Samen genieten van originele en leuke belevenissen.
Onderstaande belevenissen zijn voor samen, twee personen of zoals anders aangegeven bij de cadeau belevenis.
Je kan bij de cadeaubon ook kiezen voor de belevenissen uit het pakket: “Cadeau voor samen avontuur”.
Legerjeep rijden
Historische legerjeep verkenning door de Peel.
In een militair voertuig rijden. Tijdens deze legerjeep tocht ontdek je, aan de hand van het dagboek van kappersdochter Truus Trines met spannende verhalen uit de Tweede Wereldoorlog, de meest bijzondere plekjes van de Peel.
Het verhaal speelt zich af in de periode van september 1944 tot mei 1945. Truus Trines verschool zich in de kelder raaklinks langs de kerktoren, toen deze plotsklaps tot ontploffing werd gebracht en volledig instortte. Voor vertrek wordt er deskundig uitleg gegeven over het rijden in een legerjeep en leer je kort iets over de geschiedenis en techniek van deze terreinwagen. Met een routeboek in de hand verken je vervolgens op eigen gelegenheid in een legerjeep de indrukwekkende peelomgeving. Op diverse locaties onderweg sla je het dagboek van Truus Trines er op na om zo steeds meer te weten te komen over Meijel in de oorlogstijd en van deze vrouw in het bijzonder: Wie is Truus Trines eigenlijk; Hoe zag 1 van de donkerste dagen uit de dorpsgeschiedenis van Meijel eruit?; Hoe ging het er aan toe in de korte periode dat Meijel door de Duitsers werd bezet; en wat was het strategische belang van De Peel in oorlogstijd? En nog veel meer, bij terugkomst in Meijel kan je je zelfs nog laten trakteren op een wentelteefje. De lekkernij die we hebben overgehouden aan de armoede die de Tweede Wereldoorlog met zich meebracht. Zo eindigt een spannende dag met een aangrijpend verhaal, veelzeggende locaties en mooie natuurgebieden in een complete bevrijding en feel good moment.
Voorwaarden: bestuurder minimaal 24 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs B.
Borg : 100 euro per legerjeep.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: de Peel (Noord-Brabant).
Duur: 3 uur.

Paragliding
Paragliding, een tandemvlucht paragliden.
Omhoog getrokken aan een lier maak je gekoppeld aan een instructeur een paragliding vlucht.
De eerste kennismaking met paragliding vind vaak plaats door middel van een tandemvlucht.
Je hangt als passagier voor de piloot helemaal vrij in de lucht, onder een paraglider van ongeveer 42 m2.
Paragliden is de meest elementaire vorm van zweefvliegen.
De hele uitrusting (vliegtoestel) weegt ongeveer 20 kg.
Ervaren piloten kunnen met behulp van thermiek urenlang in de lucht blijven zweven. De tandemvlucht zelf duurt, afhankelijk van de weerscondities, tussen de 5 en de 15 minuten, maar inclusief voorbereiding ben je per vlucht meestal zo’n twintig minuten kwijt. De meeste mensen kijken eerst even de kat uit de boom en blijven na de vlucht nog even kletsen en dan ben je al gauw een uurtje op het veld, soms langer als je het heel erg leuk vindt.
Wanneer: van april tot oktober.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Almelo of Eindhoven.

Jeepsafari Valkenburg
Jeepsafari Valkenburg. Tijdens een jeepsafari ga je leuke opdrachten doen. Door het mooie Limburge heuvellandschap ga je een jeepsafari doen. Tijdens deze jeepsafari, voel je jezelf echt die safari rijder die samen met de bijrijders (je zit met meerdere personen in een jeep) via vragen en opdrachten over landelijke en onverharde wegen, holle weggetjes die je door de mooie omgeving van Valkenburg het Limburgse landschap voeren. Met behulp van een kompas en enkele andere richtlijnen beleef je het jeepr ijden echt in de vorm van een jeepsafari.
De volgende onderdelen maken deel uit van de jeepsafari:
* Ontvangst en instructie in een gezellig cafe- restaurant
* De speurtocht per jeep (jeep rijden)
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Valkenburg.
Duur: 2,5 á 3 uur uur.

