Een leuk cadeau nodig voor je vriendin of vrouw. Leuke belevenissen voor haar. Laat haar zelf kiezen uit bijvoorbeeld paardrijden, paragliding, dierentuinen, pretparken en veel meer fun voor haar:
Paardrijden
Paard rijden in de duinen.
Altijd al eens willen paard rijden? Wil je het eens proberen? Dan is deze duinrit voor beginners echt wat voor jou!
Is het altijd al een droom geweest om paard te rijden, maar is het er tot nu toe niet van gekomen? Je begint bij de basis van het paardrijden en uiteraard maak je de rit onder begeleiding.
Overzicht:
Kennismaking met de paarden en uitleg;
Paardrijden in de duinen
Begeleiding.
Goed om te weten:
Deze rit is geschikt voor beginners vanaf 12 jaar;
Een cap is verplicht. Deze kan gehuurd worden op locatie voor € 2,50;
Ruitergewicht max. 100 kg;
Wanneer: van april tot oktober.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Renesse.
Paragliding
Paragliding, een tandemvlucht paragliden.
Omhoog getrokken aan een lier maak je gekoppeld aan een instructeur een paragliding vlucht.
De eerste kennismaking met paragliding vind vaak plaats door middel van een tandemvlucht.
Je hangt als passagier voor de piloot helemaal vrij in de lucht, onder een paraglider van ongeveer 42 m2.
Paragliden is de meest elementaire vorm van zweefvliegen.
De hele uitrusting (vliegtoestel) weegt ongeveer 20 kg.
Ervaren piloten kunnen met behulp van thermiek urenlang in de lucht blijven zweven. De tandemvlucht zelf duurt, afhankelijk van de weerscondities, tussen de 5 en de 15 minuten, maar inclusief voorbereiding ben je per vlucht meestal zo’n twintig minuten kwijt. De meeste mensen kijken eerst even de kat uit de boom en blijven na de vlucht nog even kletsen en dan ben je al gauw een uurtje op het veld, soms langer als je het heel erg leuk vindt.
Wanneer: van april tot oktober.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Almelo of Eindhoven.
Blokarten
Blokarten op het strand.
Strandzeilen een leuk uitje. Racen over het strand in een blokart of ook wel strandzeilen.
Een aantal jaren geleden is blokarten uit Nieuw Zeeland overgewaaid naar Nederland.
Je kunt nu met deze zeilkarren over het Nederlandse strand racen. Blokarting is een avontuurlijke en uitdagende sport workshop die heel makkelijk en snel te leren is, en daarom voor iedereen toegankelijk. Hou je van wind en snelheid, dan is blokarten zeker iets voor jou! Blokarten is racen over het strand in een stevige buggy met een zeil. Het is snel te leren, maar blijft door de snelheid uitdagend. Je staat verstelt hoe snel je als een coureur over het strand gaat!
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: IJmuiden of regio Scheveningen.
Duur: 1 uur.
Flyboarden
Flyboarden is vliegen over het water.
Dit moet je meegemaakt hebben.
Flyboarden is de watersport sensatie waarbij je kan vliegen over het water en duiken als een dolfijn! Doormiddel van een Jetski, een Flyboard en een gecertificeerde instructeur is Flyboarden heel toegankelijk en makkelijk te leren!
Omdat de ervaren instructeurs inspelen op het niveau van degene die deelneemt aan de Flyboard Experience, is het voor iedereen uitdagend en zeer veilig! De Techniek:
Een beknopte uitleg over hoe het Flyboard werkt in samenwerking met de Jetski:
Een Jetski vaart omdat deze wordt aangedreven door een krachtige water-jet.
In tegenstelling tot een “normale” boot, heeft een Jetski geen schroef, maar een impeller (inwendige schroef) die in de Jetski zit. Op deze impeller zit nu aan de achterkant van de jetski een pijp bevestigt waar het water met volle kracht ingespoten wordt. Hier zit vervolgens de 18 meter lange slang aan vast waar het water door heen stroomt. De Jetski vaart dus niet meer uit zich zelf maar wordt voortgesleept door degene die op het Flyboard staat. Hierdoor is de Jetski niks meer dan een krachtige water pomp en kunnen geoefende Flyboarders wel tot 10 a 11 meter boven het water vliegen en duiken als een dolfijn!
