Zelf racen en sportwagen rijden als cadeau.

Je kan ook kiezen uit de belevenissen uit de pakketten: “Autosport avontuur cadeau” en “Autosport sensatie cadeau”.
Met deze cadeaubon kan je kiezen uit de volgende race belevenissen:

Racen circuit Zandvoort
Zelf racen circuit Zandvoort in Volkswagen GTI Cup. Je gaat een circuitdag meemaken en gaat racen in een Volkswagen Golf V Gti Dubai cup racer. Kruip zelf achter het stuur van de racewagen en ervaar de spanning al vanaf het moment dat jij de pitstraat uit rijdt. Tijdens dit event zal de coureur naast jou zitten om diverse tips en tricks te geven om zo sneller over de baan te kunnen. Geniet van ieder moment om je als een echte coureur te voelen.
Programma:
07.30 uur: Welkomstwoord + koffie en gebak. Om de dag goed te beginnen, ontvangen we je met heerlijke koffie en gebak.
08.15 uur: Dag indeling uitleg. Nadat je hebt kunnen genieten van koffie en gebak, overlopen we nog eens samen met jou en je medewerkers hoe de dag eruit gaat zien.
08.00 uur Circuit uitleg. Ook het circuit verdient een woordje uitleg. Dit leggen wij je dan ook graag uit bijvoorbeeld de vlaggen regels.
08.30 uur: Do’s en Dont’s. Om de dag goed en veilig te laten verlopen, is het belangrijk om te weten wat je wel en niet mag doen. Daarom maken wij ook kort tijd om dit snel uit te leggen.
08.50 uur: Eerste groep gaat mee het circuit op. Helmen passen + Handschoenen en dan kunnen we het circuit op! Je gaat 3 rondes zelf rijden.
11:45 uur: Pauze. Tijdens dit tijdstip zal de baan tijdelijk dicht zijn. Dit in verband met de pauzes van de baan Marshals. Pauze zal tot 12:15 uur duren.
1700 uur Einde race dag en eventueel tijd om foto’s te maken met de racewagen.
Deze trackday is inclusief: aankomst met koffie en thee, inschrijving, uitleg, helmen passen, foto’s maken bij de race wagen en start van rijden met gasten.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Circuit Zandvoort.
Duur: 1 dag.

Driftcursus Lelystad
Driftcursus hele dag. Wil jij leren driften? In deze cursus gaan we jou helpen met het onder controle krijgen van de auto. Je gaat deze training doen in een BMW E36 Compact. Deze BMW is geprepareerd voor het driften met racestoel, gordels en er zit een rolkooi in. In de training gaan we proberen bochten te driften en bochten aan elkaar door te koppelen. We beginnen met een enkele bocht en werken zo door naar een volle ronde. Deze training doen we op het Midland Circuit in Lelystad en gebruiken hiervoor de kleine oval in het midden. Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Lelystad.
Duur: 1 dag.

Zelf racen circuit Zolder
Mee rijden en zelf racen op het circuit. Als piloot plaats nemen achter het stuur van een raceauto. Zelf ervaren hoe het is om met een race auto over een circuit te rijden?
Het programma:
– Theorie: het theorie gedeelte wordt onder andere de ideale lijn uitgelegd en wat de juiste zithouding is in een race auto. Daarnaast worden de regels uitgelegd die er op een circuit gelden.
– Instructieronde en praktijk:
Bij de instructierondes rijdt de cursist mee met de instructeur op het circuit waarbij onder andere de ideale lijn en de rempunten worden doorgenomen.
5 rondes zelf rijden op het circuit onder begeleiding van een instructeur.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: circuit Assen, circuit Zandvoort of circuit Zolder.
Duur: 5 rondes op het circuit, een arrangement van 2 uur.
Trike rijden
Trike rijden, geniet van het rijden.
Een sensatie om niet vergeten. Motorrijden met een autorijbewijs! Een hele nieuwe sensatie voor wie het nog nooit gedaan heeft. Een uit Amerika overgewaaide sensatie. Super relaxed ‘loungen’ op een motorfiets, die zacht knorrend door het landschap kruist. Voel de wind door uw haren. Voel elk hobbeltje in de weg. Voel dat u leeft.
Voorwaarden:
De huurprijzen zijn all-in, alleen de brandstof moet men zelf betalen.
All-Risk verzekering is inbegrepen, het eigen risico bedraagt Euro 1.000,00.
Bij het huren dient een borgsom te worden voldaan van Euro 450,00. Bij het retourneren van de trike ontvangt u de borgsom terug.
Bij het huren van een trike dient u minimaal 6 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B.
De huurperiode loopt van ’s morgens 9.00 uur tot ’s morgens 9.00 uur, 24 uur.
Deelnemers: 2 personen op de trike mogelijk.
Locatie: Venlo.
Duur: 1 dag.

Oldtimer rijden
Oldtimer rijden. Een dagje touren in een VW Kever cabrio, Mini Cooper of MG B. Nostalgisch rijden in een unieke oldtimer: beleef een avontuur op de weg! Trek er samen een dag ontspannen op uit en maak een heerlijke tocht in een klassieke Volkswagen Kever Cabrio, een schattige Mini Cooper of een stoere MG B. Ervaar samen hoe het komt dat deze auto’s zo ongelooflijk populair waren en zijn.
Overzicht:
• Dagje toeren in een oldtimer van maandag t/m donderdag;
• Zelf rijden (2 bestuurders inbegrepen);
• Van 9.00 uur tot 17.00 uur, start en einde in Hoogblokland;
• Inclusief route;
• Plaats voor maximaal 4 personen (MG B 2 personen);
• Inclusief schoonmaak, verzekering en eventuele technische assistentie;
• Inclusief mandje met koffie, thee en wat lekkers.
Beschrijving: Na ontvangst op de locatie krijg je een korte uitleg over het besturen van de oldtimer van jouw keuze. Als alles en iedereen is ingeladen kunnen jullie op pad; gordels vast, motor aan en toeren maar! Maak nieuwe herinneringen en geniet van de prachtige routes die wij voor je klaar hebben liggen, of bepaal helemaal zelf waar je heen rijdt.
De gratis toeristische routes: Je kunt kiezen uit meerdere leuke routes, of zelf een route samenstellen van jullie favoriete high lights! De routes zijn goed gedocumenteerd en variërend tussen de 100 tot 150 kilometer lang. Ze voeren jullie over verrassende, kleine weggetjes en laten je Nederland van z’n mooiste kant zien.
Goed om te weten:
• De bestuurder dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B met minimaal 1 jaar rijervaring;
• De waarborgsom is 500 euro en wordt binnen 3-5 werkdagen teruggestort;
• Bij het dagje toeren ontvang je 100 vrije kilometers. Daarna betaal je 45 cent per kilometer, hetgeen verrekend wordt met de waarborg;
• Exclusief brandstofkosten (volle tank mee, volle tank terug).
Locatie: Hoogblokland. Je kan ook kiezen uit de belevenissen van het pakket Autosport avontuur.

Cadeaubon bestellen.

Reeds een cadeaubon? Reserveer hier.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard, Good4fun giftcard voor
Racen, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.