Op zoek naar een leuk origineel cadeau voor je vriend of man?
Leuke sensationele belevenissen op een rij voor hem als cadeaubon.
Je kan ook kiezen uit de belevenissen uit het pakket: “Cadeau voor hem avontuur”.

Combi Ferrari en Lamborghini rijden

Droom combinatie zelf Ferrari en Lamborghini rijden.
Geniet van het rijden in deze sportwagens.
Niet in 1 maar in 2 sportwagens rijden, dat is 2 keer genieten van een ultieme droom.
De rode Ferrari 360 Mondena laat mannenharten sneller kloppen, hoewel ook veel vrouwen graag een ritje in deze stoere racewagen maken. Het springende paard in het Ferrari logo vindt u zowel aan de binnenkant van de wagen als aan de buitenkant terug. Het Italiaanse automerk staat voor luxe en hoge kwaliteit. Met een maximum van circa 300 km./uur speelt ook snelheid een belangrijke rol. De Lamborghini Gallardo, vernoemd naar een stierenras dat aan stierengevechten deelneemt, is een sportwagen van de Italiaanse autofabrikant Lamborghini.
De Gallardo werd enkele jaren na de Murcielago gelanceerd. Als kleine broer voor deze supersportwagen moest de Gallardo vooral met Maserati, Porsche (de duurdere modellen), Ferrari (de goedkopere modellen) en Mercedes-Benz (de topmodellen) concurreren. Dit is uiteindelijk (anno 2013 was deze wagen nog te koop) een succes geworden. Het gros van de Gallardo’s gaat in het geel over de toonbank. De wagen heeft een agressief en modern design, en hij is net zoals zijn duurdere broer uit 2002 getekend door de Vlaming Luc Donckerwolke, die sinds 2005 als designchef bij naaste Lamborghini-zuster Seat aan het werk is (alleen Seat, Lamborghini, Ducati en Audi behoren tot de Audi-groep, die naast de Volkswagen-groep 1 van de twee takken binnen de grote Volkswagen AG is).
In 2008 werd op de Autosalon van Geneve een verbeterde versie van de Gallardo getoond: de LP 560-4. De auto heeft onder andere een nieuw uiterlijk en een nieuwe motor met een vermogen van 553 pk. De 4 in de naam staat voor de permanente vierwielaandrijving.
Technische specificaties:
Brandstof: benzine
Cilinders: V10
Maximaal vermogen: 500pk
Topsnelheid: 310 km/u
Acceleratie: 0-100: 4,2 seconden
Aandrijving: voor- en achterwielen

Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Breda, Brussel, Den Bosch, Eindhoven, Gent, Heerenveen, Huizen, Lelystad, Rotterdam, Zolder of Zwolle.
Duur: 15 minuten Ferrari rijden en 15 minuten Lamborghini rijden.

Paramotor vliegen
Paramotor vliegen of snorvliegen, een tandemvlucht.
Paragliden een parachute met een motor.
Apart is het zeker, aan een parachute gaat u zelf vliegen, dus niet springen, maar juist op stijgen.
Een motor eraan en …….. Het gevoel is toch anders.
Wanneer: van april tot oktober.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Zeeuws-Vlaanderen of Twente.
Duur: 20 minuten.

Vliegles
Vliegles, een proefles / initiatie bij een vliegschool.
Ga zelf vliegen in een vliegtuig bij een vliegschool.
Je krijgt een briefing en de-briefing voor je vlucht, waarbij je informatie krijgt over het vliegen, hierna ga je zelf vliegen in het vliegtuig. Jouw eerste vliegles bij een vliegschool!
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Enschede, Hilversum / Lelystad.
Duur: 1 uur, waarvan 20 minuten in de lucht.