Wanneer: van april tot en met september.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Amsterdam.
Duur: 20 minuten.
Artis
Entree (direct met datum) Artis. Verken een van de oudste dierentuinen ter wereld met tickets voor dierentuin ARTIS.
Bekijk honderden verschillende soorten dieren, waaronder leeuwen, zebra’s en giraffen. Bekijk 27 verschillende monumenten, waaronder een aantal historische gebouwen, en bewonder de sterrenhemel in het planetarium, dat elke dag een andere voorstelling heeft ARTIS heeft een enorme hoeveelheid verschillende soorten dieren, waaronder pinguïns, wolven, giraffen en meer. Er is ook een indrukwekkende kunstcollectie, een zoölogische bibliotheek, een planetarium en er zijn 27 monumenten in het hele gebied.
Dus als je op zoek bent naar een ruig avontuur in de Nederlandse hoofdstad, koop dan tickets voor ARTIS! Olifanten, pinguïns, giraffen en jaguars; alle bekende soorten en meer zijn te vinden in de oudste dierentuin van Nederland. Wandel tussen de prachtige gebouwen en geniet van de sfeer en de dieren. Het park werd aangelegd in 1838 en heeft verschillende historische gebouwen. Je krijgt met je tickets voor ARTIS dus ook een goed beeld van de Nederlandse cultuur! De hele ervaring is ongelooflijk ruig, maar toch verfijnd. Er is een zoölogische bibliotheek achter de miereneters en een uitstekend restaurant met een terras met uitzicht op de volière. Nog een andere publiekstrekker is de Vlindertuin, waar je duizenden fladderende vleugels kunt zien.
Deelnemers: 2 personen.
Blijdorp
Entree (direct met datum) Blijdorp. Boek je tickets voor Diergaarde Blijdorp en verken een van de oudste dierentuinen van de wereld. Bezoek het Oceanium, waar je veel zee- en kustdieren ontmoet, zoals haaien, schildpadden, zeeotters, papegaaiduikers en pinguïns. Dierentuin Rotterdam zet zich in voor natuurbehoud. Jouw bezoek draagt bij aan de wilde populaties olifanten, rode panda’s, Indische neushoorns en ijsberen Diergaarde Blijdorp is een van Europa’s mooiste dierentuinen met natuurgetrouwe leefomgevingen voor dieren van over de hele wereld. Bewonder rode panda’s, tijgers, olifanten, zeeleeuwen, zilverrug-gorilla’s en nog veel meer bijzondere dieren. Een trip door deze op conservatie gerichte dierentuin voelt als een heuse expeditie – en daarvoor hoef je Rotterdam niet eens te verlaten! Van de vlinders in Amazonica tot de ijsberen in de IJsgrot, je zult versteld staan van de bijzondere ontmoetingen die hier plaatsvinden. Je kunt zelfs de onderwaterwereld ontdekken in het Oceanium waar de haaien, schildpadden en andere waterdieren in groten getale om je heen zwemmen. De vrolijke gorillafamilie woont op het Afrikaanse Gorilla-eiland en de Savanne is de plek waar je oog in oog met giraffen komt te staan. En dat is nog lang niet alles, er valt nog zo veel meer te ontdekken. Deze uitgestrekte dierentuin zit vol dierlijke geheimen en verrassingen, dus verzamel je familie en maak er een gezellige dag van! Diergaarde Blijdorp steunt ook meerdere (internationale) natuurbehoudprojecten, en het staat in de top 10 dierentuinen wereldwijd op het gebied van fokprogramma’s voor bedreigde diersoorten.
Deelnemers: 2 personen.
RIB varen
RIB varen Scheveningen. Bekijk Scheveningen eens vanaf het water. Je wordt ontvangen en krijgt de mogelijkheid om een speciaal warmt-en drijfpak aan te trekken. Daarna word je naar de boot begeleid, waar je plaats neemt in een van de 9 meter lange en met 2x Yahama High Power 250pk uitgeruste r.i.b. boten. Er volgt een korte uitleg en na de check van de passagiers en boot varen we rustig de haven uit. Als we op zee zijn, kunnen we vol gas gaan, afhankelijk van je wensen. Daarna varen we richting De Pier waar je vanaf de zee de nieuwe boulevard, de vuurtoren en Scheveningen kunt bewonderen. We maken ook een aantal scherpe bochten, waar je je goed moet vasthouden.
