Kado voor samen exclusief


Een exclusief kado voor samen, leuke originele dingen om samen te doen.

U kunt ook kiezen voor de belevenissen uit de pakketten: “Kado voor samen avontuur” en “Kado voor samen sensatie”.


Survival dag (weekend) met grot overnachting.
Perfecte mix van fun, fear en actie. Compleet verzorgde survival met grotovernachting.
Tokkel met een snelheid tot 60 kilometer per uur naar beneden, overwin uw angsten op de 50 meter hoge Indianenbrug en overleef de dodemansrit! Steek de barbecue aan en breng de nacht door in een grot… durft u het aan?
Dit arrangement omvat:
– Instructie;
– Diverse uitdagende survivalactiviteiten;
– Lunch;
– Barbecue;
– Grotovernachting;
– Ontbijt.
Onder begeleiding van professionele instructeurs krijgt u de benodigde instructies voor alle activiteiten. Zodra uw uitrusting is gecheckt en u de instructies onder de knie heeft, is het tijd om het avontuur aan te gaan!
De moeilijkheidsgraad wordt langzaam opgebouwd. U begint met het abseilen en running-down van een wand van 30 meter hoogte. Abseilen is de oudste manier om veilig en snel van een loodrechte wand af te dalen. Vergelijkbaar met abseilen is Running-down. Alleen gaat u ondersteboven met hoge snelheid naar beneden.
Op sommige stukken komt u zelfs los van de wand waardoor u het gevoel krijgt dat u een stukje vliegt!
Na voldoende oefening op de lagere wanden is het tijd om hetgeen u geleerd heeft toe te passen op de hoogste wand van 60 meter. Het is nu of nooit… abseilen en running-down van grote hoogte is voor u na deze dag geen obstakel meer!
Na deze intensieve activiteiten kunt u wel wat extra kracht gebruiken. Hiervoor maakt u zelf uw lunch op een vuurtje klaar!
Ook in de middag staan er heftige activiteiten op het programma. Schuifel voet voor voet over de 50 meter hoge Indianenbrug om vervolgens in razendsnel tempo met de staalkabel naar beneden te tokkelen.
Go Dutch en maak kennis met de “Vliegende Hollander”. Van grote hoogte glijdt u van een kabel waaraan u onderaan bent vastgezekerd naar beneden.
Overwin uw angsten tijdens de dodenmansrit… het klapstuk van deze survivaltour! Op uw buik met uw hoofd naar beneden glijdt u over een steil gespannen kabel naar beneden. Dit vereist moed, koelbloedigheid, wilskracht en coordinatievermogen, want eenmaal op snelheid en in balans suist u zo de diepte in!
’s Avonds wordt de barbecue aangestoken en kunt u bijkomen van deze intensieve dag vol actie en spanning.
De nacht brengt u door in een grot! In deze onaardse omgeving kunt u bij het sfeervolle kaarslicht uw verhalen nog eens delen met uw groepgenoten. Lekker knus ingeritst in uw slaapzak rust u weer goed uit voor de volgende dag. De grotten zijn droog, er heerst een constante temperatuur van 13? graden en zijn dus ideaal om in te bivakkeren.
De volgende ochtend eindigt deze survivaltour met een welverdiend ontbijt!
Overig: Minimale leeftijd is 10 jaar.
Douches aanwezig
Barbeque is volledig overdekt
Drank bij de bbq(all-in)
In het kamp zijn er dixies, bij de douches en waar er ontbeten wordt zijn er wc’s.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Eben-Emael, Limburg (BE)
Duur: zaterdag en zondag, survival 1,5 dag (weekend) met grot overnachting.

 


