Zelf racen en sportwagen rijden als cadeau. Een leuk cadeau voor hem en haar als degene van sensatie houdt.
Ferrari en Lamborghini rijden, racen op circuit Assen Zolder Zandvoort, trial motor rijden 2 personen, offroad Hummer H1 rijden, zelf leren vrachtwagen rijden en meer, er kan allemaal uitgekozen worden wanneer je deze cadeaubon als cadeau geeft.

Racen op circuit en sportwagen rijden als cadeau.
Je kan kiezen uit de volgende belevenissen:

Combi Ferrari en Lamborgini rijden
Combinatie zelf Ferrari en Lamborghini rijden Geniet van het rijden in deze sportwagens.
Niet in 1 maar in 2 sportwagens rijden, dat is 2 keer genieten van een ultieme droom.
De Ferrari Calafornia laat mannenharten sneller kloppen, hoewel ook veel vrouwen graag een ritje in deze stoere racewagen maken. Het springende paard in het Ferrari logo vindt u zowel aan de binnenkant van de wagen als aan de buitenkant terug. Het Italiaanse automerk staat voor luxe en hoge kwaliteit. Met een maximum van circa 300 km./uur speelt ook snelheid een belangrijke rol. De Lamborghini Gallardo, vernoemd naar een stierenras dat aan stierengevechten deelneemt, is een sportwagen van de Italiaanse autofabrikant Lamborghini.
De Gallardo werd enkele jaren na de Murcielago gelanceerd. Als kleine broer voor deze supersportwagen moest de Gallardo vooral met Maserati, Porsche (de duurdere modellen), Ferrari (de goedkopere modellen) en Mercedes-Benz (de topmodellen) concurreren. Dit is uiteindelijk (anno 2013 was deze wagen nog te koop) een succes geworden. Het gros van de Gallardo’s gaat in het geel over de toonbank. De wagen heeft een agressief en modern design, en hij is net zoals zijn duurdere broer uit 2002 getekend door de Vlaming Luc Donckerwolke, die sinds 2005 als designchef bij naaste Lamborghini-zuster Seat aan het werk is (alleen Seat, Lamborghini, Ducati en Audi behoren tot de Audi-groep, die naast de Volkswagen-groep 1 van de twee takken binnen de grote Volkswagen AG is).
In 2008 werd op de Autosalon van Geneve een verbeterde versie van de Gallardo getoond: de LP 560-4. De auto heeft onder andere een nieuw uiterlijk en een nieuwe motor met een vermogen van 553 pk. De 4 in de naam staat voor de permanente vierwielaandrijving.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Breda, Brussel, Den Bosch, Eindhoven, Gent, Heerenveen, Huizen, Lelystad, Rotterdam, Zolder of Zwolle.
Duur: 15 minuten Ferrari rijden en 15 minuten Lamborghini rijden.
Mee rijden en zelf racen op het circuit. Als piloot plaats nemen achter het stuur van een raceauto. Zelf ervaren hoe het is om met een race auto over een circuit te rijden?
Het programma:
– Theorie: het theorie gedeelte wordt onder andere de ideale lijn uitgelegd en wat de juiste zithouding is in een race auto. Daarnaast worden de regels uitgelegd die er op een circuit gelden.
– Instructieronde en praktijk:
Bij de instructierondes rijdt de cursist mee met de instructeur op het circuit waarbij onder andere de ideale lijn en de rempunten worden doorgenomen.
2 ronden zelf rijden op het circuit onder begeleiding van een instructeur.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: circuit Assen, circuit Zandvoort of circuit Zolder.
Duur: 2 rondes op het circuit, een arrangement van 1,5 uur.
Drift fun en terrein rijden combi
Drift fun en terrein rijden combi. Twee leuke activiteiten om te doen:
1. Drift fun: geen driften maar wel net zo leuk. Ervaar het gevoel alsof je aan het driften bent en bestuur de auto zo behendig mogelijk het parcours rond. Bij deze activiteit is het de bedoeling om de volledige controle te behouden.
2. Terrein rijden / offroad rijden: heb je altijd al eens willen terrein rijden? Dan is dit de activiteit voor jou. Bij deze activiteit is het een strijd tussen jou en de elementen. Probeer het parcours zo rustig mogelijk en het behendigst te bedwingen. In de baan hebben we verschillende elementen bijvoorbeeld: Boomstam rijden, steile en gladde hellingen, steile hellingshoeken en een modderbak.
Wat kan je verwachten van dit programma? We starten met een welkomst drankje. Tijdens het drankje worden instructies gegeven en formulieren ondertekend met de kennisgeving dat je akkoord gaat met de voorwaarden en dat alles geheel op eigen risico is. Hierna gaan we gezamenlijk het parcours ontdekken.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: regio Eindhoven.
Duur: 1,5 uur.
Trial motor rijden
Zelf trial rijden op een motor ook zonder ervaring. Dit is weer anders dan gewoon motor rijden. Totaal geen motor ervaring, maar het altijd al eens willen proberen?
Wil je jouw (weg) motorbeheersing bijschaven? Durf je de uitdaging van het samenspel; balans, grip, motorbeheersing en concentratie aan? Voor mannen en vrouwen, jong en oud, wel of juist totaal geen motor ervaring!
De motoren zijn voorzien van traploos instelbare gas restrictoren. Hierdoor zijn wij in staat om de motoren volledig af te stellen naar gelang het niveau van de deelnemer(ster). De instructeurs weten raad met je, ook al ben je vroeger nooit verder gekomen dan de step! Ze vinden het belangrijk om je een positieve en unieke dag te laten beleven waar nog menig (sterk) verhaal uit voort zal vloeien. Daarom geven zij extra aandacht aan de door jou te rijden routes, door hierin telkens weer de bij jouw niveau passende extra uitdaging te verwerken. De opzet van de trial middag zal als volgt zijn:
– Voorstellen Trial Demo Team.
– Ondertekenen eigenrisico verklaring.
– Zeer korte uitleg trialmotor.
– Uitreiken van de helmen.
– Doornemen veiligheid en regels.
– Kort oefenen van enkele basishandelingen.
– Rijden van de uitgezette routes, deze zullen uiteraard steeds veranderd worden
en eventueel moeilijker worden.
– Einde trial motor rijden middag.
Zorg voor ‘oude’ vrijetijdskleding, eventueel regenkleding en stevig schoeisel.
Het allerliefst motorlaarzen, werk- of wandelschoenen. Aangezien het nogal een intensieve bezigheid is, is een setje schone kleding voor na de tijd een aanrader.
Het is de bedoeling dat iedereen zo snel mogelijk op de motor zit, en van de trialsport kan proeven. Vandaar dat de nadruk vooral op het rijden komt te liggen in plaats van de volledige theoretische kennis van te voren door te nemen.
Uiteraard is er natuurlijk ook voldoende ruimte voor die personen die meer en intensievere begeleiding nodig hebben.
Natuurlijk laten de leden van het Trial Demo Team tijdens de trial middag graag zien wat er verder nog mogelijk is met een trialmotor.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Enschede.
Duur: 5 uur.