Duur: 30 minuten.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Scheveningen.
Autopuzzeltocht
Autopuzzeltocht. Ontdek Nederland met de hele familie of vrienden! Ga met de auto op ontdekkingsreis met één van onze puzzeltochten. Vroeger gingen wij ook altijd op pad met de auto en kregen wij ook puzzels om te doen op de achterbank. Wat een bijzondere dagjes uit waren dat! Herleef deze tijden met je eigen kinderen of vrienden en kies bijvoorbeeld voor de stoere fortenroute, of leer meer over de molens van Nederland met de Veluwse Molenroute. Ontdek de prachtige Utrechtse Vecht route met al zijn groen en kleine weggetjes.
Je doet dit met het bolletje-pijltje-systeem, net als in een echte rally! En voor de achterbank is er natuurlijk de auto bingo én lossen jullie ook nog allerlei puzzels en raadsels op onderweg. Niemand hoeft zich te vervelen met onze autopuzzeltochten!
Verschillende routes waar je uit kunt kiezen: Brabantse Bos en Duin, Drentse Esdorpen, Friese Meren, Gelderse Kastelen, Gooische Villa, Groningse Borgen, Limburgse Maas, Nieuwe Hollandsche Waterlinie, Rotterdamsche Dijck, Twente, Utrechtse Vecht, Van Dam tot Dam of Veluwse Molen.
Leuk voor iedereen vanaf 6 jaar en voor iedereen is er iets te doen.
Je hoeft de auto niet uit, maar het mag wel.
Verschillende routes in heel Nederland en zijn ongeveer 60 kilometer.
Bepaal zelf wanneer je de puzzeltocht gaat doen.
Inclusief echt rally roadbook met instructies en puzzels.
Het roadbook ontvang je per mail en de antwoorden per link in het roadbook.
In eigen voertuig.
Kano varen
Kano varen. Een leuke kanotocht van ongeveer 8 km vanaf Borkel. Een ideale tocht voor gezinnen en de recreatieve kanovaarder. Een kano huren voor deze tocht is goed voor ongeveer 2 uur vaarplezier. Je vaart in een open Canadese kano. De open Canadese kano is geschikt voor 2 volwassenen en 1 of 2 kleine kinderen (4-6 jaar). Locatie: De Kempen (Valkenswaard).
Duur: 2 uur.
Euromast
Entree (direct met datum) Euromast. Geniet van indrukwekkende, panoramische uitzichten over Rotterdam en het omliggende platteland. Omdat Nederland plat is, kan je wel 30km ver kijken! Maak een rit in de roterende, glazen Euroscoop-lift en kom hoger dan de wolken. Je hebt de wereld aan je voeten! Maak je niet druk, want de Euromast maakt onderdeel uit van de World Federation of Great Towers Ga naar de top van deze monumentale toren en geniet van de panoramische uitzichten over een van de meest kosmopolitische steden van Nederland. Door de ramen tot aan het plafond is het observatieplatform de perfecte plek om te genieten van de Rotterdamse skyline. Je kan ook dineren in 1 van de 2 luxe restaurants. Een echt hoogstandje! De Euromast is met 185m een van de hoogste bouwwerken in Nederland. Het retro-futuristische ontwerp maakt dit een iconisch onderdeel van de Rotterdamse skyline. Het is gebouwd voor de Floriade van 1960 en het uitzicht vanuit het ‘kraaiennest’ is niet te overtreffen. Op een heldere dag kan je vanaf dit observatieplatform meer dan 30km ver kijken! Nu kan je ook in de Euroscoop, een roterende lift die nog hoger de lucht ingaat. Je voelt je net Willy Wonka, alleen zonder chocola en jeugdtrauma. Haal alles uit de fantastische uitzichten door het te combineren met een etentje waar je letterlijk en figuurlijk van in de wolken zal zijn. Geniet van de glinsterende lichtjes van Rotterdam tijdens een romantische avond.
Deelnemers: 2 personen.
Rijksmuseum
Entree (direct met datum) Rijksmuseum. Bewonder ruim 8000 objecten in 80 zalen, waaronder vermaarde Nederlandse meesterwerken zoals Rembrandts Nachtwacht en het Melkmeisje van Vermeer.