Segway rijden
Segway rijden. Op een unieke manier een gebied verkennen dat doe je op de Segway! Vooraf gaand aan de tour krijg je een uitgebreide uitleg en instructie. Ook zorgen wij voor een helm met haarnetje uw veiligheid staat voorop!
Segway rijden:
De Segway is het eerste zelfbalancerende vervoermiddel ter wereld dat geen speciale techniek vereist om te besturen. Segway rijden, is dat niet heel moeilijk dan? Nee, iedereen kan het! De Segway reageert op jouw beweging: naar voren leunen is vooruit rijden en door naar achteren te leunen rem je af. Het is echt heel gemakkelijk. Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Antwerpen, Haarlem of Zandvoort.
Duur: 1 uur.

Trabant rijden
Trabant toertocht door de Peel. Gedurende de trabant toertocht ontdek je, aan de hand van het dagboek van Peelwerker ‘Wippe Pier” de mooiste plekjes van de Peel. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden in een trabant en leer je kort iets over de geschiedenis en techniek van deze cult-auto. Met een routeboek in de hand verken je vervolgens op eigen gelegenheid al tuffend in de trabant de indrukwekkende peelomgeving. Op diverse locaties onderweg sla je het dagboek van ‘Wippe Pier’ er op na om zo steeds meer te weten te komen over het leven als Turfsteker, en van deze man in het bijzonder: ‘Wie is Wippe Pier eigenlijk’; Hoe luidt de legende van ‘Gebbel’?; Hoe ging het er aan toe in de turfindustrie? O.a, breng je tijdens de tocht een bezoek aan de nog altijd aanwezige Peelherberg waar de peelwerkers hun werkweek het liefste afsloten. In deze herberg word je getrakteerd op een typische peellekkernij en bijbehorend kopje koffie of thee (inbegrepen). Trabant in de Peel: Een unieke activiteit, voor iedereen toegankelijk, leerzaam, actief en gezellig met elkaar. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. In het voormalig Oost Duitsland is het synoniem aan de naam trabant niet voor niets ‘mijn maatje’.
Starttijden: ochtend 09:40 uur (hele jaar), middag 13:10 uur (hele jaar), avond (mei t/m september).
Voorwaarden: Bestuurder minimaal 24 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs B, Borg : € 100,- per trabant met een maximum van € 500,00 per boeking.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Peel (Noord-Brabant).
Duur: 3 uur.

