Kado voor samen exclusief


Een exclusief kado voor samen, leuke originele dingen om samen te doen.

U kunt ook kiezen voor de belevenissen uit de pakketten: “Kado voor samen avontuur” en “Kado voor samen sensatie”.


Survival dag (weekend) met grot overnachting.
Perfecte mix van fun, fear en actie. Compleet verzorgde survival met grotovernachting.
Tokkel met een snelheid tot 60 kilometer per uur naar beneden, overwin uw angsten op de 50 meter hoge Indianenbrug en overleef de dodemansrit! Steek de barbecue aan en breng de nacht door in een grot… durft u het aan?
Dit arrangement omvat:
– Instructie;
– Diverse uitdagende survivalactiviteiten;
– Lunch;
– Barbecue;
– Grotovernachting;
– Ontbijt.
Onder begeleiding van professionele instructeurs krijgt u de benodigde instructies voor alle activiteiten. Zodra uw uitrusting is gecheckt en u de instructies onder de knie heeft, is het tijd om het avontuur aan te gaan!
De moeilijkheidsgraad wordt langzaam opgebouwd. U begint met het abseilen en running-down van een wand van 30 meter hoogte. Abseilen is de oudste manier om veilig en snel van een loodrechte wand af te dalen. Vergelijkbaar met abseilen is Running-down. Alleen gaat u ondersteboven met hoge snelheid naar beneden.
Op sommige stukken komt u zelfs los van de wand waardoor u het gevoel krijgt dat u een stukje vliegt!
Na voldoende oefening op de lagere wanden is het tijd om hetgeen u geleerd heeft toe te passen op de hoogste wand van 60 meter. Het is nu of nooit… abseilen en running-down van grote hoogte is voor u na deze dag geen obstakel meer!
Na deze intensieve activiteiten kunt u wel wat extra kracht gebruiken. Hiervoor maakt u zelf uw lunch op een vuurtje klaar!
Ook in de middag staan er heftige activiteiten op het programma. Schuifel voet voor voet over de 50 meter hoge Indianenbrug om vervolgens in razendsnel tempo met de staalkabel naar beneden te tokkelen.
Go Dutch en maak kennis met de “Vliegende Hollander”. Van grote hoogte glijdt u van een kabel waaraan u onderaan bent vastgezekerd naar beneden.
Overwin uw angsten tijdens de dodenmansrit… het klapstuk van deze survivaltour! Op uw buik met uw hoofd naar beneden glijdt u over een steil gespannen kabel naar beneden. Dit vereist moed, koelbloedigheid, wilskracht en coordinatievermogen, want eenmaal op snelheid en in balans suist u zo de diepte in!
’s Avonds wordt de barbecue aangestoken en kunt u bijkomen van deze intensieve dag vol actie en spanning.
De nacht brengt u door in een grot! In deze onaardse omgeving kunt u bij het sfeervolle kaarslicht uw verhalen nog eens delen met uw groepgenoten. Lekker knus ingeritst in uw slaapzak rust u weer goed uit voor de volgende dag. De grotten zijn droog, er heerst een constante temperatuur van 13? graden en zijn dus ideaal om in te bivakkeren.
De volgende ochtend eindigt deze survivaltour met een welverdiend ontbijt!
Overig: Minimale leeftijd is 10 jaar.
Douches aanwezig
Barbeque is volledig overdekt
Drank bij de bbq(all-in)
In het kamp zijn er dixies, bij de douches en waar er ontbeten wordt zijn er wc’s.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Eben-Emael, Limburg (BE)
Duur: zaterdag en zondag, survival 1,5 dag (weekend) met grot overnachting.

