Zoek je een origineel luxe cadeau voor haar?
Je kan ook kiezen uit de belevenissen van de pakketten: “Cadeau voor haar avontuur” en “Cadeau voor haar sensatie”.

Parachutespringen
Parachutespringen bij een paracentrum.
Springen met een parachute via een tandemsprong. Wil je ervaren hoe het is om te parachutespringen?
Na enkele grondoefeningen en een uitgebreide instructie maakt je, vastgekoppeld aan een instructeur, de sprong van je leven.
De makkelijkste manier om een parachutesprong te maken is door middel van een tandemsprong. Je springt dan aangehaakt aan een instructeur. Je krijgt geen theorieles en hoeft niets zelf te doen, behalve genieten van deze onvergetelijke ervaring.
Tijdens een inleidende instructie legt 1 van de instructeurs uit wat je te wachten staat. Dan stap je het vliegtuig in en wordt je vastgekoppeld aan je instructeur. Op een hoogte van minimaal drie kilometer schuift de deur open en samen met de jumpmaster val je met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur naar beneden. Tijdens deze absoluut indrukwekkende ervaring, kan je genieten van een schitterend panorama. Na een halve minuut opent zich boven je hoofd een extra grote parachute.
Hiermee zweef je zachtjes, hangend aan je jumpmaster, terug naar de bodem.
Leeftijd: een tandemsprong kent geen minimum of maximum leeftijd.
Gewicht: niet zwaarder dan 100 kg.
Aantal deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Ameland, Apeldoorn, Texel of Zeeland.

Buggy rijden
Buggy rijden. Door de modder of op straat… een super beleving! Een gaspedaal, een rem en een ijzeren kooi; meer heb je niet nodig om te gaan buggy crossen! Geniet van de natuur maar hou dus rekening met een gezonde dosis modder/stof afhankelijk van het weer.
Met de buggy halen we spectaculaire snelheden en crossen we op de openbare en onverharde wegen! Spannend, snel, eenvoudig en 100% adrenaline: Buggy rijden gebeurt in een speciaal ontworpen kooistructuur laag op de grond met stevige off-road banden. Er wordt niet gereden meer met de klassieke 150cc’tjes zoals de meeste verhuurfirma’s aanbieden. Dit nieuwer model zal u al snel beter bevallen, daar we met deze buggys ook over onverharde wegen gaan!! Met de klassieke 150cc wordt dit niet gedaan gezien het gebrek aan 4×4 capaciteiten. Bij ons dus geen klassieke route over de openbare weg!!
Praktisch:
eenvoudig: automaat
Rijbewijs B verplicht voor bestuurder (bijrijders minimaal 11 jaar)
Op basis van roulatie met je medebestuurder.
€100 waarborg per persoon
Wil je jouw kind meenemen als passagier moet deze minimaal 8 jaar oud zijn en 135cm groot ivm de verzekering.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Antwerpen (Kalmthout).
Duur: 1 uur.
Bootje varen
Bootje varen. Zonder vaarbewijs varen door de grachten van Amsterdam in een boot. Amsterdam wordt ook wel het Venetie van het Noorden genoemd en laat zich dan ook het best bewonderen vanaf het water. Nu kan je eenvoudig een boot huren en zelf de prachtige Amsterdamse grachten ontdekken. In de ruime aluminium boot (5.50 m lang en 1.80 m breed) passen maximaal 7 personen. De boten hebben een 1500 W electro-buitenboordmotor met 4 accu”s, zodat je er gegarandeerd de hele dag probleemloos op uit kunt trekken. Dankzij de ingebouwde luchtkasten blijven de huurbootjes altijd drijven, zelfs als ze vollopen met water. De boten varen geruisloos en zijn milieuvriendelijk.
Er is geen vaarbewijs nodig om het bootje te huren, de boten zijn gemakkelijk te besturen en ideaal voor de Amsterdamse grachten. Je krijgt natuurlijk uitgebreide instructies over de boot mee en de mogelijke vaarroutes worden van te voren besproken met je. Je krijg ook een waterbestendige plattegrond.
Voor kinderen onder de 12 jaar is er een gratis zwemvest.
Een goede kapitein van een huurboot voldoet aan het volgende:
Als je een boot huurt, gaan wij ervan uit dat je je gedraagt als een goede kapitein en dat je je aan de Amsterdamse vaarregels houdt.
– beroepsvaart en andere grote boten altijd voorrang verlenen;
– altijd rechts varen;
– bij bruggen en bochten vaart minderen;
– kleinere schepen die vanaf rechts komen altijd voorrang verlenen;
– je houdt zich aan de maximumsnelheid.
Deelnemers: personen.
Locatie: Amsterdam.
Duur: 4 uur.
Survival weekend
Survival met grot overnachting. Perfecte mix van fun, fear en actie. Compleet verzorgde survival met grotovernachting. Ben je op zoek naar de perfecte mix van fun, fear en actie? Tokkel met een snelheid tot 60 kilometer per uur naar beneden, overwin je angsten op de 50 meter hoge Indianenbrug en overleef de dodemansrit! Steek de barbecue aan en breng de nacht door in een grot… durf jij het aan?
Dit arrangement omvat:
– Instructie;
– Diverse uitdagende survivalactiviteiten;
– Lunch;
– Barbecue;
– Grotovernachting;
– Ontbijt.
Ben je op zoek naar de perfecte mix van fun, fear en actie? Je vindt het zeker in dit alles omvattende survival arrangement.
Onder begeleiding van professionele instructeurs krijgt je de benodigde instructies voor alle activiteiten. Zodra je uitrusting is gecheckt en je de instructies onder de knie hebt, is het tijd om het avontuur aan te gaan!