Efteling
Entree Efteling (direct met datum) edereen komt aan zijn trekken in de Efteling! Rustige ritjes voor de kleintjes, en spookhuizen en achtbanen als de Baron 1898 voor de oudere kinderen. De attracties van de Efteling zijn gebaseerd op folklore, sprookjes en oude legendes. Je treedt dus binnen in een wereld van fantasievolle verhalen en spannende attracties Met dit ticket ga je langs de rijen voor de kassa en direct naar de hoofdingang, waardoor je meer tijd kan besteden in deze wondere wereld!
De Efteling is een schitterend en avontuurlijk themapark dat echt leuk is voor het hele gezin. Dit magische koninkrijk heeft iets voor iedereen: speeltuinen en een fantasiebos voor de kleintjes, attracties voor de iets oudere kinderen en heftige achtbanen voor de volwassen kinderen.
Als je dacht dat de Efteling een slap aftreksel van Disneyland was, dan heb je het mis. De Efteling is namelijk een zeer compleet pretpark, met super spannende achtbanen, schilderachtige treintjes en bootjes, en een betoverende, familievriendelijke sfeer.
Ontspanning en bedrijvigheid gaan hier (op een of andere magische manier) hand in hand.
De Efteling is sinds de opening in 1952 uitgegroeid tot een pretpark van wereldklasse. Het staat bekend om zijn keurig onderhouden tuinen, vriendelijke en meeslepende omgeving, en natuurlijk geweldige achtbanen. Het is niet voor niets een van de best bezochte pretparken van Europa.
Onder de 50 verschillende attracties vind je houten en stalen achtbanen, waterbanen, een klassieke autobaan, en natuurlijk het Sprookjesbos.
Deelnemers: 2 tickets.
Rondvaart Rotterdam
Rondvaart: Rotterdam by night. Ervaar de stad Rotterdam vanaf het water! Ontdek het enorme havengebied van de stad en vaar onder de Erasmusbrug door!
Het programma:
Je stapt in Lage Zwaluwe aan boord voor een vaartocht naar Rotterdam. De gastvrije bediening serveert koffie met gebak. Vervolgens wordt er een tafelbittergarnituur geserveerd. De bar is open voor een drankje naar keuze (niet inbegrepen).
Terwijl het zonnetje onder gaat, varen we via de Dortse Kil, Oude Maas en De Noord Rotterdam binnen. De koks trakteren je op een heerlijk koud-warm buffet met aansluitend een dessertbuffet.
We varen dwars door het centrum en de havens van Rotterdam! Zes uur na vertrek en een afwisselende tocht varen we onder de Moerdijkbruggen door naar Lage Zwaluwe waar we weer aanmeren.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Breda – Rotterdam.
Duur: 6 uur.
Avond cruise
Avond zeilcruise. Vaar als een ontdekkingsreiziger met dit dwarsgetuigde zeilschip naar het nieuwste stukje Nederland de Marker Wadden en geniet daar van een prachtige zonsondergang. Dit is een unieke kans om alleen, of samen met vrienden, vriendinnen of familie mee te varen en te genieten van het zeilen. Door de combinatie van het zeilen naar dit prachtige natuurgebied en een mooie zonsondergang biedt dit arrangement alle ingrediënten voor een leuk of romantisch avondje uit. Tijdens de vaartocht zijn onze bar en kombuis geopend. Na aankomst maak je een wandeling langs de stranden, door de duinen of slikken op zoek naar de juiste plek om de Sunset vast te leggen. Na de zonsondergang kom je weer aan boord en zeilen we in het donker terug naar Lelystad met een bijzondere verrassing.
Programma:
18:00 uur De schipper en bemanning verwelkomt de gasten hartelijk welkom aan boord met een toepasselijk welkomst drankje.
Na het palaver gaan om 18.30 uur de trossen los en vaart het schip de haven uit. Nadat de zeilen zijn gehesen haal je een koel drankje aan de bar en nestel je in de rode lounge kussens op het dek, maak je een praatje met de andere deelnemers en varen we het nieuwste stukje Nederland tegemoet. Tijdens de vaartocht kun je lekker eten of snacks aan de bar bestellen.
Aankomst 20:00 uur bezoekerseiland Marker Wadden. Als het schip veilig afgemeerd is stap je het eiland op en maak je een wandeling langs de stranden, door de duinen of slikken op zoek naar de juiste plek om de “Sunset” vast te leggen.
Als de zonsondergang is geweest, kom je om 21:00 uur weer aan boord en zeilen we in het donker terug. Nee niet donker! Bounty is namelijk mooi verlicht met een LED lightshow met verschillende sfeervolle kleuren op de zeilen. Geniet van deze onvergetelijke ervaring!
Terugkomst 22:30 uur Bataviahaven Lelystad.
In dit arrangement is onbeperkt gebruik van koffie/thee en smaakjes water inbegrepen.
Overige drankjes, eten en snacks kunnen tegen betaling PIN, contant of creditcard bij de crewleden aan de bar besteld worden.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: van Lelystad.
Duur: 4,5 uur.
Privé bioscoop
Privé bioscoop. Prive bioscoop en bioscoopzaal voor jullie alleen te Amsterdam. Gezellig met je partner genieten van een romantisch dagje. Een filmpje in de bios pakken is altijd leuk, maar stel dat je de hele bioscoop voor jezelf hebt!
Met je geliefde, romantisch samen zijn. Lekker kijken op een groot scherm, of je nou kiest voor een klassieker, eigentijdse of uw eigen all time favorite, dat kan allemaal. En het mooiste is: je kunt de hele zaal voor jezelf krijgen op de door jou gewenste starttijd. Geen lange rijen bij de kassa, geen krakende zakjes of andere stoorzenders en bovenal geen andere bezoekers, alleen jij en jouw geliefde.
Inhoud love seat arrangement:
– Zaalhuur 2 uren
– Operator die de film opzet en de bar bedient
– Kaarslicht
– 1 drankje per persoon
– Popcorn
– Film uit de stapel
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Zwanendijk (Amsterdam).
Duur: 2 uur.
RIB varen
RIB varen Scheveningen. Bekijk Scheveningen eens vanaf het water. Je wordt ontvangen en krijgt de mogelijkheid om een speciaal warmt-en drijfpak aan te trekken. Daarna word je naar de boot begeleid, waar je plaats neemt in een van de 9 meter lange en met 2x Yahama High Power 250pk uitgeruste r.i.b. boten. Er volgt een korte uitleg en na de check van de passagiers en boot varen we rustig de haven uit. Als we op zee zijn, kunnen we vol gas gaan, afhankelijk van je wensen. Daarna varen we richting De Pier waar je vanaf de zee de nieuwe boulevard, de vuurtoren en Scheveningen kunt bewonderen. We maken ook een aantal scherpe bochten, waar je je goed moet vasthouden.
Duur: 30 minuten.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Scheveningen.
Flyboarden
Flyboarden is vliegen over het water. Dit moet je meegemaakt hebben.
Flyboarden is de nieuwe watersport sensatie waarbij je kan vliegen over het water en duiken als een dolfijn! Doormiddel van een Jetski, een Flyboard en een gecertificeerde instructeur is Flyboarden heel toegankelijk en makkelijk te leren!
Omdat de ervaren instructeurs inspelen op het niveau van degene die deelneemt aan de Flyboard Experience, is het voor iedereen uitdagend en zeer veilig! De Techniek:
Een beknopte uitleg over hoe het Flyboard werkt in samenwerking met de Jetski:
Een Jetski vaart omdat deze wordt aangedreven door een krachtige water-jet.
In tegenstelling tot een “normale” boot, heeft een Jetski geen schroef, maar een impeller (inwendige schroef) die in de Jetski zit. Op deze impeller zit nu aan de achterkant van de jetski een pijp bevestigt waar het water met volle kracht ingespoten wordt. Hier zit vervolgens de 18 meter lange slang aan vast waar het water door heen stroomt. De Jetski vaart dus niet meer uit zich zelf maar wordt voortgesleept door degene die op het Flyboard staat. Hierdoor is de Jetski niks meer dan een krachtige water pomp en kunnen geoefende Flyboarders wel tot 10 a 11 meter boven het water vliegen en duiken als een dolfijn!
Wanneer: van april tot en met september.
Deelnemers: 2 personen.
Locaties: Amsterdam.
Duur: 20 minuten.

