Autosport sensatie kado


Nu 10% korting op dagjes met datum reserveren of als cadeaubon met code good4fun10 gebruik je code via deze link
ook voor alle andere events, Good4fun heeft ook giftcards heeft vele bestedingsmogelijkheden: dagjes weg, fashion, make up, eten laten bezorgen of zelf naar restaurants, games, electronica, parfum en veel meer.

Zelf racen en sportwagen rijden als kado. Een leuk kado voor hem en haar als degene van sensatie houdt.
Lamborghini rijden, racen BMW circuit Assen Zolder Zandvoort, leren driften te Zandvoort, trial motor rijden 2 personen, offroad Hummer H1 rijden, chevrolet Camaro rijden, verkorte racecursus circuit Zandvoort, Dodge Ciper RT10 rijden, diverse Ferrari mogelijkheden, zelf leren vrachtwagen rijden
en een rally dagcursus met lunch, er kan allemaal uitgekozen worden wanneer u deze kadobon als kado geeft.

U kunt ook kiezen uit de belevenissen uit het pakket: “Autosport avontuur kado”.
U kunt kiezen uit de volgende belevenissen:


Lamborghini Gallardo rijden in heel Nederland en België.
Zelf rijden in een Lambo sportwagen als spectaculair uitje.
Lamborghini rijden, zelf rijden in deze Lamborghini Gallardo sportwagen.
Dit is een unieke rijervaring, ideaal om zelf te doen of weg te geven aan hem als spectaculair uitje.
Deze vierwielaangedreven Lamborghini Gallardo E-gear (automatische versnellingsbak) heeft een luidruchtige en zeer krachtige atmosferische V10 motor.
De Gallardo, vernoemd naar een stierenras dat aan stierengevechten deelneemt, is een sportwagen van de Italiaanse autofabrikant Lamborghini.
De Gallardo werd enkele jaren na de Murcielago gelanceerd. Als kleine broer voor deze supersportwagen moest de Gallardo vooral met Maserati, Porsche (de duurdere modellen), Ferrari (de goedkopere modellen) en Mercedes-Benz (de topmodellen) concurreren. Dit is uiteindelijk (anno 2013 was deze wagen nog te koop) een succes geworden. Het gros van de Gallardo’s gaat in het geel over de toonbank. De wagen heeft een agressief en modern design, en hij is net zoals zijn duurdere broer uit 2002 getekend door de Vlaming Luc Donckerwolke, die sinds 2005 als designchef bij naaste Lamborghini-zuster Seat aan het werk is (alleen Seat, Lamborghini, Ducati en Audi behoren tot de Audi-groep, die naast de Volkswagen-groep 1 van de twee takken binnen de grote Volkswagen AG is).
In 2008 werd op de Autosalon van Geneve een verbeterde versie van de Gallardo getoond: de LP 560-4. De auto heeft onder andere een nieuw uiterlijk en een nieuwe motor met een vermogen van 553 pk. De 4 in de naam staat voor de permanente vierwielaandrijving.
Technische specificaties:
Brandstof: benzine
Cilinders: V10
Maximaal vermogen: 500pk
Topsnelheid: 310 km/u
Acceleratie: 0-100: 4,2 seconden
Aandrijving: voor- en achterwielen

Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Breda, Brussel, Den Bosch, Eindhoven, Gent, Heerenveen, Huizen, Lelystad, Rotterdam, Zolder
of Zwolle.
Duur: 45 minuten waarvan 30 minuten rijden Lamborghini Gallardo rijden.


Leren driften te Zandvoort.
Maak kennis met het Driften tijdens dit Kennismaking-Arrangement!
Driften is de vorm van wagenbeheersing waarbij de bestuurder de achterkant van zijn auto laat uitbreken, waarna hij de wagen met opzet zo lang mogelijk dwars houdt. Driften is ultiem genieten, maar betekend ook ultieme voertuigbeheersing. Leren driften is dus niet alleen heel leuk maar ook nuttig. Het maakt u namelijk tot een betere chauffeur.
Gedurende dit kennismakingsarrangement heeft u de kans om onder begeleiding te voelen hoe het is om te Driften.
U wordt op het circuit ontvangen en na een korte instructie neemt u plaats achter het stuur van een speciaal geprepareerde BWM E36 drift auto. In de auto zit een begeleider om u op weg te helpen.
Tijdens twee sessies van 5 minuten ervaart u de sensatie van het Driften.
Uw drift cursus is inclusief:
– Persoonlijke begeleiding
– Linkerbochten of rechterbochten driften
– Huur aangepaste drift BMW

Voorbeeld tijdsplanning:
Ontvangst: van 12:45 tot 13:00
Driften: van 13:00 tot 14:00
Einde: 14:00 Tijdsplanning dient uitsluitend ter indicatie.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Zandvoort.
Duur: 1,5 uur.