Rondrit in een klassieker door de Ardeense bergen.
Lekker toeren tijdens een ontdekkingstocht. Een dagje toeren door de Ardeense bergen? Dat is nu mogelijk per MGB cabrilolet. De Bronnenroute per MGB Cabriolet is een beleving die een blijvende herinnering wordt en u nog heel lang zal doen genieten. Rust, kalmte en voldoende kansen tot dagdromen in de Ardeense bergen.
De Bronnenroute is een ontdekkingstocht in 1 van de mooiste regio s in de Ardennen met zijn pittoreske dorpjes die nog steeds gevrijwaard worden van het tumultueuze ritme van het moderne leven. Deze tour laat u de mooie wegen van de regio rond Spa verkennen, de natuurlijke bronnen van de Hautes Fagnes, de abdij van Stavelot en het circuit van Francorchamps. De mythische MGB is een sportwagen die door MG Cars in mei 1962 gelanceerd werd. Deze Britse legende verving de MGA. Hij werd geintroduceerd als vier-cylinder roadster. Een coupe met 2+2 seating werd voorgesteld in 1965. Bovendien werd de zes-cylinder MGC gelanceerd in 1967. De MGB/MGC produktie liep verder tot oktober 1980 eerst bij The British Motor Corporation en later bij de opvolgers, British Motor Holdings en British Leyland Motor Corporation. De typerende carrosserie werd herbruikt in een een gelimiteerde productierun van 2,000 MG RV8 roadsters, gebouwd tussen 1993 en 1995. De Cabriolet versie geeft uiteraard een bijkomende sensatie aan een rit met deze immer eigentijdse, Britse klassebak.
Deelnemers: de auto is een tweezitter.
Locatie: Ardennen.
Duur: Hele dag.


Oldtimer rijden met high tea of picknick over de Veluwe.
Altijd al eens zelf in een klassieke auto willen rijden? Dan kan dat nu in een prachtige MGB. Met dit prachtig programma kan u genieten van de auto, uw gezelschap, de natuur en de prachtige omgeving. Iemand verrassen en zijn of haar droom laten uitkomen met een wel heel bijzonder cadeau?! Geef dan het rijden in een een echte klassieker cadeau of doe het zelf. En tussendoor geniet u van een high tea of picknick. Toeren in een oldtimer? Rij, met het dakje open en met de wind door uw haren, eigen routes of een van de bijzondere routes die we aanbieden. Ontdek mooie kleine weggetjes, bewonder unieke bezienswaardigheden en tussendoor geniet u van een high tea of picknick voor 2 personen.
De eerste MGB rolde in 1962 uit de fabriek en werd zo’n succes dat de auto in vrijwel ongewijzigde vorm in productie bleef tot aan de sluiting van de beroemde Britse Abingdon fabriek in oktober 1980. De MGB was in de jaren ’60 zijn tijd vooruit en werd daarom de belichaming van de betaalbare moderne Britse sportwagen. Met het verdwijnen van de MGB verdween het concept van de klassieke Britse roadster voorgoed. De MGB’s zijn uit 1963 in british racing green, uit 1965 in old english white,uit 1973 in police white en uit 1975 in rood en echte klassiekers! De auto’s verkeren in perfecte technische staat, hebben prachtige spaakvelgen, komen goed mee in het moderne verkeer, zijn comfortabel, sturen licht en soepel, maar komen natuurlijk op mooie landwegen het beste tot hun recht!
Voorwaarden: Bestuurder: bezit van rijbewijs B.
Deelnemers: 2 personen (1 oldtimer).
Locatie: Veluwe.
Duur: 1 dag.


Zelf rijden in een legertruck (en neem maximaal 7 vrienden/ familie mee).
Op het Hoofdkwartier wordt u opgewacht. Hier staat een DAF YA 126 met ronkende motor voor u klaar. Dit voertuig uit de jaren 50 is gemaakt voor het vervoeren van personeel en materialen. Na een korte instructie zal u zelf in staat zijn om dit voertuig te besturen. De instructeur blijft te alle tijden bij u om te zorgen dat alles veilig verloopt en om hier en daar wat extra?s te vertellen over de omgeving en het voertuig.-
De YA 126 is er in twee uitvoeringen: de WEP (Weaponcarrier) en de Ambulance.
De prestaties zijn gelijk alleen het uiterlijk verschilt. ??n ton aan goederen kan dit klassieke legervoertuig moeiteloos vervoeren. De Koninklijke Landmacht zette de WEP vooral in voor het vervoer en de ambulance voor verzorging van zijn militairen. Wij beschikken over vier wapendragers en één ambulance, compleet met vier brancards en infuushouders.
Beiden kunnen naast de chauffeur nog acht personen vervoeren.
Over de weg maar ook door het onherbergzame landschap zijn deze stoere bakbeesten een lust voor het oog. Een tocht met deze voertuigen vergeet u niet snel!
Deelnemers: 1 + neem maximaal 7 vrienden/ familie mee.
Locatie: Haarlem.
Duur: 1,5 uur.

 

Kadobon bestellen.