De moeilijkheidsgraad wordt langzaam opgebouwd. Je begint met het abseilen en running-down van een wand van 30 meter hoogte. Abseilen is de oudste manier om veilig en snel van een loodrechte wand af te dalen. Vergelijkbaar met abseilen is Running-down. Alleen ga je ondersteboven met hoge snelheid naar beneden. Op sommige stukken kom je zelfs los van de wand waardoor je het gevoel krijgt dat je een stukje vliegt!
Na voldoende oefening op de lagere wanden is het tijd om hetgeen je geleerd hebt toe te passen op de hoogste wand van 60 meter. Het is nu of nooit… abseilen en running-down van grote hoogte is voor jou na deze dag geen obstakel meer!
Na deze intensieve activiteiten kunt je wel wat extra kracht gebruiken. Hiervoor maakt jezelf je lunch op een vuurtje klaar!
Ook in de middag staan er heftige activiteiten op het programma. Schuifel voet voor voet over de 50 meter hoge Indianenbrug om vervolgens in razendsnel tempo met de staalkabel naar beneden te tokkelen.
Go Dutch en maak kennis met de “Vliegende Hollander”. Van grote hoogte glij je van een kabel waaraan je onderaan bent vastgezekerd naar beneden.
Overwin je angsten tijdens de dodenmansrit… het klapstuk van deze survivaltour! Op je buik met je hoofd naar beneden glij je over een steil gespannen kabel naar beneden. Dit vereist moed, koelbloedigheid, wilskracht en coordinatievermogen, want eenmaal op snelheid en in balans suis je zo de diepte in!
’s Avonds wordt de barbecue aangestoken en kan je bijkomen van deze intensieve dag vol actie en spanning.
De nacht breng je door in een grot! In deze onaardse omgeving kan je bij het sfeervolle kaarslicht je verhalen nog eens delen met je groepgenoten. Lekker knus ingeritst in je slaapzak rust je weer goed uit voor de volgende dag. De grotten zijn droog, er heerst een constante temperatuur van 13 graden en zijn dus ideaal om in te bivakkeren.
De volgende ochtend eindigt deze survivaltour met een welverdiend ontbijt!
De minimale leeftijd is 10 jaar.
Douches aanwezig.
Barbeque is volledig overdekt, drank bij de bbq(all-in).
In het kamp zijn er wc’s met wastafel aanwezig, bij de douches en waar er ontbeten wordt zijn er ook wc’s.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Eben-Emael, Limburg (BE).
Duur: 1,5 dag.
Helicopter vliegles
Helicopter vliegles. Altijd als eens zelf willen vliegen in een heel helikopter? Neem een proef vliegles. Een belevenis om niet te vergeten. Iedereen wil wel vliegen in een helikopter en deze besturen.
Ervaar zelf eens hoe het is om zelf in een helikopter te vliegen en te besturen. Bij de proef vliegles krijg je eerst ongeveer 30 minuten uitleg over de besturing en de aerodynamica van de helikopter, daarna mag je het zelf ongeveer 20 minuten te vliegen en de helikopter te besturen (uiteraard samen met de piloot).
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Hilversum.
Duur: 1 uur, waarvan 20 minuten vliegen.
Oldtimer rijden
