Een exclusief cadeau voor samen, leuke originele dingen om samen te doen.
Je kan ook kiezen voor de belevenissen uit de pakketten: “Cadeau voor samen avontuur” en “Cadeau voor samen sensatie”. Een luxe cadeaubon.

Survival met grot overnachting
Survival dag (weekend) met grot overnachting.
Perfecte mix van fun, fear en actie. Compleet verzorgde survival met grotovernachting.
Tokkel met een snelheid tot 60 kilometer per uur naar beneden, overwin je angsten op de 50 meter hoge Indianenbrug en overleef de dodemansrit! Steek de barbecue aan en breng de nacht door in een grot… durf je het aan?
Dit arrangement omvat:
– Instructie;
– Diverse uitdagende survivalactiviteiten;
– Lunch;
– Barbecue;
– Grotovernachting;
– Ontbijt.
Onder begeleiding van professionele instructeurs krijg je de benodigde instructies voor alle activiteiten. Zodra je uitrusting is gecheckt en je de instructies onder de knie heeft, is het tijd om het avontuur aan te gaan!
De moeilijkheidsgraad wordt langzaam opgebouwd. Je begint met het abseilen en running-down van een wand van 30 meter hoogte. Abseilen is de oudste manier om veilig en snel van een loodrechte wand af te dalen. Vergelijkbaar met abseilen is Running-down. Alleen ga je ondersteboven met hoge snelheid naar beneden.
Op sommige stukken kom je zelfs los van de wand waardoor je het gevoel krijgt dat je een stukje vliegt!
Na voldoende oefening op de lagere wanden is het tijd om hetgeen je geleerd hebt toe te passen op de hoogste wand van 60 meter. Het is nu of nooit… abseilen en running-down van grote hoogte is voor jou na deze dag geen obstakel meer!
Na deze intensieve activiteiten kan wel wat extra kracht gebruiken. Hiervoor maak je zelf je lunch op een vuurtje klaar!
Ook in de middag staan er heftige activiteiten op het programma. Schuifel voet voor voet over de 50 meter hoge Indianenbrug om vervolgens in razendsnel tempo met de staalkabel naar beneden te tokkelen.
Go Dutch en maak kennis met de “Vliegende Hollander”. Van grote hoogte glij je van een kabel waaraan je onderaan bent vastgezekerd naar beneden.
Overwin je angsten tijdens de dodenmansrit… het klapstuk van deze survivaltour! Op je buik met je hoofd naar beneden glij je over een steil gespannen kabel naar beneden. Dit vereist moed, koelbloedigheid, wilskracht en coordinatievermogen, want eenmaal op snelheid en in balans suis je zo de diepte in!
’s Avonds wordt de barbecue aangestoken en kan je bijkomen van deze intensieve dag vol actie en spanning.
De nacht breng je door in een grot! In deze onaardse omgeving kan je bij het sfeervolle kaarslicht jouw verhalen nog eens delen met je groep genoten. Lekker knus ingeritst in je slaapzak rust je weer goed uit voor de volgende dag. De grotten zijn droog, er heerst een constante temperatuur van 13? graden en zijn dus ideaal om in te bivakkeren.
De volgende ochtend eindigt deze survivaltour met een welverdiend ontbijt!
Overig: Minimale leeftijd is 10 jaar.
Douches aanwezig
Barbeque is volledig overdekt
Drank bij de bbq(all-in)
In het kamp zijn er dixies, bij de douches en waar er ontbeten wordt zijn er wc’s.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Eben-Emael, Limburg (BE)
Duur: zaterdag en zondag, survival 1,5 dag (weekend) met grot overnachting.

Legertruck rijden
Zelf rijden in een legertruck (en neem maximaal 7 vrienden/ familie mee).
Op het Hoofdkwartier word je opgewacht. Hier staat een DAF YA 126 met ronkende motor voor je klaar. Dit voertuig uit de jaren 50 is gemaakt voor het vervoeren van personeel en materialen. Na een korte instructie zal je zelf in staat zijn om dit voertuig te besturen. De instructeur blijft te alle tijden bij je om te zorgen dat alles veilig verloopt en om hier en daar wat extra’s te vertellen over de omgeving en het voertuig.
De YA 126 is er in twee uitvoeringen: de WEP (Weaponcarrier) en de Ambulance.
De prestaties zijn gelijk alleen het uiterlijk verschilt. één ton aan goederen kan dit klassieke legervoertuig moeiteloos vervoeren. De Koninklijke Landmacht zette de WEP vooral in voor het vervoer en de ambulance voor verzorging van zijn militairen. Wij beschikken over vier wapendragers en één ambulance, compleet met vier brancards en infuushouders.
Beiden kunnen naast de chauffeur nog acht personen vervoeren.
Over de weg maar ook door het onherbergzame landschap zijn deze stoere bakbeesten een lust voor het oog. Een tocht met deze voertuigen vergeet u niet snel!
Deelnemers: 1 + neem maximaal 7 vrienden/ familie mee.
Locatie: Haarlem.
Duur: 1,5 uur.

