Een leuk cadeau nodig voor je vriendin of vrouw, geef haar een originele belevenis?
Je kan ook kiezen uit de belevenissen van het pakket: “Cadeau voor haar avontuur”.
Kies uit:

Vliegles
Vliegles, een proefles bij een vliegschool.
Ga zelf vliegen in een vliegtuig bij een vliegschool.
Je krijgt een briefing en de-briefing voor je vlucht, waarbij je informatie krijgt over het vliegen, hierna ga je zelf vliegen in het vliegtuig. Jouw eerste vliegles bij een vliegschool!
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Apeldoorn, Enschede, Hilversum of Lelystad.
Duur: 1 uur, waarvan 20 minuten in de lucht.

Trike vliegen
Trike vliegen te Zeeland en Vlaanderen een gemotoriseerd uitje.
Deltavliegen met motor is een leuk geschenk. Trike vliegen, leuk om te beleven.
Trike vliegen is een gemotoriseerde vorm van deltavliegen en in Nederland en Vlaanderen razend populair omdat het de meest directe vorm van vliegen is. De trike is een microlight of ultralight vliegtuig met een maximum totaal startgewicht van 450 kg, voorzien van een delta vleugel en een onderstel met motor. Een trike noemen we een twee-assig toestel. Deze vliegmachines kunnen wel bewegen om drie-assen, zoals elk vliegtuig, maar sturen om slechts twee-assen. Namelijk de horizontale breedteas ( de denkbeeldige lijn tussen de vleugeltips oftewel de spanwijdte) om te stijgen en te dalen, en de horizontale lengteas (de kielbuis, a.h.w. de ruggengraat van de vleugel) om het gewicht te verplaatsen naar links of rechts en zodoende bochten te nemen.
Een trike is daarom wezenlijk anders dan een drie-assig toestel en heeft hierdoor zeer bijzondere vliegeigenschappen.
Met behulp van een handlebar (de driehoekige buis of trapeze die je voor je heeft) wordt de grote deltavleugel direct bestuurd door middel van gewichtsverplaatsing. De open cockpit zorgt voor een geweldig uitzicht en de lage snelheid van ongeveer 80 tot 110 km/u. geeft de inzittende(n) alle tijd om van de omgeving te genieten. Gelijkertijd kun je met deze snelheid toch een behoorlijke afstand afleggen zodat je er leuke tochten mee kunt maken, bijvoorbeeld een rondje Zeeland of Noord-Belgie.
Deze vorm van vliegen kunt u vergelijken met motorrijden en autorijden. U zit in de open lucht, je voelt de wind en je hoort de geluiden op de grond. Dit alles tesamen geeft een geweldig gevoel van vrijheid.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Zeeland en Vlaanderen.
Duur: 1 uur.

Buggy rijden
Buggy rijden door Zeeland.
Zelf rijden op een buggy tijdens een buggyrit . De route voert je langs de mooiste natuur, kleine strandjes en toeristische jachthavens. Noord-Beveland wordt ontsloten door gigantische bouwwerken. De Oosterscheldekering, Zeelandbrug en de prachtige Veerse Gatdam. Met aan de ene kant de duinen en de Noordzee en aan de andere kant het Veerse Meer. Je gaat dan ook water zien. Heel veel water. De Noordzee (strand), de Oosterschelde (natuurgebied) en het prachtige Veerse Meer (watersport) leveren allen de mooiste vergezichten op. Let op: deze route is op eigen gelegenheid, zonder begeleiding.
Medium Tour Noord-Beveland 50/60 km/max. 2,5 uur:
De route van het navigatiesysteem is zodanig samengesteld dat maximale fun behaald wordt met de Buggy. De meeste off-road wegen van Noord-Beveland zijn namelijk opgenomen in de route. Alle wegen zijn openbare wegen. En mogen dus zondermeer bereden worden. Wel kunnen bepaalde verkeersvoorschriften gelden. De off-road wegen zult u niet snel met uw eigen auto betreden of anders toch met zeer lage snelheid. Met de Bugracer behoren deze nu tot de mogelijkheid. En je komt dus op plekken waar je anders niet snel zal komen.
De route voert je langs de mooiste natuur, kleine strandjes en toeristische jachthavens. Noord-Beveland wordt ontsloten door gigantische bouwwerken. De Oosterscheldekering, Zeelandbrug en de prachtige Veerse Gatdam. Met aan de ene kant de duinen en de Noordzee en aan de andere kant het Veerse Meer. Je gaat dan ook water zien. Heel veel water. De Noordzee (strand), de Oosterschelde (natuurgebied) en het prachtige Veerse Meer (watersport) leveren allen de mooiste vergezichten op. Het eiland is voorzien van diverse informatieborden met hierop bijvoorbeeld informatie over het ontstaan van een dorp of haven. Verder voert de route je langs cultuur en historie. Bijvoorbeeld Nehalennia (Romeinse opgravingen in de Oosterschelde) en de Vismijn in Colijnsplaat (Donderdag 14.00 uur). De bierbrouwerij in Kamperland. En er is nog veel meer interessants te ontdekken
Let op:
– Uitrusting: Route-navigatiesysteem, veiligheidsberil, eventueel kinderzitje (vanaf 6 jaar).
– Inclusief: WA/Casco verzekering met beperkt eigen risico. Inzittenden verzekering, twee personen. 100 kilometer vrije route.
– Exclusief: Benzine, buggy afgetankt afleveren anders zijn de kosten 24,50 euro.
– Borg: 200 euro per buggy (contant te betalen).
– Leeftijd: Minimaal 22 jaar.
– Rijbewijs B verplicht.
Wanneer: april, mei, juni, juli, augustus, september en oktober.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Kortgene (Zeeland).
Duur: 1 uur.