Trike vliegen
Trike vliegen te Zeeland en Vlaanderen een gemotoriseerd uitje.
Deltavliegen met motor is een leuk geschenk. Trike vliegen, leuk om te beleven.
Trike vliegen is een gemotoriseerde vorm van deltavliegen en in Nederland en Vlaanderen razend populair omdat het de meest directe vorm van vliegen is. De trike is een microlight of ultralight vliegtuig met een maximum totaal startgewicht van 450 kg, voorzien van een delta vleugel en een onderstel met motor. Een trike noemen we een twee-assig toestel. Deze vliegmachines kunnen wel bewegen om drie-assen, zoals elk vliegtuig, maar sturen om slechts twee-assen. Namelijk de horizontale breedteas ( de denkbeeldige lijn tussen de vleugeltips oftewel de spanwijdte) om te stijgen en te dalen, en de horizontale lengteas (de kielbuis, a.h.w. de ruggengraat van de vleugel) om het gewicht te verplaatsen naar links of rechts en zodoende bochten te nemen.
Een trike is daarom wezenlijk anders dan een drie-assig toestel en heeft hierdoor zeer bijzondere vliegeigenschappen.
Met behulp van een handlebar (de driehoekige buis of trapeze die u voor u heeft) wordt de grote deltavleugel direct bestuurd door middel van gewichtsverplaatsing. De open cockpit zorgt voor een geweldig uitzicht en de lage snelheid van ongeveer 80 tot 110 km/u. geeft de inzittende(n) alle tijd om van de omgeving te genieten. Gelijkertijd kun je met deze snelheid toch een behoorlijke afstand afleggen zodat je er leuke tochten mee kunt maken, bijvoorbeeld een rondje Zeeland of Noord-Belgie.
Deze vorm van vliegen kan je vergelijken met motorrijden en autorijden. Je zit in de open lucht, je voelt de wind en je hoort de geluiden op de grond. Dit alles tesamen geeft een geweldig gevoel van vrijheid.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Zeeland en Vlaanderen.
Duur: 1 uur.

Helikopter rondvlucht
Rondvlucht helikopter. Heb je altijd al eens een rondvlucht in een helikopter willen maken?
Geniet nu van jouw regio tijdens een helikoptervlucht.
Het vliegen in een helikopter was nog nooit zo dichtbij.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Breda, Eindhoven, Gent, ’t Gooi, Gouda, Heerenveen, Hoorn, Joure, Leiden, Luik, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Venlo, Weert of Zwolle.
Duur: 30 minuten rondvlucht met 06 minuten vliegen in helikopter.

Buggy rijden
Buggy rijden door Zeeland. Zelf rijden op een buggy tijdens een buggyrit. De route voert je langs de mooiste natuur, kleine strandjes en toeristische jachthavens. Noord-Beveland wordt ontsloten door gigantische bouwwerken. De Oosterscheldekering, Zeelandbrug en de prachtige Veerse Gatdam. Met aan de ene kant de duinen en de Noordzee en aan de andere kant het Veerse Meer. Je gaat dan ook water zien. Heel veel water. De Noordzee (strand), de Oosterschelde (natuurgebied) en het prachtige Veerse Meer (watersport) leveren allen de mooiste vergezichten op. Let op: deze route is op eigen gelegenheid, zonder begeleiding.
Medium Tour Noord-Beveland 50/60 km/max. 2,5 uur:
De route van het navigatiesysteem is zodanig samengesteld dat maximale fun behaald wordt met de Buggy. De meeste off-road wegen van Noord-Beveland zijn namelijk opgenomen in de route. Alle wegen zijn openbare wegen. En mogen dus zondermeer bereden worden. Wel kunnen bepaalde verkeersvoorschriften gelden. De off-road wegen zal je niet snel met je eigen auto betreden of anders toch met zeer lage snelheid. Met de Bugracer behoren deze nu tot de mogelijkheid. En je komt dus op plekken waar je anders niet snel zal komen.
De route voert je langs de mooiste natuur, kleine strandjes en toeristische jachthavens. Noord-Beveland wordt ontsloten door gigantische bouwwerken. De Oosterscheldekering, Zeelandbrug en de prachtige Veerse Gatdam. Met aan de ene kant de duinen en de Noordzee en aan de andere kant het Veerse Meer. Je gaat dan ook water zien. Heel veel water. De Noordzee (strand), de Oosterschelde (natuurgebied) en het prachtige Veerse Meer (watersport) leveren allen de mooiste vergezichten op. Het eiland is voorzien van diverse informatieborden met hierop bijvoorbeeld informatie over het ontstaan van een dorp of haven. Verder voert de route je langs cultuur en historie. Bijvoorbeeld Nehalennia (Romeinse opgravingen in de Oosterschelde) en de Vismijn in Colijnsplaat (Donderdag 14.00 uur). De bierbrouwerij in Kamperland. En er is nog veel meer interessants te ontdekken
Let op:
– Uitrusting: Route-navigatiesysteem, veiligheidsberil, eventueel kinderzitje (vanaf 6 jaar).
– Inclusief: WA/Casco verzekering met beperkt eigen risico. Inzittenden verzekering, twee personen. 100 kilometer vrije route.
– Exclusief: Benzine, buggy afgetankt afleveren anders zijn de kosten 24,50 euro.
– Borg: 200 euro per buggy (contant te betalen).
– Leeftijd: Minimaal 22 jaar.
– Rijbewijs B verplicht.
Wanneer: april, mei, juni, juli, augustus, september en oktober.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Kortgene (Zeeland).
Duur: 1 uur.