 


Rondrit in een klassieker door de Ardeense bergen.
Lekker toeren tijdens een ontdekkingstocht. Een dagje toeren door de Ardeense bergen? Dat is nu mogelijk per MGB cabrilolet. De Bronnenroute per MGB Cabriolet is een beleving die een blijvende herinnering wordt en u nog heel lang zal doen genieten. Rust, kalmte en voldoende kansen tot dagdromen in de Ardeense bergen.
De Bronnenroute is een ontdekkingstocht in 1 van de mooiste regio s in de Ardennen met zijn pittoreske dorpjes die nog steeds gevrijwaard worden van het tumultueuze ritme van het moderne leven. Deze tour laat u de mooie wegen van de regio rond Spa verkennen, de natuurlijke bronnen van de Hautes Fagnes, de abdij van Stavelot en het circuit van Francorchamps. De mythische MGB is een sportwagen die door MG Cars in mei 1962 gelanceerd werd. Deze Britse legende verving de MGA. Hij werd geintroduceerd als vier-cylinder roadster. Een coupe met 2+2 seating werd voorgesteld in 1965. Bovendien werd de zes-cylinder MGC gelanceerd in 1967. De MGB/MGC produktie liep verder tot oktober 1980 eerst bij The British Motor Corporation en later bij de opvolgers, British Motor Holdings en British Leyland Motor Corporation. De typerende carrosserie werd herbruikt in een een gelimiteerde productierun van 2,000 MG RV8 roadsters, gebouwd tussen 1993 en 1995. De Cabriolet versie geeft uiteraard een bijkomende sensatie aan een rit met deze immer eigentijdse, Britse klassebak.
Deelnemers: de auto is een tweezitter.
Locatie: Ardennen.
Duur: Hele dag.


Oldtimer rijden met high tea of picknick over de Veluwe.
Altijd al eens zelf in een klassieke auto willen rijden? Dan kan dat nu in een prachtige MGB. Met dit prachtig programma kan u genieten van de auto, uw gezelschap, de natuur en de prachtige omgeving. Iemand verrassen en zijn of haar droom laten uitkomen met een wel heel bijzonder cadeau?! Geef dan het rijden in een een echte klassieker cadeau of doe het zelf. En tussendoor geniet u van een high tea of picknick. Toeren in een oldtimer? Rij, met het dakje open en met de wind door uw haren, eigen routes of een van de bijzondere routes die we aanbieden. Ontdek mooie kleine weggetjes, bewonder unieke bezienswaardigheden en tussendoor geniet u van een high tea of picknick voor 2 personen.
De eerste MGB rolde in 1962 uit de fabriek en werd zo’n succes dat de auto in vrijwel ongewijzigde vorm in productie bleef tot aan de sluiting van de beroemde Britse Abingdon fabriek in oktober 1980. De MGB was in de jaren ’60 zijn tijd vooruit en werd daarom de belichaming van de betaalbare moderne Britse sportwagen. Met het verdwijnen van de MGB verdween het concept van de klassieke Britse roadster voorgoed. De MGB’s zijn uit 1963 in british racing green, uit 1965 in old english white,uit 1973 in police white en uit 1975 in rood en echte klassiekers! De auto’s verkeren in perfecte technische staat, hebben prachtige spaakvelgen, komen goed mee in het moderne verkeer, zijn comfortabel, sturen licht en soepel, maar komen natuurlijk op mooie landwegen het beste tot hun recht!
Voorwaarden: Bestuurder: bezit van rijbewijs B.
Deelnemers: 2 personen (1 oldtimer).
Locatie: Veluwe.
Duur: 1 dag.


Zelf rijden in een legertruck (en neem maximaal 7 vrienden/ familie mee).
Op het Hoofdkwartier wordt u opgewacht. Hier staat een DAF YA 126 met ronkende motor voor u klaar. Dit voertuig uit de jaren 50 is gemaakt voor het vervoeren van personeel en materialen. Na een korte instructie zal u zelf in staat zijn om dit voertuig te besturen. De instructeur blijft te alle tijden bij u om te zorgen dat alles veilig verloopt en om hier en daar wat extra?s te vertellen over de omgeving en het voertuig.-
De YA 126 is er in twee uitvoeringen: de WEP (Weaponcarrier) en de Ambulance.
De prestaties zijn gelijk alleen het uiterlijk verschilt. ??n ton aan goederen kan dit klassieke legervoertuig moeiteloos vervoeren. De Koninklijke Landmacht zette de WEP vooral in voor het vervoer en de ambulance voor verzorging van zijn militairen. Wij beschikken over vier wapendragers en één ambulance, compleet met vier brancards en infuushouders.
Beiden kunnen naast de chauffeur nog acht personen vervoeren.
Over de weg maar ook door het onherbergzame landschap zijn deze stoere bakbeesten een lust voor het oog. Een tocht met deze voertuigen vergeet u niet snel!
Deelnemers: 1 + neem maximaal 7 vrienden/ familie mee.
Locatie: Haarlem.
Duur: 1,5 uur.