Buggy rijden Veluwe
Buggy rijden Veluwe. Beleef een unieke buggy toertocht ervaring met 2 persoonsbuggy’s. Je rijdt over de bosrijke Veluwe. Wees niet bang voor een beetje modder en water, voor zowel jong als oud. Een buggy is een soort Go Kart, dan wel skelter waarmee je op de openbare weg mag rijden. Leuke eigenschappen van de buggy zijn, dat ze eigenlijk net als een kart, redelijk Spartaans rijden en sturen. Dankzij de open constructie rij je volledig in de open lucht en kan je genieten van de zon op je gezicht en de wind door je haren. Stoer en uitdagend! Na een uitgebreide uitleg over de veiligheidsregels en de buggy ga je samen met de instructeur een leuke tocht tegemoet. Op deze route komt je enkele onverharde stukken tegen waarbij je kunt laten zien in hoeverre je bestand bent tegen de obstakels.
– Rijbewijs B verplicht.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Veluwe.
Duur: 1 uur.
Paramotor vliegen
Paramotor vliegen of snorvliegen, een tandemvlucht.
Paragliden een parachute met een motor.
Apart is het zeker, aan een parachute ga je zelf vliegen, dus niet springen, maar juist op stijgen.
Een motor eraan en …….. Het gevoel is toch anders.
Wanneer: van april tot oktober.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Twente.
Duur: 20 minuten.

Segway rijden
Segway rijden. Op een unieke manier een gebied verkennen dat doe je op de Segway! Vooraf gaand aan de tour krijg je een uitgebreide uitleg en instructie. Ook zorgen wij voor een helm met haarnetje uw veiligheid staat voorop!
Segway rijden:
De Segway is het eerste zelfbalancerende vervoermiddel ter wereld dat geen speciale techniek vereist om te besturen. Segway rijden, is dat niet heel moeilijk dan? Nee, iedereen kan het! De Segway reageert op jouw beweging: naar voren leunen is vooruit rijden en door naar achteren te leunen rem je af. Het is echt heel gemakkelijk. Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Antwerpen, Haarlem of Zandvoort.
Duur: 1 uur.

Helicopter rondvlucht
Rondvlucht helikopter. Heb je altijd al eens een rondvlucht in een helikopter willen maken?
Geniet nu van jouw regio tijdens een helikoptervlucht.
Het vliegen in een helikopter was nog nooit zo dichtbij.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Breda, Eindhoven, Gent, ’t Gooi, Gouda, Heerenveen, Hoorn, Joure, Leiden, Luik, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Venlo, Weert of Zwolle.
Duur: 30 minuten rondvlucht met 06 minuten vliegen in helikopter.