Buggy rijden Veluwe
Buggy rijden Veluwe. Beleef een unieke buggy toertocht ervaring met 2 persoonsbuggy’s. Je rijdt over de bosrijke Veluwe. Wees niet bang voor een beetje modder en water, voor zowel jong als oud. Een buggy is een soort Go Kart, dan wel skelter waarmee je op de openbare weg mag rijden. Leuke eigenschappen van de buggy zijn, dat ze eigenlijk net als een kart, redelijk Spartaans rijden en sturen. Dankzij de open constructie rij je volledig in de open lucht en kan je genieten van de zon op je gezicht en de wind door je haren. Stoer en uitdagend! Na een uitgebreide uitleg over de veiligheidsregels en de buggy ga je samen met de instructeur een leuke tocht tegemoet. Op deze route komt je enkele onverharde stukken tegen waarbij je kunt laten zien in hoeverre je bestand bent tegen de obstakels.
– Rijbewijs B verplicht.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Veluwe.
Duur: 1 uur.
Segway rijden
Segway rijden. Op een unieke manier een gebied verkennen dat doe je op de Segway! Vooraf gaand aan de tour krijg je een uitgebreide uitleg en instructie. Ook zorgen wij voor een helm met haarnetje uw veiligheid staat voorop!
Segway rijden:
De Segway is het eerste zelfbalancerende vervoermiddel ter wereld dat geen speciale techniek vereist om te besturen. Segway rijden, is dat niet heel moeilijk dan? Nee, iedereen kan het! De Segway reageert op jouw beweging: naar voren leunen is vooruit rijden en door naar achteren te leunen rem je af. Het is echt heel gemakkelijk. Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Antwerpen, Haarlem of Zandvoort.
Duur: 1 uur.