Buggy rijden
Buggy rijden. Door de modder of op straat… een super beleving! Een gaspedaal, een rem en een ijzeren kooi; meer heb je niet nodig om te gaan buggy crossen! Geniet van de natuur maar hou dus rekening met een gezonde dosis modder/stof afhankelijk van het weer.
Met de buggy halen we spectaculaire snelheden en crossen we op de openbare en onverharde wegen! Spannend, snel, eenvoudig en 100% adrenaline: Buggy rijden gebeurt in een speciaal ontworpen kooistructuur laag op de grond met stevige off-road banden. Er wordt niet gereden meer met de klassieke 150cc’tjes zoals de meeste verhuurfirma’s aanbieden. Dit nieuwer model zal u al snel beter bevallen, daar we met deze buggys ook over onverharde wegen gaan!! Met de klassieke 150cc wordt dit niet gedaan gezien het gebrek aan 4×4 capaciteiten. Bij ons dus geen klassieke route over de openbare weg!!
Praktisch:
eenvoudig: automaat
Rijbewijs B verplicht voor bestuurder (bijrijders minimaal 11 jaar)
Op basis van roulatie met je medebestuurder.
€100 waarborg per persoon
Wil je jouw kind meenemen als passagier moet deze minimaal 8 jaar oud zijn en 135cm groot ivm de verzekering.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Antwerpen (Kalmthout).
Duur: 1 uur.
Bootje varen Amsterdam
Bootje varen. Zonder vaarbewijs varen door de grachten van Amsterdam in een boot. Amsterdam wordt ook wel het Venetie van het Noorden genoemd en laat zich dan ook het best bewonderen vanaf het water. Nu kan je eenvoudig een boot huren en zelf de prachtige Amsterdamse grachten ontdekken. In de ruime aluminium boot (5.50 m lang en 1.80 m breed) passen maximaal 7 personen. De boten hebben een 1500 W electro-buitenboordmotor met 4 accu”s, zodat je er gegarandeerd de hele dag probleemloos op uit kunt trekken. Dankzij de ingebouwde luchtkasten blijven de huurbootjes altijd drijven, zelfs als ze vollopen met water. De boten varen geruisloos en zijn milieuvriendelijk.
Er is geen vaarbewijs nodig om het bootje te huren, de boten zijn gemakkelijk te besturen en ideaal voor de Amsterdamse grachten. Je krijgt natuurlijk uitgebreide instructies over de boot mee en de mogelijke vaarroutes worden van te voren besproken met je. Je krijg ook een waterbestendige plattegrond.
Voor kinderen onder de 12 jaar is er een gratis zwemvest.
Een goede kapitein van een huurboot voldoet aan het volgende:
Als je een boot huurt, gaan wij ervan uit dat je je gedraagt als een goede kapitein en dat je je aan de Amsterdamse vaarregels houdt.
– beroepsvaart en andere grote boten altijd voorrang verlenen;
– altijd rechts varen;
– bij bruggen en bochten vaart minderen;
– kleinere schepen die vanaf rechts komen altijd voorrang verlenen;
– je houdt zich aan de maximumsnelheid.
Deelnemers: personen.
Locatie: Amsterdam.
Duur: 4 uur.
Oldtimer rijden
Oldtimer rijden. Een dagje touren in een VW Kever cabrio, Mini Cooper of MG B. Nostalgisch rijden in een unieke oldtimer: beleef een avontuur op de weg! Trek er samen een dag ontspannen op uit en maak een heerlijke tocht in een klassieke Volkswagen Kever Cabrio, een schattige Mini Cooper of een stoere MG B. Ervaar samen hoe het komt dat deze auto’s zo ongelooflijk populair waren en zijn.
Overzicht:
• Dagje toeren in een oldtimer van maandag t/m donderdag;
• Zelf rijden (2 bestuurders inbegrepen);
• Van 9.00 uur tot 17.00 uur, start en einde in Hoogblokland;
• Inclusief route;
• Plaats voor maximaal 4 personen (MG B 2 personen);
• Inclusief schoonmaak, verzekering en eventuele technische assistentie;
• Inclusief mandje met koffie, thee en wat lekkers.
Beschrijving: Na ontvangst op de locatie krijg je een korte uitleg over het besturen van de oldtimer van jouw keuze. Als alles en iedereen is ingeladen kunnen jullie op pad; gordels vast, motor aan en toeren maar! Maak nieuwe herinneringen en geniet van de prachtige routes die wij voor je klaar hebben liggen, of bepaal helemaal zelf waar je heen rijdt.
De gratis toeristische routes: Je kunt kiezen uit meerdere leuke routes, of zelf een route samenstellen van jullie favoriete high lights! De routes zijn goed gedocumenteerd en variërend tussen de 100 tot 150 kilometer lang. Ze voeren jullie over verrassende, kleine weggetjes en laten je Nederland van z’n mooiste kant zien.
Goed om te weten:
• De bestuurder dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B met minimaal 1 jaar rijervaring;
• De waarborgsom is 500 euro en wordt binnen 3-5 werkdagen teruggestort;
• Bij het dagje toeren ontvang je 100 vrije kilometers. Daarna betaal je 45 cent per kilometer, hetgeen verrekend wordt met de waarborg;
• Exclusief brandstofkosten (volle tank mee, volle tank terug).
Locatie: Hoogblokland.
Trike rijden
Trike rijden, geniet van het rijden.
Een sensatie om niet vergeten. Motorrijden met een autorijbewijs! Een hele nieuwe sensatie voor wie het nog nooit gedaan heeft. Een uit Amerika overgewaaide sensatie. Super relaxed ‘loungen’ op een motorfiets, die zacht knorrend door het landschap kruist. Voel de wind door uw haren. Voel elk hobbeltje in de weg. Voel dat u leeft.
Voorwaarden:
De huurprijzen zijn all-in, alleen de brandstof moet men zelf betalen.
All-Risk verzekering is inbegrepen, het eigen risico bedraagt Euro 1.000,00.
Bij het huren dient een borgsom te worden voldaan van Euro 450,00. Bij het retourneren van de trike ontvangt u de borgsom terug.
Bij het huren van een trike dient u minimaal 6 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B.
De huurperiode loopt van ’s morgens 9.00 uur tot ’s morgens 9.00 uur, 24 uur.
Deelnemers: 2 personen op de trike mogelijk.
Locatie: Venlo.
Duur: 1 dag.