Avond zeilen
Avond zeilcruise. Vaar als een ontdekkingsreiziger met dit dwarsgetuigde zeilschip naar het nieuwste stukje Nederland de Marker Wadden en geniet daar van een prachtige zonsondergang. Dit is een unieke kans om alleen, of samen met vrienden, vriendinnen of familie mee te varen en te genieten van het zeilen. Door de combinatie van het zeilen naar dit prachtige natuurgebied en een mooie zonsondergang biedt dit arrangement alle ingrediënten voor een leuk of romantisch avondje uit. Tijdens de vaartocht zijn onze bar en kombuis geopend. Na aankomst maak je een wandeling langs de stranden, door de duinen of slikken op zoek naar de juiste plek om de Sunset vast te leggen. Na de zonsondergang kom je weer aan boord en zeilen we in het donker terug naar Lelystad met een bijzondere verrassing.
Programma:
18:00 uur De schipper en bemanning verwelkomt de gasten hartelijk welkom aan boord met een toepasselijk welkomst drankje.
Na het palaver gaan om 18.30 uur de trossen los en vaart het schip de haven uit. Nadat de zeilen zijn gehesen haal je een koel drankje aan de bar en nestel je in de rode lounge kussens op het dek, maak je een praatje met de andere deelnemers en varen we het nieuwste stukje Nederland tegemoet. Tijdens de vaartocht kun je lekker eten of snacks aan de bar bestellen.
Aankomst 20:00 uur bezoekerseiland Marker Wadden. Als het schip veilig afgemeerd is stap je het eiland op en maak je een wandeling langs de stranden, door de duinen of slikken op zoek naar de juiste plek om de “Sunset” vast te leggen.
Als de zonsondergang is geweest, kom je om 21:00 uur weer aan boord en zeilen we in het donker terug. Nee niet donker! Bounty is namelijk mooi verlicht met een LED lightshow met verschillende sfeervolle kleuren op de zeilen. Geniet van deze onvergetelijke ervaring!
Terugkomst 22:30 uur Bataviahaven Lelystad.
In dit arrangement is onbeperkt gebruik van koffie/thee en smaakjes water inbegrepen.
Overige drankjes, eten en snacks kunnen tegen betaling PIN, contant of creditcard bij de crewleden aan de bar besteld worden.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: van Lelystad.
Duur: 4,5 uur.
Trabant rijden
Trabant toertocht door de Peel. Gedurende de trabant toertocht ontdek je, aan de hand van het dagboek van Peelwerker ‘Wippe Pier” de mooiste plekjes van de Peel. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden in een trabant en leer je kort iets over de geschiedenis en techniek van deze cult-auto. Met een routeboek in de hand verken je vervolgens op eigen gelegenheid al tuffend in de trabant de indrukwekkende peelomgeving. Op diverse locaties onderweg sla je het dagboek van ‘Wippe Pier’ er op na om zo steeds meer te weten te komen over het leven als Turfsteker, en van deze man in het bijzonder: ‘Wie is Wippe Pier eigenlijk’; Hoe luidt de legende van ‘Gebbel’?; Hoe ging het er aan toe in de turfindustrie? O.a, breng je tijdens de tocht een bezoek aan de nog altijd aanwezige Peelherberg waar de peelwerkers hun werkweek het liefste afsloten. In deze herberg word je getrakteerd op een typische peellekkernij en bijbehorend kopje koffie of thee (inbegrepen). Trabant in de Peel: Een unieke activiteit, voor iedereen toegankelijk, leerzaam, actief en gezellig met elkaar. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. In het voormalig Oost Duitsland is het synoniem aan de naam trabant niet voor niets ‘mijn maatje’.
Starttijden: ochtend 09:40 uur (hele jaar), middag 13:10 uur (hele jaar), avond (mei t/m september).
Voorwaarden: Bestuurder minimaal 24 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs B, Borg : € 100,- per trabant met een maximum van € 500,00 per boeking.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Peel (Noord-Brabant).
Duur: 3 uur.