Solex rijden
Solex rijden Ken je ze nog? Die leuke brommertjes uit vervlogen tijden? Met een klassieke solex snor je door stad en land. Comfortabel zittend op het verende brede zadel voel je de wind suizen. Met een topsnelheid van 30 kilometer per uur heb je genoeg tijd om te genieten van alles om je heen! Na een uitgebreide instructie, waarbij techniek en veiligheid aan de orde komen, ga je zelfstandig op deze nostalgische brommertjes uit de jaren ’60 rijden door de mooie Kempen. Inclusief verplichte standaard ongevallenverzekering. In principe mag iedereen volgens de Nederlandse wet vanaf 16 jaar mét AM rijbewijs (bromfietscertificaat) rijden. Je hebt minimaal het rijbewijs AM of B nodig.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: De Kempen (Valkenswaard).
Duur: 3 uur.
Combi terrein rijden + fun driften
Drift fun en terrein rijden combi. Twee leuke activiteiten om te doen:
1. Drift fun: geen driften maar wel net zo leuk. Ervaar het gevoel alsof je aan het driften bent en bestuur de auto zo behendig mogelijk het parcours rond. Bij deze activiteit is het de bedoeling om de volledige controle te behouden.
2. Terrein rijden / offroad rijden: heb je altijd al eens willen terrein rijden? Dan is dit de activiteit voor jou. Bij deze activiteit is het een strijd tussen jou en de elementen. Probeer het parcours zo rustig mogelijk en het behendigst te bedwingen. In de baan hebben we verschillende elementen bijvoorbeeld: Boomstam rijden, steile en gladde hellingen, steile hellingshoeken en een modderbak.
Wat kan je verwachten van dit programma? We starten met een welkomst drankje. Tijdens het drankje worden instructies gegeven en formulieren ondertekend met de kennisgeving dat je akkoord gaat met de voorwaarden en dat alles geheel op eigen risico is. Hierna gaan we gezamenlijk het parcours ontdekken.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: regio Eindhoven.
Duur: 1,5 uur.
Avond zeilcruise
Avond zeilcruise. Vaar als een ontdekkingsreiziger met dit dwarsgetuigde zeilschip naar het nieuwste stukje Nederland de Marker Wadden en geniet daar van een prachtige zonsondergang. Dit is een unieke kans om alleen, of samen met vrienden, vriendinnen of familie mee te varen en te genieten van het zeilen. Door de combinatie van het zeilen naar dit prachtige natuurgebied en een mooie zonsondergang biedt dit arrangement alle ingrediënten voor een leuk of romantisch avondje uit. Tijdens de vaartocht zijn onze bar en kombuis geopend. Na aankomst maak je een wandeling langs de stranden, door de duinen of slikken op zoek naar de juiste plek om de Sunset vast te leggen. Na de zonsondergang kom je weer aan boord en zeilen we in het donker terug naar Lelystad met een bijzondere verrassing.
Programma:
18:00 uur De schipper en bemanning verwelkomt de gasten hartelijk welkom aan boord met een toepasselijk welkomst drankje.
Na het palaver gaan om 18.30 uur de trossen los en vaart het schip de haven uit. Nadat de zeilen zijn gehesen haal je een koel drankje aan de bar en nestel je in de rode lounge kussens op het dek, maak je een praatje met de andere deelnemers en varen we het nieuwste stukje Nederland tegemoet. Tijdens de vaartocht kun je lekker eten of snacks aan de bar bestellen.
Aankomst 20:00 uur bezoekerseiland Marker Wadden. Als het schip veilig afgemeerd is stap je het eiland op en maak je een wandeling langs de stranden, door de duinen of slikken op zoek naar de juiste plek om de “Sunset” vast te leggen.
Als de zonsondergang is geweest, kom je om 21:00 uur weer aan boord en zeilen we in het donker terug. Nee niet donker! Bounty is namelijk mooi verlicht met een LED lightshow met verschillende sfeervolle kleuren op de zeilen. Geniet van deze onvergetelijke ervaring!
Terugkomst 22:30 uur Bataviahaven Lelystad.
In dit arrangement is onbeperkt gebruik van koffie/thee en smaakjes water inbegrepen.
Overige drankjes, eten en snacks kunnen tegen betaling PIN, contant of creditcard bij de crewleden aan de bar besteld worden.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: van Lelystad.
Duur: 4,5 uur.
Trial motor rijden
Zelf trial rijden op een motor ook zonder ervaring. Dit is weer anders dan gewoon motor rijden. Totaal geen motor ervaring, maar het altijd al eens willen proberen?
Wil je jouw (weg) motorbeheersing bijschaven? Durf je de uitdaging van het samenspel; balans, grip, motorbeheersing en concentratie aan? Voor mannen en vrouwen, jong en oud, wel of juist totaal geen motor ervaring!
De motoren zijn voorzien van traploos instelbare gas restrictoren. Hierdoor zijn wij in staat om de motoren volledig af te stellen naar gelang het niveau van de deelnemer(ster). De instructeurs weten raad met je, ook al ben je vroeger nooit verder gekomen dan de step! Ze vinden het belangrijk om je een positieve en unieke dag te laten beleven waar nog menig (sterk) verhaal uit voort zal vloeien. Daarom geven zij extra aandacht aan de door jou te rijden routes, door hierin telkens weer de bij jouw niveau passende extra uitdaging te verwerken. De opzet van de trial middag zal als volgt zijn:
– Voorstellen Trial Demo Team.
– Ondertekenen eigenrisico verklaring.
– Zeer korte uitleg trialmotor.
– Uitreiken van de helmen.
– Doornemen veiligheid en regels.
– Kort oefenen van enkele basishandelingen.
– Rijden van de uitgezette routes, deze zullen uiteraard steeds veranderd worden
en eventueel moeilijker worden.
– Einde trial motor rijden middag.
Zorg voor ‘oude’ vrijetijdskleding, eventueel regenkleding en stevig schoeisel.
Het allerliefst motorlaarzen, werk- of wandelschoenen. Aangezien het nogal een intensieve bezigheid is, is een setje schone kleding voor na de tijd een aanrader.
Het is de bedoeling dat iedereen zo snel mogelijk op de motor zit, en van de trialsport kan proeven. Vandaar dat de nadruk vooral op het rijden komt te liggen in plaats van de volledige theoretische kennis van te voren door te nemen.
Uiteraard is er natuurlijk ook voldoende ruimte voor die personen die meer en intensievere begeleiding nodig hebben.
Natuurlijk laten de leden van het Trial Demo Team tijdens de trial middag graag zien wat er verder nog mogelijk is met een trialmotor.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Enschede.
Duur: 5 uur.