Ferrari rijden. 
U kiest zelf in welke Ferrari u gaat rijden en op welke locatie.
Tijdens de rondrit gaat u de ultieme paardenkrachten van deze sportwagen bedwingen.
Ervaar het accelereren, de stabiele wegligging en dat heerlijke geluid. Hier doet u het voor!
U gaat samen met de instructeur de weg op. In deze sportwagen een Ferrari wordt uw droom werkelijkheid.
De prachtige auto geeft u een kick om in te rijden, door snelheid en een ongelooflijk klinkende motor.

– De Ferrari F360 is 1 van de historische types die er is heeft gebouwd. De F360 heeft zijn naam te danken aan zijn prachtige motor. Met een 3,6 liter V8 motor die maar liefst 400pk levert, heeft hij maar 4,5s nodig om van 0 naar 100km/u te acceleren en haalt een topsnelheid van meer dan 300km/u. Overtuigd zijn motor u nog niet, dan zal zijn prachtige design u wel doen smelten.
Locaties: Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Brasschaat (Vlaanceren), Breda, Den Bosch, ’t Harde, Heusden-Zolder (niet het circuit) (Belgie), Maastricht, Nijmegen, Roosendaal, Utrecht, Venlo, Zoetermeer en Zwolle.
– De Ferrari F430 F1 staat geheel tot uw beschikking. Genieten van alles wat het merk Ferrari met zich mee brengt. Het prachtige design van de auto waarvan u voelt dat u vastgezogen wordt aan het wegdek, de acceleratie, en niet te vergeten het schitterende geluid. Kortom, de klasse straalt ervan af.
Locaties: Brasschaat, Den Bosch, ’t Harde Utrecht en Zoetermeer.
– De F355 is 1 van de V8 modellen van autobouwer Ferrari. Het is de opvolger van de F348 en werd opgevolgd door de F360 Modena. De F355 was te koop in GTB (coupe of berlinetta), GTS (targa dak) en Spider (cabriolet).Deze sportwagen wordt aangedreven door een atmosferische V8-motor met een cilinderinhoud van 3.5-liter en een vermogen van maar liefst 380pk. Locatie: Amsterdam.
– De 550 Maranello is misschien wel de gentlemen-car. Deze wagen is ook de meest moderne en gesofisticeerde wagen en eigenlijk het gemakkelijkst te besturen van allemaal. De sportwagen rijdt zeer soepel door zijn 5,5 liter V12 motor, maar kan in een monster veranderen als u de 485 paarden de sporen geeft. Met deze sportwagen rijden is een ware belevenis. Locatie: Mechelen.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: zie hierboven.
Duur: 40 minuten.