E-chopper rijden
E-chopper rijden. Ervaar hoe het is om geluidloos door prachtige natuur te rijden op de elektrische E-Chopper. Je gaat met een aangegeven route op de E-Chopper door een prachtige bosrijke omgeving e-chopper rijden. E-Chopper, de leukste manier om je snel te verplaatsen in de buitenlucht! Een dagje E-Chopper rijden geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid.
E-Chopper rijden is inclusief:
Koffie/thee met koek
3 uur E-Chopper rijden
1 consumptie (alleen frisdrank)
Helm, haarnetje, handschoenen
Om een E-Chopper te besturen dient men in het bezit te zijn van een AM of B rijbewijs!
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Drenths Friese Wold, Kale Duinen, Landgoed Boschoord, Doldersummerveld of Fochtelöerveen.
Duur: 3 uur.
Efteling
Entree Efteling (direct met datum) edereen komt aan zijn trekken in de Efteling! Rustige ritjes voor de kleintjes, en spookhuizen en achtbanen als de Baron 1898 voor de oudere kinderen. De attracties van de Efteling zijn gebaseerd op folklore, sprookjes en oude legendes. Je treedt dus binnen in een wereld van fantasievolle verhalen en spannende attracties Met dit ticket ga je langs de rijen voor de kassa en direct naar de hoofdingang, waardoor je meer tijd kan besteden in deze wondere wereld!
De Efteling is een schitterend en avontuurlijk themapark dat echt leuk is voor het hele gezin. Dit magische koninkrijk heeft iets voor iedereen: speeltuinen en een fantasiebos voor de kleintjes, attracties voor de iets oudere kinderen en heftige achtbanen voor de volwassen kinderen.
Als je dacht dat de Efteling een slap aftreksel van Disneyland was, dan heb je het mis. De Efteling is namelijk een zeer compleet pretpark, met super spannende achtbanen, schilderachtige treintjes en bootjes, en een betoverende, familievriendelijke sfeer.
Ontspanning en bedrijvigheid gaan hier (op een of andere magische manier) hand in hand.
De Efteling is sinds de opening in 1952 uitgegroeid tot een pretpark van wereldklasse. Het staat bekend om zijn keurig onderhouden tuinen, vriendelijke en meeslepende omgeving, en natuurlijk geweldige achtbanen. Het is niet voor niets een van de best bezochte pretparken van Europa.
Onder de 50 verschillende attracties vind je houten en stalen achtbanen, waterbanen, een klassieke autobaan, en natuurlijk het Sprookjesbos.
Deelnemers: 2 tickets.
Escaperoom
Escaperoom. Je gaat op een vol met actie tocht door een geschiedenis-, toekomst-, of fantasiewereld worden gestuurd. Hierbij is het aan jullie de taak om een moordzaak op te lossen, het vernietigen van een virus of het vinden van een mysterieus puzzelstuk. Je zal hierin veel plezier beleven, hoewel de uitdaging altijd op de loer ligt. Je kan kiezen uit verschillende thema’s.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Amsterdam, Tilburg of Zoetermeer.
Duur: Afhankelijk van je snelheid.
Golfsurfen
Privé golfsurfen. Surf’s Up! Heb jij er altijd al van gedroomd om één te zijn met de golven? Pak dan nu je kans! Wij bieden volledige golfsurflessen aan. In deze lessen leer je de basics van het golfsurfen. Hoe voer ik het veilig uit? En wat is de beste positie op de plank? Het doel is om ervoor te zorgen dat jij op een veilige en leerzame manier in je eerste les al je eerste golf berijdt!
Golfsurfen kan bijna altijd in Zandvoort. Voor de eerste les zijn de wat kleinere golven perfect om te leren balans te houden op de surfplank.
We gebruiken softtop lesboards, speciaal geschikt voor de beginnende surfer. De softboards hebben zijn er in drie verschillende maten, dus zowel kinderen en volwassenen kunnen goed leren surfen! Ook is er voor iedereen een wetsuit.
Deelnemers: 1 persoon (privéles).
Locatie: Zandvoort.
Duur: 2 uur.
Kitesurfen
Kitesurfen is een prachtige sport, maar ook gevaarlijk en valt daarom onder de ‘Extreme Sports’. Hierdoor is het verstandig om lessen te volgen. Wij bieden lessen aan waar we de veiligheid van het kitesurfen voorop stellen. Tijdens de lessen zorgt de instructeur ervoor dat jij de sport goed leert kennen en dat ook jij helemaal ‘hooked’ raakt!
De surfschool heeft de beschikking over een vrij stuk strand waar maar weinig kitesurfers komen. Dit is erg belangrijk voor de veiligheid en concentratie op de les.
Alle instructeurs hebben vele jaren ervaring opgedaan bij diverse scholen, hierdoor weten zij exact wat er wel en niet nodig is om jou op de snelste, beste en veiligste manier de sport aan te leren.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Zandvoort.
Duur: 2,5 uur.
Trouwen voor 1 dag