Trabant rijden
Trabant toertocht door de Peel. Gedurende de trabant toertocht ontdek je, aan de hand van het dagboek van Peelwerker ‘Wippe Pier” de mooiste plekjes van de Peel. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden in een trabant en leer je kort iets over de geschiedenis en techniek van deze cult-auto. Met een routeboek in de hand verken je vervolgens op eigen gelegenheid al tuffend in de trabant de indrukwekkende peelomgeving. Op diverse locaties onderweg sla je het dagboek van ‘Wippe Pier’ er op na om zo steeds meer te weten te komen over het leven als Turfsteker, en van deze man in het bijzonder: ‘Wie is Wippe Pier eigenlijk’; Hoe luidt de legende van ‘Gebbel’?; Hoe ging het er aan toe in de turfindustrie? O.a, breng je tijdens de tocht een bezoek aan de nog altijd aanwezige Peelherberg waar de peelwerkers hun werkweek het liefste afsloten. In deze herberg word je getrakteerd op een typische peellekkernij en bijbehorend kopje koffie of thee (inbegrepen). Trabant in de Peel: Een unieke activiteit, voor iedereen toegankelijk, leerzaam, actief en gezellig met elkaar. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. In het voormalig Oost Duitsland is het synoniem aan de naam trabant niet voor niets ‘mijn maatje’.
Starttijden: ochtend 09:40 uur (hele jaar), middag 13:10 uur (hele jaar), avond (mei t/m september).
Voorwaarden: Bestuurder minimaal 24 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs B, Borg : € 100,- per trabant met een maximum van € 500,00 per boeking.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Peel (Noord-Brabant).
Duur: 3 uur.