Oldtimer rijden. Een dagje touren in een VW Kever cabrio, Mini Cooper of MG B. Nostalgisch rijden in een unieke oldtimer: beleef een avontuur op de weg! Trek er samen een dag ontspannen op uit en maak een heerlijke tocht in een klassieke Volkswagen Kever Cabrio, een schattige Mini Cooper of een stoere MG B. Ervaar samen hoe het komt dat deze auto’s zo ongelooflijk populair waren en zijn.
Overzicht:
• Dagje toeren in een oldtimer van maandag t/m donderdag;
• Zelf rijden (2 bestuurders inbegrepen);
• Van 9.00 uur tot 17.00 uur, start en einde in Hoogblokland;
• Inclusief route;
• Plaats voor maximaal 4 personen (MG B 2 personen);
• Inclusief schoonmaak, verzekering en eventuele technische assistentie;
• Inclusief mandje met koffie, thee en wat lekkers.
Beschrijving: Na ontvangst op de locatie krijg je een korte uitleg over het besturen van de oldtimer van jouw keuze. Als alles en iedereen is ingeladen kunnen jullie op pad; gordels vast, motor aan en toeren maar! Maak nieuwe herinneringen en geniet van de prachtige routes die wij voor je klaar hebben liggen, of bepaal helemaal zelf waar je heen rijdt.
De gratis toeristische routes: Je kunt kiezen uit meerdere leuke routes, of zelf een route samenstellen van jullie favoriete high lights! De routes zijn goed gedocumenteerd en variërend tussen de 100 tot 150 kilometer lang. Ze voeren jullie over verrassende, kleine weggetjes en laten je Nederland van z’n mooiste kant zien.
Goed om te weten:
• De bestuurder dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B met minimaal 1 jaar rijervaring;
• De waarborgsom is 500 euro en wordt binnen 3-5 werkdagen teruggestort;
• Bij het dagje toeren ontvang je 100 vrije kilometers. Daarna betaal je 45 cent per kilometer, hetgeen verrekend wordt met de waarborg;
• Exclusief brandstofkosten (volle tank mee, volle tank terug).
Locatie: Hoogblokland.
Tutktuk rijden
Tuktuk rijden De 7 persoons Elektrische Tuk’s (verwarmd) zijn een beleving op zich. Je zit zelf achter het stuur en volgt de juiste route (van 1,5 uur). Vind je het tijd voor een pauze of een picknick? Gewoon doen, je hebt 2 uur de tijd! Met de tuktuk langs de mooiste en leukste plekjes van de Betuwe. Waan je in Italië met deze retro Piaggio’s! Geniet van de zon, de wind door je haren en het prachtige landschap. Deze cabrio TukTuk’s zijn een beleving op zich. Ontdek de Betuwe op een wel heel bijzondere manier!
Bijzonderheden: Bestuurder minimaal 23 jaar en in bezit van minimaal rijbewijs B.
Deelnemers: 7 personen (1 tuktuk).
Locatie: Betuwe (Tiel.
Duur: 2 uur.

Vliegles
Vliegles, een proefles / initiatie bij een vliegschool.
Ga zelf vliegen in een vliegtuig bij een vliegschool.
Je krijgt een briefing en de-briefing voor je vlucht, waarbij je informatie krijgt over het vliegen, hierna ga je zelf vliegen in het vliegtuig. Jouw eerste vliegles bij een vliegschool!
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Enschede, Hilversum / Lelystad.
Duur: 1 uur, waarvan 20 minuten in de lucht.

Je kan ook kiezen uit de belevenissen van het pakket Cadeau voor haar avontuur en Cadeau voor haar sensatie.

Cadeaubon bestellen.

Reeds een cadeaubon? Reserveer hier.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard, Good4fun giftcard voor
Circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.