Roofvogelworkshop
Roofvogelworkshop. De roofvogel workshop Vliegensvlug is geschikt voor alle leeftijden.
Het programma duurt 2½ uur en we vinden het belangrijk dat alle deelnemers in alle rust met de roofvogels en uilen kunnen werken. Je krijgt verschillende soorten roofvogels en uilen op de hand en je gaat ook met verschillende soorten roofvogels en uilen vliegen.
Programma:
• Welkom, koffie, thee, fris
• Korte introductie
• Rondleiding
• Zelf verschillende roofvogels en uilen vasthouden op de handschoen
• Zelf vliegen met verschillende roofvogels en uilen
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Antwerpen (Castelré – Hoogstraten) en Rottredam (Berkel en Rodenrijs).
Duur: 2 uur.
Tuktuk rijden
Tuktuk rijden De 7 persoons Elektrische Tuk’s (verwarmd) zijn een beleving op zich. Je zit zelf achter het stuur en volgt de juiste route (van 1,5 uur). Vind je het tijd voor een pauze of een picknick? Gewoon doen, je hebt 2 uur de tijd! Met de tuktuk langs de mooiste en leukste plekjes van de Betuwe. Waan je in Italië met deze retro Piaggio’s! Geniet van de zon, de wind door je haren en het prachtige landschap. Deze cabrio TukTuk’s zijn een beleving op zich. Ontdek de Betuwe op een wel heel bijzondere manier!
Bijzonderheden: Bestuurder minimaal 23 jaar en in bezit van minimaal rijbewijs B.
Deelnemers: 7 personen (1 tuktuk).
Locatie: Betuwe (Tiel.
Duur: 2 uur.

Je kan ook kiezen uit de belevenissen van het pakket Cadeau voor samen avontuur.

Cadeaubon bestellen.

Reeds een cadeaubon? Reserveer hier.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard, Good4fun giftcard voor
Circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.