Hummer H1 rijden
Zelf off road rijden in een Hummer H1. De meeste kennen deze wagen door zijn exclusiviteit.
Anderen zullen hem kennen uit nieuwsbeelden, tv-clips, music-clips,…
Dankzij zijn exclusieve look krijgt hij dagelijks honderden ogen op zich gericht, en dit maakt hem nog interessanter voor uw bruiloft, reclamecampagne, beurs, tentoonstelling of gewoon voor een rondrit.
De Hummer H1 is een niet te verslaan voertuig op het gebied van 4×4 dankzij hun groot vermogen, onafhankelijke wielophanging en een uitzonderlijke spoorbreedte. Altijd al het terrein in gewild met de Hummer der Hummers? Het is mogelijk neem zelf plaats achter het stuur van de Hummer en ga off-road rijden! Het avontuur kan beginnen! U maakt kennis met de kracht, het uithoudingsvermogen en de souplesse van de Humvee (legervoertuig). Na een korte introductie van de 4×4 techniek ga je zelf het terrein in om de fantastische ervaring op te doen van het off-road rijden over een parcours. Onder leiding van een ervaren off-road begeleider kan het avontuur beginnen.
Enkele technische specificaties:
Motortype 6,5L V8
Vermogen 195 pk bij 3200 toeren/min.
Versnelling 4-speed automatische versnellingstransmissie
Gewicht MTM 2700 kg
Remmen Disc
Route: Bij het Hummer H1 rijden wordt een route gereden door de omgeving van Turnhout. We rijden gedeeltelijk verhard en onverhard zodat alle aspecten van de Humvee aan bod komen. Erg afwisselend!
Rijbewijs B is verplicht.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Turnhout.
Vrachtwagen rijden
Zelf leren vrachtwagen rijden. Altijd al vrachtauto willen rijden? Een belevenis die echt gedaan moet zijn. Zelf vrachtwagen rijden is wat jij of die persoon die dit geschenk krijgt echt wil meemaken. Een rijbewijs is niet nodig, maar u gaat dit toch echt doen.
Dit is echt een leuke manier om te ontdekken of vrachtwagen rijden iets voor jou is. Met dit event rij je 2 uur met de vrachtwagen op de openbare weg!
Na een korte introductie stap je achter het stuur van een vrachtwagen. Onder begeleiding van een instructeur ga je de openbare weg op en leer je de vrachtwagen optimaal kennen. Na deze rit ga je een aantal manoeuvres uitvoeren.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Elsloo en Heerlen.
Duur: 2 uur.