Helicopter rondvlucht
Rondvlucht helikopter. Heb je altijd al eens een rondvlucht in een helikopter willen maken?
Geniet nu van jouw regio tijdens een helikoptervlucht.
Het vliegen in een helikopter was nog nooit zo dichtbij.
Deelnemers: 02 personen.
Locatie: Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Breda, Eindhoven, Gent, ’t Gooi, Gouda, Heerenveen, Hoorn, Joure, Leiden, Luik, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Venlo, Weert of Zwolle.
Duur: 30 minuten rondvlucht met 06 minuten vliegen in helikopter.

Kitesurfen
Kitesurfen is een prachtige sport, maar ook gevaarlijk en valt daarom onder de ‘Extreme Sports’. Hierdoor is het verstandig om lessen te volgen. Wij bieden lessen aan waar we de veiligheid van het kitesurfen voorop stellen. Tijdens de lessen zorgt de instructeur ervoor dat jij de sport goed leert kennen en dat ook jij helemaal ‘hooked’ raakt!
De surfschool heeft de beschikking over een vrij stuk strand waar maar weinig kitesurfers komen. Dit is erg belangrijk voor de veiligheid en concentratie op de les.
Alle instructeurs hebben vele jaren ervaring opgedaan bij diverse scholen, hierdoor weten zij exact wat er wel en niet nodig is om jou op de snelste, beste en veiligste manier de sport aan te leren.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Zandvoort.
Duur: 2,5 uur.
Leren motor rijden
Leren motor rijden. Motorrijden staat voor vrijheid, plezier en passie. Ervaar het zelf ook tijdens de Motor Experience dag. Meer dan 800.000 motoren rijden er in Nederland rond. Altijd al eens willen ervaren of het motorrijden ook iets voor jou is? Tijdens de Motor Experience dag krijg je de kans om het motorrijden te beleven in een rustige omgeving.
Je leert stap voor stap waar je op moet letten en hoe je moet handelen tijdens het motorrijden. Daarna ga je oefenen op het afgesloten motoroefenterrein. Je rijdt dus niet op de openbare weg, je bent vrij van alle verkeer. Wel zo veilig!
Na deze middag beheers je de basisvaardigheden van het motorrijden:
Op- en terugschakelen
Scherpe bochten maken
“Achtje draaien”
Overige bijzonderheden:
De motorkleding en helm kun je lenen van de locatie
Als je wilt deelnemen moet je minimaal 17 jaar zijn
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Elsloo en Heerlen.
Duur: 3,5 uur. Je kan met deze cadeaubon ook kiezen uit de belevenissen van het pakket Cadeau voor samen avontuur en Cadeau voor samen sensatie.

Cadeaubon bestellen.

Reeds een cadeaubon? Reserveer hier.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard, Good4fun giftcard voor
Circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.