Kies met deze cadeaubon uit bijvoorbeeld RIB varen, paragliding, fun driften, meerijden op het circuit en meer fun voor hem.
RIB varen Scheveningen
RIB varen Scheveningen. Bekijk Scheveningen eens vanaf het water. Je wordt ontvangen en krijgt de mogelijkheid om een speciaal warmt-en drijfpak aan te trekken. Daarna word je naar de boot begeleid, waar je plaats neemt in een van de 9 meter lange en met 2x Yahama High Power 250pk uitgeruste r.i.b. boten. Er volgt een korte uitleg en na de check van de passagiers en boot varen we rustig de haven uit. Als we op zee zijn, kunnen we vol gas gaan, afhankelijk van je wensen. Daarna varen we richting De Pier waar je vanaf de zee de nieuwe boulevard, de vuurtoren en Scheveningen kunt bewonderen. We maken ook een aantal scherpe bochten, waar je je goed moet vasthouden.
Duur: 30 minuten.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Scheveningen.
Paragliding
Paragliding, een tandemvlucht paragliden. Omhoog getrokken aan een lier maak je, gekoppeld aan een instructeur, een paragliding vlucht.
De eerste kennismaking met paragliding vind vaak plaats door middel van een tandemvlucht.
Je hangt als passagier voor de piloot helemaal vrij in de lucht, onder een paraglider van ongeveer 42 m2.
Paragliden is de meest elementaire vorm van zweefvliegen.
De hele uitrusting (vliegtoestel) weegt ongeveer 20 kg.
Ervaren piloten kunnen met behulp van thermiek urenlang in de lucht blijven zweven. De tandemvlucht zelf duurt, afhankelijk van de weerscondities, tussen de 5 en de 15 minuten, maar inclusief voorbereiding ben je per vlucht meestal zo’n twintig minuten kwijt. De meeste mensen kijken eerst even de kat uit de boom en blijven na de vlucht nog even kletsen en dan ben u al gauw een uurtje op het veld, soms langer als u het heel erg leuk vindt.
Wanneer: van april tot oktober.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Almelo of Eindhoven.
Fun driften
Fun driften. Geen driften maar wel net zo leuk. Ervaar het gevoel alsof je aan het driften bent en bestuur de auto zo behendig mogelijk het parcours rond. Bij deze activiteit is het de bedoeling om de volledige controle te behouden.
Wat kan je verwachten van dit programma? We starten met een welkomst drankje. Tijdens het drankje worden instructies gegeven en formulieren ondertekend met de kennisgeving dat je akkoord gaat met de voorwaarden en dat alles geheel op eigen risico is. Deelnemers: 2 personen.
Locatie: regio Eindhoven.
Flyboarden
Flyboarden is vliegen over het water. Dit moet je meegemaakt hebben.
Flyboarden is de nieuwe watersport sensatie waarbij je kan vliegen over het water en duiken als een dolfijn! Doormiddel van een Jetski, een Flyboard en een gecertificeerde instructeur is Flyboarden heel toegankelijk en makkelijk te leren!
Omdat de ervaren instructeurs inspelen op het niveau van degene die deelneemt aan de Flyboard Experience, is het voor iedereen uitdagend en zeer veilig! De Techniek:
Een beknopte uitleg over hoe het Flyboard werkt in samenwerking met de Jetski:
Een Jetski vaart omdat deze wordt aangedreven door een krachtige water-jet.
In tegenstelling tot een “normale” boot, heeft een Jetski geen schroef, maar een impeller (inwendige schroef) die in de Jetski zit. Op deze impeller zit nu aan de achterkant van de jetski een pijp bevestigt waar het water met volle kracht ingespoten wordt. Hier zit vervolgens de 18 meter lange slang aan vast waar het water door heen stroomt. De Jetski vaart dus niet meer uit zich zelf maar wordt voortgesleept door degene die op het Flyboard staat. Hierdoor is de Jetski niks meer dan een krachtige water pomp en kunnen geoefende Flyboarders wel tot 10 a 11 meter boven het water vliegen en duiken als een dolfijn!
Wanneer: van april tot en met september.
Deelnemers: 1 persoon.
Locaties: Amsterdam.
Duur: 20 minuten.

Slipcursus
Anti-slipcursus in heel Nederland mogelijk. Volg nu een slipcursus bij een anti-slipschool. Een anti-slipcursus waarvan veel weggebruikers denken dat ze ze eigenlijk niet nodig hebben. Toch komt niemand het oefencircuit af zonder dat er in zijn of haar hoofd iets gebeurd is. Deze slipcursus loodst je namelijk niet alleen door verschillende praktijksituaties, maar zorgt vooral voor een omslag in het denken.
Elke dag een stukje veiliger de weg op! Deze slipcursus biedt een combinatie van leerzaamheid en plezier.
Theorie: De basis van een slipcursus is te vinden in de theorie. Wat gaat vooraf aan een ongeval? Heeft je waarneming invloed op je reactie? Wat zijn de punten van gevaarherkenning? Wat gebeurt er wanneer je in een slip raakt? Hoe reageert de auto? Wat heeft ABS voor invloed op de auto? En misschien de belangrijkste: hoe reageer je als mens?
Praktijk: Je komt net de lesruimte uit wandelen, de auto staat voor je klaar. De praktijk begint!
De instructeur zal elke oefening uitleggen, hierna stap je samen met maximaal 3 andere deelnemers in een auto.
Op basis van roulatie breng je de theorie in de praktijk.
De volgende praktijkoefeningen zullen worden uitgevoerd:
– Aannemen van juiste zit- en stuurhouding
– Noodstop met ABS op asfalt
– Noodstop met ABS op glad wegdek
– Remmen en uitwijken met ABS
– Correctie achterwielslip
Deelnemers: 1 persoon.
Locaties: Almere, Den Haag, Breda, Eindhoven, Leeuwarden, Lelystad, Rijssen of Weert.
Duur: 2 uur.