Hummer rijden
Zelf off road rijden in een Hummer H1. De meeste kennen deze wagen door zijn exclusiviteit.
Anderen zullen hem kennen uit nieuwsbeelden, tv-clips, music-clips,…
Dankzij zijn exclusieve look krijgt hij dagelijks honderden ogen op zich gericht, en dit maakt hem nog interessanter voor uw bruiloft, reclamecampagne, beurs, tentoonstelling of gewoon voor een rondrit.
De Hummer H1 is een niet te verslaan voertuig op het gebied van 4×4 dankzij hun groot vermogen, onafhankelijke wielophanging en een uitzonderlijke spoorbreedte. Altijd al het terrein in gewild met de Hummer der Hummers? Het is mogelijk neem zelf plaats achter het stuur van de Hummer en ga off-road rijden! Het avontuur kan beginnen! U maakt kennis met de kracht, het uithoudingsvermogen en de souplesse van de Humvee (legervoertuig). Na een korte introductie van de 4×4 techniek ga je zelf het terrein in om de fantastische ervaring op te doen van het off-road rijden over een parcours. Onder leiding van een ervaren off-road begeleider kan het avontuur beginnen.
Enkele technische specificaties:
Motortype 6,5L V8
Vermogen 195 pk bij 3200 toeren/min.
Versnelling 4-speed automatische versnellingstransmissie
Gewicht MTM 2700 kg
Remmen Disc
Route: Bij het Hummer H1 rijden wordt een route gereden door de omgeving van Turnhout. We rijden gedeeltelijk verhard en onverhard zodat alle aspecten van de Humvee aan bod komen. Erg afwisselend!
Rijbewijs B is verplicht.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Turnhout.
Duur: 1 uur.
E-chopper ijden
E-chopper rijden. Ervaar hoe het is om geluidloos door prachtige natuur te rijden op de elektrische E-Chopper. Je gaat met een aangegeven route op de E-Chopper door een prachtige bosrijke omgeving e-chopper rijden. E-Chopper, de leukste manier om je snel te verplaatsen in de buitenlucht! Een dagje E-Chopper rijden geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid.
E-Chopper rijden is inclusief:
Koffie/thee met koek
3 uur E-Chopper rijden
1 consumptie (alleen frisdrank)
Helm, haarnetje, handschoenen
Om een E-Chopper te besturen dient men in het bezit te zijn van een AM of B rijbewijs!
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Drenths Friese Wold, Kale Duinen, Landgoed Boschoord, Doldersummerveld of Fochtelöerveen.
Duur: 3 uur.
Zelf racen
Mee rijden en zelf racen op het circuit. Als piloot plaats nemen achter het stuur van een raceauto. Zelf ervaren hoe het is om met een race auto over een circuit te rijden?
Het programma:
– Theorie: het theorie gedeelte wordt onder andere de ideale lijn uitgelegd en wat de juiste zithouding is in een race auto. Daarnaast worden de regels uitgelegd die er op een circuit gelden.
– Instructieronde en praktijk:
Bij de instructierondes rijdt de cursist mee met de instructeur op het circuit waarbij onder andere de ideale lijn en de rempunten worden doorgenomen.
5 rondes zelf rijden op het circuit onder begeleiding van een instructeur.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: circuit Assen, circuit Zandvoort of circuit Zolder.
Duur: 5 rondes op het circuit, een arrangement van 2 uur.
Paragliding
Paragliding dagcursus. Paragliden zonder enige voorbereiding of opleiding? Vlieg mee! Een paragliding dagcursus bestaat uit een uitgebreide instructie en 3 tandemvluchten samen met een ervaren KNVvL gebrevetteerde instructeur / tandempiloot. Onderwerpen van deze proefles zijn de basis technieken van het paragliden, zoals het sturen, bochten maken, leuke vliegbewegingen en het vliegen van een landingscircuit. De tandempiloot zal je dit tijdens de 1e vlucht uitleggen en laten ervaren. Tijdens de 2e vlucht ga je zelf sturen en op zijn instructie je vaardigheden als piloot ontdekken. En vervolgens ga je tijdens de 3e vlucht je vaardigheden als piloot verder verbeteren. Tijdens deze vluchten krijg je uitgebreid praktijkuitleg en mag je uiteraard zelf een groot deel van de vlucht sturen. Tevens kan (als je wil) de tandempiloot binnen veilige marges snellere vliegmanoeuvres uitvoeren om te demonstreren wat er zoal mogelijk is met een paraglider en hoe dat voelt als (mede)piloot. Die vlucht is in dat geval minder lang, maar gegarandeerd sensationeler dan de kermis!
Voor gebruik van het weiland en hygiëne- en beschermingsmiddelen geldt een eigen bijdrage van € 5,00 voor deelnemers en € 2,50 voor toeschouwers (contant voldoen). Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Almelo of Eindhoven.
Efteling
Entree Efteling (direct met datum) edereen komt aan zijn trekken in de Efteling! Rustige ritjes voor de kleintjes, en spookhuizen en achtbanen als de Baron 1898 voor de oudere kinderen. De attracties van de Efteling zijn gebaseerd op folklore, sprookjes en oude legendes. Je treedt dus binnen in een wereld van fantasievolle verhalen en spannende attracties Met dit ticket ga je langs de rijen voor de kassa en direct naar de hoofdingang, waardoor je meer tijd kan besteden in deze wondere wereld!
De Efteling is een schitterend en avontuurlijk themapark dat echt leuk is voor het hele gezin. Dit magische koninkrijk heeft iets voor iedereen: speeltuinen en een fantasiebos voor de kleintjes, attracties voor de iets oudere kinderen en heftige achtbanen voor de volwassen kinderen.
Als je dacht dat de Efteling een slap aftreksel van Disneyland was, dan heb je het mis. De Efteling is namelijk een zeer compleet pretpark, met super spannende achtbanen, schilderachtige treintjes en bootjes, en een betoverende, familievriendelijke sfeer.
Ontspanning en bedrijvigheid gaan hier (op een of andere magische manier) hand in hand.
De Efteling is sinds de opening in 1952 uitgegroeid tot een pretpark van wereldklasse. Het staat bekend om zijn keurig onderhouden tuinen, vriendelijke en meeslepende omgeving, en natuurlijk geweldige achtbanen. Het is niet voor niets een van de best bezochte pretparken van Europa.
Onder de 50 verschillende attracties vind je houten en stalen achtbanen, waterbanen, een klassieke autobaan, en natuurlijk het Sprookjesbos.
Deelnemers: 2 tickets.
Jeepsafari
Jeepsafari Valkenburg. Tijdens een jeepsafari ga je leuke opdrachten doen. Door het mooie Limburge heuvellandschap ga je een jeepsafari doen. Tijdens deze jeepsafari, voel je jezelf echt die safari rijder die samen met de bijrijders (je zit met meerdere personen in een jeep) via vragen en opdrachten over landelijke en onverharde wegen, holle weggetjes die je door de mooie omgeving van Valkenburg het Limburgse landschap voeren. Met behulp van een kompas en enkele andere richtlijnen beleef je het jeepr ijden echt in de vorm van een jeepsafari.
De volgende onderdelen maken deel uit van de jeepsafari:
* Ontvangst en instructie in een gezellig cafe- restaurant
* De speurtocht per jeep (jeep rijden)
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Valkenburg.
Duur: 2,5 á 3 uur uur.

