressie boeken. Uw instructeur zal helpen met verschillende manoeuvres waardoor u het indoor skydiven snel onder de knie krijgt.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Luik – Maastricht.
Duur: 2 x 30 minuten indoor skydiven.


Paardrijden een buitenrit over het strand.
Trektocht te paard rijden voor beginnende en ervaren ruiters. Dit is een unieke manier van paardrijden.
De duinen en het strand zijn voor paard en ruiter een grote uitdaging en zorgen voor veel rijplezier.
Paardrijden op het strand brengt u helemaal tot rust.
Voel de wind door uw haren als uw paard galoppeert door de branding. De strandrit duurt circa 1,5 uur en bevat stukken draf, twee keer een stuk in rengalop en neemt u mee over het uitgestrekte strand van Renesse.
Met elke rit gaat een ervaren begeleider mee.
Let op:
– Voor alle buitenritten geldt een maximum ruitergewicht van 100 kg;
– Het dragen van een cap is verplicht, deze is bij het arrangement inbegrepen;
– Dit is een rit voor gevorderde ruiters.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Renesse.
Duur: 1,5 uur.


Slipcursus op diverse locaties in België.
Even snel slippen is nu mogelijk. Bij deze slipcursus beginnen we met een kort stukje theorie. Vervolgens gaan we samen de theorie in praktijk toepassen waar je enkele noodstops maakt en een slippende auto leert corrigeren in een van de slipauto’s.
De ervaren instructeurs zullen samen met jou op de baan je rijvaardigheden optimaliseren.
Bij de slipcursus komen onder anderen de volgende aspecten aan bod:
Introductie theorie
De juiste kijktechniek
De perfecte rij-, zit- en stuurhouding
De noodstops met ABS
Basis achterwielslip
Deelnemers: 1 persoon.
Locaties: Antwerpen, Brussel, Kortrijk en Limburg.
Duur: 1,5 uur.


Anti-slipcursus in heel Nederland mogelijk.
Volg nu een slipcursus bij een anti-slipschool. Een anti-slipcursus waarvan veel weggebruikers denken dat ze ze eigenlijk niet nodig hebben. Toch komt niemand het oefencircuit af zonder dat er in zijn of haar hoofd iets gebeurd is. Deze slipcursus loodst je namelijk niet alleen door verschillende praktijksituaties, maar zorgt vooral voor een omslag in het denken.
Elke dag een stukje veiliger de weg op! Deze slipcursus biedt een combinatie van leerzaamheid en plezier.
Theorie: De basis van een slipcursus is te vinden in de theorie. Wat gaat vooraf aan een ongeval? Heeft je waarneming invloed op je reactie? Wat zijn de punten van gevaarherkenning? Wat gebeurt er wanneer je in een slip raakt? Hoe reageert de auto? Wat heeft ABS voor invloed op de auto? En misschien de belangrijkste: hoe reageer je als mens?
Praktijk: Je komt net de lesruimte uit wandelen, de auto staat voor je klaar. De praktijk begint!
De instructeur zal elke oefening uitleggen, hierna stap je samen met maximaal 3 andere deelnemers in een auto.
Op basis van roulatie breng je de theorie in de praktijk.
De volgende praktijkoefeningen zullen worden uitgevoerd:
– Aannemen van juiste zit- en stuurhouding
– Noodstop met ABS op asfalt
– Noodstop met ABS op glad wegdek
– Remmen en uitwijken met ABS
– Correctie achterwielslip
Deelnemers: 1 persoon.
Locaties: Almere, Den Haag, Breda, Eindhoven, Leeuwarden, Lelystad, Rijssen of Weert.
Duur: 2 uur.


Zeehondensafari, een avontuurlijke tocht naar zeehonden.
Ontdek wat u nog niet wist van de zee. De Zeehonden Wadlooptocht: varen en wadlopen op de zuidpunt van de Engelsmanplaat.
Dit is echt natuurlijk bezig zijn. Genieten van de natuur.
Na uw aanmelding en inschrijving, vertrekt het schip naar de zandplaat Engelsmanplaat. Mogelijk worden er onderweg op de zandplaat Brakzand nog een paar wadlopers afgezet, die naar Schiermonnikoog lopen. Daarna vervolgt het schip haar weg naar de Engelsmanplaat. Op de Engelmanplaat gaat men via een ladder en een kort stukje lopen door het water van boord. Onder leiding van de wadloopgidsen wordt er een wandeling gemaakt over de zandplaat. De tocht voert in westelijke richting. Dit deel van de Engelsmanplaat heeft een wat avontuurlijkere ondergrond. U loopt naar en over een grote oesterbank, die vol ligt met japanse oesters. Als u goed kijkt, ontdekt u ook kokkels en mosselen. De geulen die u tegenkomt zijn niet zo diep en u loopt nagenoeg slikvrij. Aan het eind van de wandeling komen we bij een mini lagune. Schepnetje meenemen! Want als u geluk hebt, kunt u hier zaken als garnalen, krabbetjes en zelfs kleine zeesterren opvissen. Na terugkeer bij het schip gaan we weer aan boord. We varen dan nog even naar de Kuipersplaat waar zeehonden liggen te zonnen. Als we stil zijn, verstoren we ze niet en blijven ze liggen. We kunnen heel dichtbij komen. Na de zeehonden te hebben gefotografeerd varen we weer terug naar Lauwersoog.

Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Lauwersoog (wadden).
Duur: lopen: 1,5 uur. Varen + lopen: ongeveer 5 uur.

Kadobon bestellen.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard, Good4fun giftcard voor
Circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.