Jeepsafari Valkenburg
Jeepsafari Valkenburg. Tijdens een jeepsafari ga je leuke opdrachten doen. Door het mooie Limburge heuvellandschap ga je een jeepsafari doen. Tijdens deze jeepsafari, voel je jezelf echt die safari rijder die samen met de bijrijders (je zit met meerdere personen in een jeep) via vragen en opdrachten over landelijke en onverharde wegen, holle weggetjes die je door de mooie omgeving van Valkenburg het Limburgse landschap voeren. Met behulp van een kompas en enkele andere richtlijnen beleef je het jeepr ijden echt in de vorm van een jeepsafari.
De volgende onderdelen maken deel uit van de jeepsafari:
* Ontvangst en instructie in een gezellig cafe- restaurant
* De speurtocht per jeep (jeep rijden)
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Valkenburg.
Duur: 2,5 á 3 uur uur.

Trabant rijden
Trabant toertocht door de Peel. Gedurende de trabant toertocht ontdek je, aan de hand van het dagboek van Peelwerker ‘Wippe Pier” de mooiste plekjes van de Peel. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden in een trabant en leer je kort iets over de geschiedenis en techniek van deze cult-auto. Met een routeboek in de hand verken je vervolgens op eigen gelegenheid al tuffend in de trabant de indrukwekkende peelomgeving. Op diverse locaties onderweg sla je het dagboek van ‘Wippe Pier’ er op na om zo steeds meer te weten te komen over het leven als Turfsteker, en van deze man in het bijzonder: ‘Wie is Wippe Pier eigenlijk’; Hoe luidt de legende van ‘Gebbel’?; Hoe ging het er aan toe in de turfindustrie? O.a, breng je tijdens de tocht een bezoek aan de nog altijd aanwezige Peelherberg waar de peelwerkers hun werkweek het liefste afsloten. In deze herberg word je getrakteerd op een typische peellekkernij en bijbehorend kopje koffie of thee (inbegrepen). Trabant in de Peel: Een unieke activiteit, voor iedereen toegankelijk, leerzaam, actief en gezellig met elkaar. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin of met collega’s, vrienden of familie. In het voormalig Oost Duitsland is het synoniem aan de naam trabant niet voor niets ‘mijn maatje’.
Starttijden: ochtend 09:40 uur (hele jaar), middag 13:10 uur (hele jaar), avond (mei t/m september).
Voorwaarden: Bestuurder minimaal 24 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs B, Borg : € 100,- per trabant met een maximum van € 500,00 per boeking.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Peel (Noord-Brabant).
Duur: 3 uur.

Tuktuk rijden
Tuktuk rijden De 7 persoons Elektrische Tuk’s (verwarmd) zijn een beleving op zich. Je zit zelf achter het stuur en volgt de juiste route (van 1,5 uur). Vind je het tijd voor een pauze of een picknick? Gewoon doen, je hebt 2 uur de tijd! Met de tuktuk langs de mooiste en leukste plekjes van de Betuwe. Waan je in Italië met deze retro Piaggio’s! Geniet van de zon, de wind door je haren en het prachtige landschap. Deze cabrio TukTuk’s zijn een beleving op zich. Ontdek de Betuwe op een wel heel bijzondere manier!
Bijzonderheden: Bestuurder minimaal 23 jaar en in bezit van minimaal rijbewijs B.
Deelnemers: 7 personen (1 tuktuk).
Locatie: Betuwe (Tiel.
Duur: 2 uur.

Je kan ook kiezen uit de belevenissen van het pakket Autosport avontuur.

Cadeaubon bestellen.

Reeds een cadeaubon? Reserveer hier.

Twijfel je of hij wel wil racen? Er is ook een leuke keuze giftcard, Good4fun giftcard voor
Circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.