Het Rijksmuseum is een van de meest bezochte musea van Nederland, en heeft daarom ook ellenlange rijen. Gelukkig kom je met ons handige ticket snel binnen via de Fast Lane! Je vindt hier niet alleen schilderijen, maar ook beeldhouwwerken, tentoonstellingen over kleding en wapens, en een van de fraaiste bibliotheken die je ooit hebt gezien.
Het Rijksmuseum heeft een aantal van ’s werelds meest beroemde schilderijen in de collectie (waaronder natuurlijk de Nachtwacht van Rembrandt). De nadruk van het museum ligt op de 17e eeuw. De collectie in het prachtig gerestaureerde gebouw geeft meer dan 800 jaar aan indrukwekkende kunstgeschiedenis weer. Het ‘Rijks’ aan het Museumplein in Amsterdam is een absolute must-see! Het nationale museum van Nederland onderging een renovatie van tien jaar tussen 2003 en 2013. Het ziet er geweldig uit – luchtig, licht en uitnodigend. Bovendien is het gevuld met meer schilderijen en ‘objets d’art’ dan je misschien kunt absorberen in een middagwandeling. Toch is het leuk om het eens te proberen. Het hoogtepunt is Rembrandt’s Nachtwacht, een van de beroemdste (en grootste!) schilderijen van het museum. Vermeer’s Melkmeisje is een andere klassieker om hier te bekijken, en er zijn veel andere minder bekende, maar even intrigerende kunstwerken die een venster op het leven in een andere tijd bieden. Een ander spectaculair (hoewel onderschat) deel van het museum is de verzameling wapens en scheepsmodellen, met zijn exotische, sierlijke en zelfs door gevechten gebruikte wapens. Het Rijksmuseum biedt ook een uitstekende multimediatour-app die rechtstreeks naar je smartphone kan worden gedownload.
Deelnemers: 2 personen.
Fotoshoot
Fotoshoot. Wie heeft er nou niet van gedroomd om op een rode loper te stralen? Voel je een ware filmster door een glamour fotoshoot te doen! Trek je mooiste outfit aan en pronk op de foto alsof je regelrecht uit Hollywood komt.
MODEL VOOR 1 DAG (VOOR IEDEREEN). Wie wilt het nou niet, een keer echt in de spotlight staan! Tijdens onze portretshoots ben jij de ster. Keuze uit vele decors en zowel binnen als buiten, zo worden de foto’s zeer divers. Een hair-blower zorgt voor een sprankelend effect. Wil je het liever naturel? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn zowel naturel shoots als creatieve shoots. Een fotoshoot bij ons, is gebaseerd op jouw persoonlijkheid! Waarom? Omdat wij de grondlegger zijn van alle fotoshoots in Nederland. De portretfotograaf zal je persoonlijk advies geven wat deze fotoshoot een unieke en echte ‘feel good’ belevenis maakt. Deze fotoshoot is geschikt voor consumenten, voor iedereen die echt iets bijzonders zoekt. Samen met jou komen we tot het aller…. echt het allermooiste resultaat.
Leuk als: – Baby & kids fotoshoot, – Familie fotoshoot / groepsfotoshoot, – Lingerie shoot, – Portretshoot, – Sfeer & Groeps fotoshoot, – Thema fotoshoot, – Vriendinnen & Love fotoshoot, – Zakelijke shoot, – Zwangerschapsshoot
Inhoud Fotoshoot:
Fotograaf 1 uur
25 opnames, keuze uit een foto
Keuze: print of digitaal
Keuze: strand, park of studio
Keuze: 1 decor
Extra foto’s na te bestellen
Locaties:
– Amsterdam: in een fotostudio, maar je kan ook foto’s laten maken Amsterdam zuidoost in de omgeving Arena of foto’s laten maken Amsterdam wtc bijvoorbeeld omgeving Gustav Mahlerlaan of gustav Mahlerplein.
– Amersfoort: In Amersfoort en omgeving doen we fotoshoots op locatie. Mooie locaties hiervoor zijn bijvoorbeeld de Koppelpoort, Monnikendam of park Randenbroek.
– Den Bosch: We fotograferen in Den Bosch op alle locaties, denkt u bijvoorbeeld eens aan een romantische fotoshoot in het Bolwerk Sint Jan, een vriendinnenfotoshoot bij Zoete Lieve Gerritje, een fotoshoot voor de Sint-Janskathedraal of een familieshoot bij het Jheronimus Bosch Art Center.