Racen, rally rijden en driften op het circuit.
Racen, rally rijden en driften op het circuit. Tevens leert u slippen, gaat u karten rijdt u mee met een coureur.
Een slipcursus gedeelte hoort erbij, dus een ideaal pakket met racen.
Oefenen, uitproberen en vergelijken in het rijden met deze sportwagens vormen de hoogtepunten van deze race rally dag.
Ervaar de mogelijkheden, de sensatie en de spanning van het rally en race crossen op zowel asfalt als gravel tijdens deze dag.
Ervaren instructeurs geven onderhoudende en educatieve instructie met als hoofdthema:
veiligheid in combinatie met een sportieve en ontspannende competitie.
Het dagprogramma:
* Audiovisuele theorie over de dynamiek van uw auto. Uitleg over de oefenonderdelen alsmede een korte theorie over de beheersing van uw auto;
* Juiste zithouding en stuurtechniek. Het nut van een juiste stuurtechniek en de actieve zithouding van een ervaren rallycoureur zal bij de oefeningen snel duidelijk worden;
* Anti-slip oefeningen. Op de speciale kunststof slipbaan wordt u geleerd hoe te handelen in een noodsituatie op spiegelglad wegdek;
* Rallyproef. U rijdt zelf een rallyproef tegen de klok met een instructeur op de navigatorzetel. Ervaar, met een achterwiel aangedreven auto, de sensatie van het zo snel mogelijk over een asfalt/gravel parcours gaan;
* Slalom. Zo snel mogelijk een slalomparcours doen op asfalt en gravel. Ook dit onderdeel telt mee voor een podiumplaats;
* Karting. Ontspanning door inspanning tijdens het karten op het asfalt gedeelte;
* Driften. Laat de toeschouwers (en uzelf) genieten en stuur de achterwiel aangedreven auto ala Tommi Makkinen in een zo spectaculair mogelijke drift over het parcours;
* De Contra auto. Deze auto is niet te koop en zal nimmer APK goedgekeurd worden. U stuurt naar links en de auto gaat naar…… rechts!! Veel succes!!
* Meerijden in een rallyraceauto. Ervaar het meerijden op volle snelheid in een rallyrace auto over het gehele circuit. Een belevenis waaraan u nog vaak zult terugdenken bij het zien van inboard-televisiebeelden vanuit een rallyauto.
Voertuig: racen, rally rijden en driften wordt gedaan in voertuigen van het circuit.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Eindhoven.
Duur: 1 dag.


Zelf trial rijden op een motor ook zonder ervaring.
Dit is weer anders dan gewoon motor rijden. Totaal geen motor ervaring, maar het altijd al eens willen proberen?
Wilt u uw (weg) motorbeheersing bijschaven met de leden van uw motorclub? Durft u de uitdaging van het samenspel; balans, grip, motorbeheersing en concentratie aan? Voor mannen en vrouwen, jong en oud, wel of juist totaal geen motor ervaring!
De motoren zijn voorzien van traploos instelbare gas restrictoren. Hierdoor zijn wij in staat om de motoren volledig af te stellen naar gelang het niveau van de deelnemer(ster). De instructeurs weten raad met u, ook al bent u vroeger nooit verder gekomen dan de step! Ze vinden het belangrijk om u een positieve en unieke dag te laten beleven waar nog menig (sterk) verhaal uit voort zal vloeien. Daarom geven zij extra aandacht aan de door u te rijden routes, door hierin telkens weer de bij u niveau passende extra uitdaging te verwerken. De opzet van de trial middag zal als volgt zijn:
– Voorstellen Trial Demo Team.
– Ondertekenen eigenrisico verklaring.
– Zeer korte uitleg trialmotor.
– Uitreiken van de helmen.
– Doornemen veiligheid en regels.
– Kort oefenen van enkele basishandelingen.
– Rijden van de uitgezette routes, deze zullen uiteraard steeds veranderd worden
en eventueel moeilijker worden.
– Einde trial motor rijden middag.
Zorg voor ‘oude’ vrijetijdskleding, eventueel regenkleding en stevig schoeisel.
Het allerliefst motorlaarzen, werk- of wandelschoenen. Aangezien het nogal een intensieve bezigheid is, is een setje schone kleding voor na de tijd een aanrader.
Het is de bedoeling dat iedereen zo snel mogelijk op de motor zit, en van de trialsport kan proeven. Vandaar dat de nadruk vooral op het rijden komt te liggen in plaats van de volledige theoretische kennis van te voren door te nemen.
Uiteraard is er natuurlijk ook voldoende ruimte voor die personen die meer en intensievere begeleiding nodig hebben.
Natuurlijk laten de leden van het Trial Demo Team tijdens de trial middag graag zien wat er verder nog mogelijk is met een trialmotor.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Eindhoven.
Duur: 5 uur.