Meerijden coureur
Meerijden met coureur op circuit Zandvoort of Zolder. Rij mee met een ervaren coureur over het circuit. Voel de acceleratie en G-krachten van een racewagen in de Racetaxi! Meerijden met een professionele coureur in een echte raceauto is misschien wel één van de meest spectaculaire experiences. Stap in, trek de vijfpuntsgordel strak aan en haal diep adem. De professionele coureur laat je zien wat écht racen is. De Racetaxi is een unieke en onvergetelijke ervaring! Rij mee in een echte raceauto! De professionele coureur laat je zien hoe heftig de G-krachten zijn tijdens een snelle ronde over het circuit. Hoor het opzwepende geluid, voel de grip en zie hoe snel jouw coureur schakelt en hoeveel concentratie het vergt om op de limiet te rijden.
Deelnemers: 1 persoon.
Locaties: circuit Zandvoort of circuit Zolder.
Duur: totaal arrangement 15 minuten.
4×4 rijden
4×4 terrein rijden. Heb je altijd al eens willen terrein rijden? Dan is dit de activiteit voor jou. Bij deze activiteit is het een strijd tussen jou en de elementen. Probeer het parcours zo rustig mogelijk en het behendigst te bedwingen. In de baan hebben we verschillende elementen bijvoorbeeld: Boomstam rijden, steile en gladde hellingen, steile hellingshoeken en een modderbak.
Wat kan je verwachten van dit programma? We starten met een welkomst drankje. Tijdens het drankje worden instructies gegeven en formulieren ondertekend met de kennisgeving dat je akkoord gaat met de voorwaarden en dat alles geheel op eigen risico is. Hierna gaan we gezamenlijk het parcours ontdekken.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: regio Eindhoven.
Duur: 1 uur.
Audi rijden
Audi R8 rijden met 420 pk een exclusieve supercar.
Kruip achter het stuur van deze waanzinnige Audi R8.
Bestuur zelf een Audi R8: 420 pk voelt echt lekker.
Op diverse locaties kan je genieten van deze sportwagen.
Een achtcilinder motor, een topsnelheid van 301 km. per uur en een matzwarte kleur.
Het klinkt net zo goed als deze wagen rijdt.
Samen met de instructeur ga je de openbare weg op.
Zo’n unieke auto blijft natuurlijk niet onopgemerkt, dus je zult vast wat bewonderende blikken zien onderweg! Ondertussen geniet je van het heerlijke geluid van de vuurspuwende motor in de achterbak, en de ongekende snelheid.
Let op:
– De minimumleeftijd is 18 jaar;
– Je dient in het bezit te zijn van een geldig Nederlands of Belgisch rijbewijs.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Breda, Brussel, Den Bosch, Eindhoven, Gent, Heereveen, Huizen, Lelystad, Rotterdam,
Zolder of Zwolle.
Duur: 15 minuten.

Mercedes AMG GT rijden
Mercedes AMG GT rijden. Voorafgaand aan het rijden wordt alles over de auto uitgelegd, zodat je de ultieme ervaring hebt tijdens het rijden. Als deze instructie voorbij is kun je meteen de weg op gaan. De Mercedes AMG GT straalt klasse en snelheid uit daarnaast komt ook nog het feit dat het geluid dat de Mercedes AMG GT produceert zacht uitgedrukt verbluffend is. De sensatie van het rijden in een Mercedes is niet alleen meer voor de rijken der aarde weggelegd. Integendeel, want het is nu voor iedereen mogelijk om je eigen droom uit te laten komen, hoelang droom je er al van om in een Mercedes te mogen rijden? Klaar om in 4,0 seconden naar de 100 km/u uur te schieten. Het is een haast buitenaardse ervaring! Geniet van het prachtige design van de auto, de acceleratie, en niet te vergeten het schitterende geluid. Kortom, de klasse straalt ervan af.
LET OP: voor deelname is een minimum leeftijd van 20 jaar vereist, met minstens 1 jaar rijervaring. Deelnemers: 1 persoon.
Locaties: Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Brussel, Den Bosch, Eindhoven, Gent, Heereveen, Huizen, Lelystad, Rotterdam, Zolder of Zwolle.
Duur: 15 minuten.
Blokarten
Blokarten op het strand. Strandzeilen een leuk uitje. Racen over het strand in je blokart of ook wel strandzeilen.
Een aantal jaren geleden is blokarten, de nieuwste vorm van strandzeilen, uit Nieuw Zeeland overgewaaid naar Nederland.
U kunt nu met deze zeilkarren over het Nederlandse strand racen. Blokarting is een avontuurlijke en uitdagende sport workshop die heel makkelijk en snel te leren is, en daarom voor iedereen toegankelijk. Hou je van wind en snelheid, dan is blokarten zeker iets voor jou! Blokarten is racen over het strand in een stevige buggy met een zeil. Het is snel te leren, maar blijft door de snelheid uitdagend. Je staat verstelt hoe snel je als een coureur over het strand gaat!
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: IJmuiden of regio Scheveningen.
Duur: 1 uur.