Trouwen voor 1 dag. Trouwen voor 1 dag is nu mogelijk zonder verdere verplichting. Alles ligt voor je klaar: sprookjesachtige bruidsjurken, sluiers, vintage jacquets, hoge hoeden, plastic bruidsboeketten, de muziek en gouden plastic ringen met fonkelende edelstenen, die je mag houden. Tijdens een spetterend en theatraal optreden onder de rozenboog vol bloemetjes wordt jullie miniceremonie voltrokken. Van de kus krijg je een foto mee naar huis. Als je het tijdens het “JA” woord niet droog houdt worden er kwistig tissues uitgedeeld. Dit huwelijk is niet echt, het is een romantische en vrolijke performance waarin jullie liefde voor elkaar centraal staat. Het is een sprookje dat duurt tot zonsopkomst; bij de eerste zonnestralen is alles voorbij en zijn jullie gewoon weer pompoenen!
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Amsterdam centrum.
Duur: 45 minuten.
Leren motor rijden
Leren motor rijden. Motorrijden staat voor vrijheid, plezier en passie. Ervaar het zelf ook tijdens de Motor Experience dag. Meer dan 800.000 motoren rijden er in Nederland rond. Altijd al eens willen ervaren of het motorrijden ook iets voor jou is? Tijdens de Motor Experience dag krijg je de kans om het motorrijden te beleven in een rustige omgeving.
Je leert stap voor stap waar je op moet letten en hoe je moet handelen tijdens het motorrijden. Daarna ga je oefenen op het afgesloten motoroefenterrein. Je rijdt dus niet op de openbare weg, je bent vrij van alle verkeer. Wel zo veilig!
Na deze middag beheers je de basisvaardigheden van het motorrijden:
Op- en terugschakelen
Scherpe bochten maken
“Achtje draaien”
Overige bijzonderheden:
De motorkleding en helm kun je lenen van de locatie
Als je wilt deelnemen moet je minimaal 17 jaar zijn
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Elsloo en Heerlen.
Duur: 3,5 uur.
Privé bioscoop
Privé bioscoop. Prive bioscoop en bioscoopzaal voor jullie alleen te Amsterdam. Gezellig met je partner genieten van een romantisch dagje. Een filmpje in de bios pakken is altijd leuk, maar stel dat je de hele bioscoop voor jezelf hebt!
Met je geliefde, romantisch samen zijn. Lekker kijken op een groot scherm, of je nou kiest voor een klassieker, eigentijdse of uw eigen all time favorite, dat kan allemaal. En het mooiste is: je kunt de hele zaal voor jezelf krijgen op de door jou gewenste starttijd. Geen lange rijen bij de kassa, geen krakende zakjes of andere stoorzenders en bovenal geen andere bezoekers, alleen jij en jouw geliefde.
Inhoud love seat arrangement:
– Zaalhuur 2 uren
– Operator die de film opzet en de bar bedient
– Kaarslicht
– 1 drankje per persoon
– Popcorn
– Film uit de stapel
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Zwanendijk (Amsterdam).
Duur: 2 uur.
Rotterdam by night
Rondvaart: Rotterdam by night. Ervaar de stad Rotterdam vanaf het water! Ontdek het enorme havengebied van de stad en vaar onder de Erasmusbrug door!
Het programma:
Je stapt in Lage Zwaluwe aan boord voor een vaartocht naar Rotterdam. De gastvrije bediening serveert koffie met gebak. Vervolgens wordt er een tafelbittergarnituur geserveerd. De bar is open voor een drankje naar keuze (niet inbegrepen).
Terwijl het zonnetje onder gaat, varen we via de Dortse Kil, Oude Maas en De Noord Rotterdam binnen. De koks trakteren je op een heerlijk koud-warm buffet met aansluitend een dessertbuffet.
We varen dwars door het centrum en de havens van Rotterdam! Zes uur na vertrek en een afwisselende tocht varen we onder de Moerdijkbruggen door naar Lage Zwaluwe waar we weer aanmeren.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Breda – Rotterdam.
Duur: 6 uur.
Solex rijden
Solex rijden Ken je ze nog? Die leuke brommertjes uit vervlogen tijden? Met een klassieke solex snor je door stad en land. Comfortabel zittend op het verende brede zadel voel je de wind suizen. Met een topsnelheid van 30 kilometer per uur heb je genoeg tijd om te genieten van alles om je heen! Na een uitgebreide instructie, waarbij techniek en veiligheid aan de orde komen, ga je zelfstandig op deze nostalgische brommertjes uit de jaren ’60 rijden door de mooie Kempen. Inclusief verplichte standaard ongevallenverzekering. In principe mag iedereen volgens de Nederlandse wet vanaf 16 jaar mét AM rijbewijs (bromfietscertificaat) rijden. Je hebt minimaal het rijbewijs AM of B nodig.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: De Kempen (Valkenswaard).
Duur: 3 uur. Je kan ook kiezen uit de belevenissen van het pakket Avontuur vrouw.

Cadeaubon bestellen.

Reeds een cadeaubon? Reserveer hier.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard, Good4fun giftcard voor
Circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.