– Op het strand van Zandvoort / Scheveningen.
– Groningen: in 1 van de vele hofjes die Groningen rijk is, bij de Martinitoren, de Vismarkt of het Noorderplantsoen. In Groningen werken we niet in een fotostudio maar op locatie.
– Purmerend: Purmerend doet op aanvraag fotoshoots in omgeving en op alle mogelijke fotoshoot locaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Leeghwaterpark, de Lutherse kerk of de Koemarkt.
– Rotterdam: In Rotterdam verzorgen we fotoshoots op locatie of bij jou op kantoor. Of reportages op locatie.
Duur: 1 uur.
High tea workshop
High tea workshop Ben je opzoek naar een leuke high tea workshop, dan ben je aan het juiste adres. We beginnen de high tea workshop met een glaasje prosecco en wat lekkers. Als jullie aan tafel zitten, leggen we alles uitgebreid uit. Tijdens deze high tea workshop maken we afhankelijk van het aantal personen o.a. diverse hartige taarten en quiches, bonbons, amuse-lepels met forelmousse, filodeegbakjes met kipmousse, cake-pops, scones & clotted cream, luxe sandwiches, citroentaart, verse lemon curd etc. Uiteraard worden er verschillende soorten thee gedronken en wordt alles op etagères mooi geserveerd. Een superleuke en gezellige workshop met een combinatie van hartig en zoet.
De high tea workshop is ook maaltijdvullend.
De workshop is inclusief een glaasje prosecco, en onbeperkt koffie/thee/jus/fris etc. De receptenboekjes mag je na alfoop mee naar huis nemen. Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Tilburg (Moergestel).
Duur: 3 uur.
High wine
High beer of high wine in een boomstanrestaurant. Neem een high beer of high wine in een restaurant, dat vrijwel geheel is opgebouwd uit boomstammen. Daardoor heeft het restaurant met de daarbij behorende zalen een eigen karakter, wat zijn gelijke niet kent in geheel Nederland.
De High Beer is de stoerdere vorm van de aloude High Tea. Eens iets heel anders om samen met je vrienden te gaan doen. Tijdens de high beer krijg je naar keuze 3, 4 of 5 speciaal bieren geserveerd met een assortiment aan koude & warme hapjes. Uiteraard wordt er bij iedere ronde een korte uitleg gegeven over de specifieke kenmerken van het betreffende bier.
Bij de proeverij van bieren kan je onder andere kiezen uit:
Liefmans, Steenbrugge Wit, Pauwel Kwak bier, La Chouffe, Duvel, Korenwolf Rosé, Grimbergen Blond, Grimbergen Double, Grimbergen Triple, Grolsch Weizen & Grolsch Radler.
Inclusief 3 soorten speciaal bier & proeverij van diverse warme & koude hapjes.

De High Wine is een heerlijke combinatie van lekkere hapjes en diverse wijnen. Een heerlijk uitje met vrienden en/of vriendinnen. Inclusief 3 glazen huiswijn (wit, rosé en/of rood) & proeverij van diverse warme en koude hapjes.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Hardenberg.
Duur: 2 uur.
Pannenkoekenboot
Pannekoekenboot. Geniet van een 75-minuten durende rondvaart over het IJ in de pittoreske Pannenkoekenboot Eet zoveel Nederlandse pannenkoeken als je maar wilt en beleg ze met zoete en hartige toppings. Vaar langs indrukwekkende Amsterdamse bezienswaardigheden zoals de A’DAM Toren en het EYE Museum. Elke dag is pannenkoekendag in Nederland. En hoe leer je deze typische Nederlandse specialiteit beter kennen dan met een 75-minuten durende boottrip? Dunner dan de Amerikaanse variant en ronder dan de Franse: de Nederlandse pannenkoek is de lekkerste ter wereld. Beleg hem naar hartenlust tijdens dit all-you-can-eat-pannenkoekavontuur. Met Nederlandse kaas, spek, fruit, chocola of marmelade is hij nog lekkerder. En tijdens de tour vaar je o.a. langs de A’DAM Toren en het EYE Museum!
Er is ook glutenvrij beslag.