Rotterdam by Night
Rondvaart: Rotterdam by night. Ervaar de stad Rotterdam vanaf het water! Ontdek het enorme havengebied van de stad en vaar onder de Erasmusbrug door!
Het programma:
Je stapt in Lage Zwaluwe aan boord voor een vaartocht naar Rotterdam. De gastvrije bediening serveert koffie met gebak. Vervolgens wordt er een tafelbittergarnituur geserveerd. De bar is open voor een drankje naar keuze (niet inbegrepen).
Terwijl het zonnetje onder gaat, varen we via de Dortse Kil, Oude Maas en De Noord Rotterdam binnen. De koks trakteren je op een heerlijk koud-warm buffet met aansluitend een dessertbuffet.
We varen dwars door het centrum en de havens van Rotterdam! Zes uur na vertrek en een afwisselende tocht varen we onder de Moerdijkbruggen door naar Lage Zwaluwe waar we weer aanmeren.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Breda – Rotterdam.
Duur: 6 uur.
Motorbochten training
Motorbochten training Leer kijken en leer jouw motor kennen, wat kan ik met mijn motor en hoe ga ik ermee om? In deze training gaan we in op het korte bochten draaien met jouw motor en leren we je het toepassen van het doorkijken en verder weg kijken op jouw motor. We rijden in 3 groepen met max. 10 personen in een groep. Hierdoor is er veel aandacht voor de deelnemers en ligt de focus op het rijden. We ontvangen je in de Pitstop van het circuit met koffie of thee. Na het inschrijven is er een briefing en korte uitleg over de middag. Daarna gaan we de groepen indelen en de baan op.
Heb jij zin in een training in een kleine groep met veel rijtijd en veel begeleiding?
Wat heb je nodig op de dag: een motorfiets die voldoet aan de technische eisen, elke goed gekeurde motor helm, leren handschoenen, laarzen en elke motor kleding.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Circuit Lelystad.
Duur: 4 uur.
Kitesurfen
Kitesurfen is een prachtige sport, maar ook gevaarlijk en valt daarom onder de ‘Extreme Sports’. Hierdoor is het verstandig om lessen te volgen. Wij bieden lessen aan waar we de veiligheid van het kitesurfen voorop stellen. Tijdens de lessen zorgt de instructeur ervoor dat jij de sport goed leert kennen en dat ook jij helemaal ‘hooked’ raakt!
De surfschool heeft de beschikking over een vrij stuk strand waar maar weinig kitesurfers komen. Dit is erg belangrijk voor de veiligheid en concentratie op de les.
Alle instructeurs hebben vele jaren ervaring opgedaan bij diverse scholen, hierdoor weten zij exact wat er wel en niet nodig is om jou op de snelste, beste en veiligste manier de sport aan te leren.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Zandvoort.
Duur: 2,5 uur.
Escaperoom
Escaperoom. Je gaat op een vol met actie tocht door een geschiedenis-, toekomst-, of fantasiewereld worden gestuurd. Hierbij is het aan jullie de taak om een moordzaak op te lossen, het vernietigen van een virus of het vinden van een mysterieus puzzelstuk. Je zal hierin veel plezier beleven, hoewel de uitdaging altijd op de loer ligt. Je kan kiezen uit verschillende thema’s.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Amsterdam, Tilburg of Zoetermeer.
Duur: Afhankelijk van je snelheid.
Golfsurfen
Privé golfsurfen. Surf’s Up! Heb jij er altijd al van gedroomd om één te zijn met de golven? Pak dan nu je kans! Wij bieden volledige golfsurflessen aan. In deze lessen leer je de basics van het golfsurfen. Hoe voer ik het veilig uit? En wat is de beste positie op de plank? Het doel is om ervoor te zorgen dat jij op een veilige en leerzame manier in je eerste les al je eerste golf berijdt!