Droom combinatie zelf Ferrari en Lamborghini rijden.
Geniet van het rijden in deze sportwagens.
Niet in 1 maar in 2 sportwagens rijden, dat is 2 keer genieten van een ultieme droom.
De rode Ferrari 360 Mondena laat mannenharten sneller kloppen, hoewel ook veel vrouwen graag een ritje in deze stoere racewagen maken. Het springende paard in het Ferrari logo vindt u zowel aan de binnenkant van de wagen als aan de buitenkant terug. Het Italiaanse automerk staat voor luxe en hoge kwaliteit. Met een maximum van circa 300 km./uur speelt ook snelheid een belangrijke rol. De Lamborghini Gallardo, vernoemd naar een stierenras dat aan stierengevechten deelneemt, is een sportwagen van de Italiaanse autofabrikant Lamborghini.
De Gallardo werd enkele jaren na de Murcielago gelanceerd. Als kleine broer voor deze supersportwagen moest de Gallardo vooral met Maserati, Porsche (de duurdere modellen), Ferrari (de goedkopere modellen) en Mercedes-Benz (de topmodellen) concurreren. Dit is uiteindelijk (anno 2013 was deze wagen nog te koop) een succes geworden. Het gros van de Gallardo’s gaat in het geel over de toonbank. De wagen heeft een agressief en modern design, en hij is net zoals zijn duurdere broer uit 2002 getekend door de Vlaming Luc Donckerwolke, die sinds 2005 als designchef bij naaste Lamborghini-zuster Seat aan het werk is (alleen Seat, Lamborghini, Ducati en Audi behoren tot de Audi-groep, die naast de Volkswagen-groep 1 van de twee takken binnen de grote Volkswagen AG is).
In 2008 werd op de Autosalon van Geneve een verbeterde versie van de Gallardo getoond: de LP 560-4. De auto heeft onder andere een nieuw uiterlijk en een nieuwe motor met een vermogen van 553 pk. De 4 in de naam staat voor de permanente vierwielaandrijving.
Technische specificaties:
Brandstof: benzine
Cilinders: V10
Maximaal vermogen: 500pk
Topsnelheid: 310 km/u
Acceleratie: 0-100: 4,2 seconden
Aandrijving: voor- en achterwielen

Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Breda, Brussel, Den Bosch, Eindhoven, Gent, Heerenveen, Huizen, Lelystad, Rotterdam, Zolder of Zwolle.
Duur: 15 minuten Ferrari rijden en 15 minuten Lamborghini rijden.


Altijd al eens zelf willen racen op het circuit van Assen of Zandvoort.
Ervaar hoe het is om met een raceauto over een circuit te rijden.
Geniet ervan om even zelf coureur te zijn.
Na een korte theorie waarin de basis van het racen wordt uitgelegd,
rijdt u een aantal ronden mee op het circuit als copiloot met 1 van de instructeurs.
Op deze manier kunt u het circuit verkennen, wennen aan het verkeer op de baan en krijgt u uitleg over lijnen en rempunten.
Wanneer alles duidelijk is gaat u onder begeleiding van de instructeur 2 ronden zelf racen op het circuit!
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Assen en Zandvoort.
Duur: 2 uur.


Dodge Viper RT10 cabrio rijden te Mechelen.
Dit is voor de liefhebber, geniet van deze sportwagen.
Bent u ook een groot liefhebber van sportwagens? Dan is dit de ultieme kans om uw droom waar te maken!
Met dit arrangement rijdt u zelf in een Dodge Viper.
De Dodge Viper of in Europa ingevoerd als Chrysler Viper is 1 van de meest tot de verbeelding sprekende auto’s die de Belgische wegen hebben gekruisd. Deze wagen wordt aanzien als maatschappelijk helemaal verkeerd. Met zijn dikke V 10 en een cilinderinhoud van 8 liter gaat hij volledig in tegen de geest van de moderne auto.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Mechelen.
Duur: 1 uur.