Huisdieren niet toegestaan, alleen hulpdieren
Wat is inbegrepen: 75-minuten durende boottour, All-you-can-eat pannenkoeken, Buffet met verschillende soorten beleg, Ballenbak voor kinderen. Wat niet is inbegrepen: Drankjes (te koop aan boord van de boot). Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Amsterdam.
Duur: 1 uur en 15 minuten.
Roofvogel workshop
Roofvogelworkshop. De roofvogel workshop Vliegensvlug is geschikt voor alle leeftijden.
Het programma duurt 2½ uur en we vinden het belangrijk dat alle deelnemers in alle rust met de roofvogels en uilen kunnen werken. Je krijgt verschillende soorten roofvogels en uilen op de hand en je gaat ook met verschillende soorten roofvogels en uilen vliegen.
Programma:
• Welkom, koffie, thee, fris
• Korte introductie
• Rondleiding
• Zelf verschillende roofvogels en uilen vasthouden op de handschoen
• Zelf vliegen met verschillende roofvogels en uilen
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Antwerpen (Castelré – Hoogstraten) en Rottredam (Berkel en Rodenrijs).
Duur: 2 uur.
Toverland
Entree (direct met datum) Toverland. Toverland is een attractiepark voor het hele gezin boordevol attracties, glijbanen, shows en leuke activiteiten voor kinderen. Het park ligt in Sevenum en is met de auto goed bereikbaar vanuit alle grote steden in Nederland.
Deelnemers: 2 personen.
Wildlands
Entree (direct met datum) Wildlands. Geniet van een geweldig themapark en leer alles over de natuur in het moderne WILDLANDS. Reis naar het diepe regenwoud in Jungola, verken de woestijn en de savanne in Serenga, en chill in het koele Nortica expeditiestation! Zie leeuwen, olifanten, apen, nijlpaarden, ijsberen, pinguïns en meer – sommige achtbanen gaan zelfs door de dierenverblijven, zo dichtbij ben je nog nooit gekomen! Ontdek deze avontuurlijke dierentuin in Emmen – het combineert het spektakel van een themapark met de wonderen van de natuur. In 3 enorme themazones ga jij op een ontdekkingsreis door de hele wereld. Overal vind je exotische dieren, interactieve ervaringen en adembenemende attracties – inclusief de spectaculaire 4D Arctic 1 en de achtbaan Tweestryd! Het tropische Jungola is een dichtbegroeid paradijs, waar je in bomen kan klimmen en kennis kan maken met gibbons en slingerapen langs een looppad, op duizelingwekkende hoogte in de bomen. Bekijk ook de nobele olifanten, de gevaarlijke krokodillen en de schattige spelende otters. In de woestijngebieden van Serenga wonen de leeuwen, giraffen, neushoorns en stokstaartjes – en jij kan ze allemaal, en nog veel meer dieren zien tijdens de opwindende safari. Bezoek de ongelofelijke Baboon Arena en ontdek de geheimen van het mysterieuze Dogon Village. Tenslotte kan je chillen in Nortica, een plek die je transporteert naar het poolgebied. Hier kan je op bezoek bij ijsberen en pinguïns, en leren over het onderzoek en de werkzaamheden van het park met betrekking tot natuurbehoud. Maar je kan ook in de adembenemende attractie Arctic 1 4D!
Aantal deelnemers: 2 personen.
Wijnproeverij
Wijnproeverij. Altijd al eens willen weten hoe je moet wijn proeven? Tijdens deze wijnproeverij ga je leren hoe je wijnen moet drinken. Een wijnproeverij met 8 verschillende wijnen. Bestaande uit Spaanse en Portugese wijnen. Met bijpassende hapjes. Voor heerlijke, speciale wijnen ben je aan het juiste adres. Je gaat genieten van een overheerlijke wijnproeverij met verschillende wijnen afkomstig uit Spanje en Portugal. Van gerijpte roden wijnen tot frisse witte wijnen. Het aanbod is zeer divers. Tijdens het proeven van de wijnen wordt met je de kennis gedeeld over de Spaanse en Portugese wijnen met de groep.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Utrecht (De Meern).
Duur: 2 uur.

Cadeaubon voor haar bestellen.

Reeds een cadeaubon? Reserveer hier.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard, Good4fun giftcard voor
Circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.