Golfsurfen kan bijna altijd in Zandvoort. Voor de eerste les zijn de wat kleinere golven perfect om te leren balans te houden op de surfplank.
We gebruiken softtop lesboards, speciaal geschikt voor de beginnende surfer. De softboards hebben zijn er in drie verschillende maten, dus zowel kinderen en volwassenen kunnen goed leren surfen! Ook is er voor iedereen een wetsuit.
Deelnemers: 1 persoon (privéles).
Locatie: Zandvoort.
Duur: 2 uur.
Offroad rijden
Offroad rijden. Offroad rijden inclusief 4×4 wagen. Onze 4×4 cursus in Bilstain is de beste leerschool voor het terreinrijden. Een vernieuwd wagenpark van luxe landrovers (automaat) staat klaar voor je! We testen deze krachtpatsers tot het uiterste!
In deze off-road cursus zijn steile heuvels, water en heftige afdalingen geen enkel probleem!
Geen ervaring, geen nood. De instructeur maakt van jou een echte 4×4 piloot! Ervaar deze unieke beleving nu nog en maak er met jouww gezelschap een onvergetelijke dag van!
Geen langdradige theorie, maar vooral veel rijden. Benieuwd hoe schuin je kan gaan? Wanneer moet de wagen in lage gearing? Hoe werkt een differentiel, …? Al jouw vragen zullen beantwoord worden met praktijk (zelf doen is de beste leerschool).
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Bilstain.
Duur: 1,5 uur.
Leren motor rijden
Leren motor rijden. Motorrijden staat voor vrijheid, plezier en passie. Ervaar het zelf ook tijdens de Motor Experience dag. Meer dan 800.000 motoren rijden er in Nederland rond. Altijd al eens willen ervaren of het motorrijden ook iets voor jou is? Tijdens de Motor Experience dag krijg je de kans om het motorrijden te beleven in een rustige omgeving.
Je leert stap voor stap waar je op moet letten en hoe je moet handelen tijdens het motorrijden. Daarna ga je oefenen op het afgesloten motoroefenterrein. Je rijdt dus niet op de openbare weg, je bent vrij van alle verkeer. Wel zo veilig!
Na deze middag beheers je de basisvaardigheden van het motorrijden:
Op- en terugschakelen
Scherpe bochten maken
“Achtje draaien”
Overige bijzonderheden:
De motorkleding en helm kun je lenen van de locatie
Als je wilt deelnemen moet je minimaal 17 jaar zijn
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Elsloo en Heerlen.
Duur: 3,5 uur.
Privé bioscoop
Privé bioscoop. Prive bioscoop en bioscoopzaal voor jullie alleen te Amsterdam. Gezellig met je partner genieten van een romantisch dagje. Een filmpje in de bios pakken is altijd leuk, maar stel dat je de hele bioscoop voor jezelf hebt!
Met je geliefde, romantisch samen zijn. Lekker kijken op een groot scherm, of je nou kiest voor een klassieker, eigentijdse of uw eigen all time favorite, dat kan allemaal. En het mooiste is: je kunt de hele zaal voor jezelf krijgen op de door jou gewenste starttijd. Geen lange rijen bij de kassa, geen krakende zakjes of andere stoorzenders en bovenal geen andere bezoekers, alleen jij en jouw geliefde.
Inhoud love seat arrangement:
– Zaalhuur 2 uren
– Operator die de film opzet en de bar bedient
– Kaarslicht
– 1 drankje per persoon
– Popcorn
– Film uit de stapel
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Zwanendijk (Amsterdam).
Duur: 2 uur. Je kan ook kiezen uit de belevenissen van het pakket Avontuur man.

Cadeaubon bestellen.

Reeds een cadeaubon? Reserveer hier.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard, Good4fun giftcard voor
Circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.