Een culinaire treinreis door Nederland, samen genieten!
Dinner train, de smakelijkste trein reis van Nederland.
Oude tijden herleven in dit rijdende trein restaurant. Aan boord is het genieten van een uitgebreid diner inclusief drankjes. De Dinner Train biedt u een unieke en smaakvolle beleving die u nog lang bijblijft! Voordat u aan boord van de trein gaat ligt de rode loper al voor u uitgerold. Geniet van een 4-gangen diner geinspireerd op de route door het Groene Hart van Nederland. Bij het arrangement is een glas bubbels en koffie of thee bij het dessert inbegrepen. Ga samen voor een wel heel bijzondere ervaring!
De culinaire trein reis starten met een ontvangst op Amsterdam Centraal Station.
De rijdende historische trein is verreweg 1 van de meest unieke locaties om te dineren.
Een restaurant of bistro in de trein was ooit heel gewoon, maar komt nu nog maar zelden voor. De charme van die tijd kan nu opnieuw ervaren worden, gezellig in Amsterdam! Jullie worden ontvangen in de exclusieve wachtruimte op platform 2b op
het Centraal Station. De rode loper is uitgerold en de gastheer begeleidt jullie aan boord van de trein. Het voortreffelijke 4-gangen menu wordt live aan boord bereid en aan tafel geserveerd. U heeft de keuze uit een vlees, vis of vegetarisch menu.
De trein vertrekt van station Amsterdam Centraal en rijdt via Breukelen naar Gouda, Rotterdam Noord, Den Haag HS, Leiden en via Haarlem weer naar Amsterdam Centraal. Een route van circa 2 uur en 45 minuten, die altijd weer terugkomt op Amsterdam Centraal. Na afloop van de treinreis zetten de machinisten de deur naar de cabine voor jullie open. Ze vertellen over de historie van de 65 jaar oude locomotief, geven uitleg over de onverwoestbare techniek en laten je zelfs plaatsnemen op de machinistenstoel.
Hierna maakt u een reis door het groene hart van Nederland tijdens een heerlijke diner in de Diner Train!
– Hoofdgerechten geinspireerd op treinroute
– Gerechten hebben een uniek verband met de verschillende steden
– 19:00 tot 22:00
– Rondrit door het groene hart van Nederland
Dit arrangement omvat:
– Ontvangst door de gastheer;
– Een glas sparkling wijn;
– Een rondrit van circa 3 uur in de bijzondere trein;
– Culinair 4-gangen diner; Het unieke 4 gangen menu verandert per seizoen.
Kies uit de variatiemogelijkheden vlees,vis en vegetarisch. Deze heerlijke gerechten hebben een verband met de verschillende steden die u tijdens de treinreis passeert.
– 2 drankjes per persoon (wijn, bier of frisdrank);
– Koffie of thee bij het dessert;
– Toeristische informatie over de trein en de route;
– Fotomoment in de cabine van de historische locomotief.
Stap via de rode loper in de Dinner Train en wordt verwelkomt met een warm ontvangst. Geniet van een welkoms-drankje als u plaatsneemt in deze bijzondere trein.
De Amsterdam Dinner Train wordt voortbewogen door een 65 jaar oude locomotief uit de E 1200-serie, die in het verleden door de Nederlandse Spoorwegen werd ingezet.
De trein vertrekt van Amsterdam Centraal en rijdt via Breukelen, Gouda, Rotterdam Noord, Den Haag HS, Leiden en Haarlem terug naar Amsterdam Centraal.
GROENE HART TOUR:
Tussen de randstad in ligt een relatief dunbevolkt veenweidegebied met typerende Nederlandse natuur. Mooie grasvelden met koeien, agricultuur en natuurlijk windmolens.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Amsterdam centrum.
Duur: 3 uur.

 

Kadobon bestellen.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard, Good4fun giftcard voor
Circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.