Mee rijden en zelf racen op het circuit in een BMW.
Als piloot plaats nemen achter het stuur van een raceauto. Zelf ervaren hoe het is om met een race auto over een circuit te rijden?
Het programma:
– Theorie: het theorie gedeelte wordt onder andere de ideale lijn uitgelegd en wat de juiste zithouding is in een race auto. Daarnaast worden de regels uitgelegd die er op een circuit gelden.
– Instructieronde en praktijk:
Bij de instructierondes rijdt de cursist mee met de instructeur op het circuit waarbij onder andere de ideale lijn en de rempunten worden doorgenomen.
5 ronden zelf rijden op het circuit onder begeleiding van een instructeur.
– Specificaties van de BMW waarmee u gaat rijden op het circuit:
U gaat racen in een BMW 328i e46 sedan met de standaard 2,8 liter 24 klepper 6 cilinder in lijn en 193 PK. Alleen de luchtfilter is vervangen voor een open sportluchtfilter van Green en een spaghetti uitlaat, zodat de motor goed kan ademen en een sporty sound krijgt. Het onderstel is voorzien van een schroefset van BC-Racing die in hoogte en in hardheid gesteld kan worden. De voorwielen hebben een negatief camber zodat deze iets schuin naar binnen staan. Tussen de voorste veerpoten is een veerpootbrug geplaatst voor de stijfheid van de auto. De ophangrubbers zijn vervangen door harde bussen. Al deze aanpassingen zorgen ervoor dat de auto directer stuurt en een betere wegligging heeft. In de auto is een rolkooi van Wiechers geplaatst met deurkruizen in de deuropening voor extra veiligheid voor de bestuurder en passagier. 2 kuipstoelen van Cobra met de bijpassende 6 puntgordels zorgen ervoor dat de rijder en passagier strak in de stoel blijven zitten. Met het diepe stuur heeft u altijd controle over de auto en heeft u nooit gestrekte armen. De remblokken van Pagid geel zijn speciaal gemaakt voor de racerij en zijn bestand tegen extreme hitte. De auto blijft dus altijd remmen in alle omstandigheden. De semislicks zijn banden die meer grip hebben dan een gewone straatband zodat de wegligging van de auto beter wordt. Een semi slick heeft t.o.v. een gewone slick wel profiel zodat er in de regen (geen monsoon) gewoon kan worden doorgereden.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Circuit Assen, Circuit Zandvoort of circuit Zolder.
Duur: 5 rondes op het circuit, een arrangement van 1,5 uur.

Chevrolet Camaro rijden.
Dit is genieten van een sportwagen. Zelf rijden in deze stoere en opvallende Chevrolet Camaro is mogelijk.
De sportwagen is voorzien van de nodige luxe, zoals automatische airco, opvallende xenon verlichting, automatische versnellingsbak. Tevens biedt deze coupe plaats aan vier personen.
Technische specificaties Chevrolet Camaro:
cylinderinhoud: 3600cc
Cylinders: 6
Vermogen: 325 pk
Transmissie: manueel
Topsnelheid: 250km/u
Acceleratie 0-100km/u: 6.2 sec
Uitvoering: coupe
Deelnemers: 1 personen, er kunnen 2 extra passagiers mee.
Locatie: Den Haag – Rotterdam.
Duur: 30 minuten.


Hummer H1 rijden
Zelf off road rijden in een Hummer H1. De meeste kennen deze wagen door zijn exclusiviteit.
Anderen zullen hem kennen uit nieuwsbeelden, tv-clips, music-clips,…
Dankzij zijn exclusieve look krijgt hij dagelijks honderden ogen op zich gericht, en dit maakt hem nog interessanter voor uw bruiloft, reclamecampagne, beurs, tentoonstelling of gewoon voor een rondrit.
De Hummer H1 is een niet te verslaan voertuig op het gebied van 4×4 dankzij hun groot vermogen, onafhankelijke wielophanging en een uitzonderlijke spoorbreedte. Altijd al het terrein in gewild met de Hummer der Hummers? Het is mogelijk neem zelf plaats achter het stuur van de Hummer en ga off-road rijden! Het avontuur kan beginnen! U maakt kennis met de kracht, het uithoudingsvermogen en de souplesse van de Humvee (legervoertuig). Na een korte introductie van de 4×4 techniek gaat u zelf het terrein in om de fantastische ervaring op te doen van het off-road rijden over een parcours. Onder leiding van een ervaren off-road begeleider kan het avontuur beginnen.
Enkele technische specificaties:
Motortype 6,5L V8
Vermogen 195 pk bij 3200 toeren/min.
Versnelling 4-speed automatische versnellingstransmissie
Gewicht MTM 2700 kg
Remmen Disc
Route: Bij het Hummer H1 rijden wordt een route gereden door de omgeving van Turnhout. We rijden gedeeltelijk verhard en onverhard zodat alle aspecten van de Humvee aan bod komen. Erg afwisselend!
Rijbewijs B is verplicht.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Turnhout.
Duur: 1 uur.


Zelf leren vrachtwagen rijden te Amsterdam.
Altijd al vrachtauto willen rijden? Een belevenis die echt gedaan moet zijn.
Zelf vrachtwagen rijden is wat u of die persoon die dit geschenk krijgt echt wil meemaken.
Een rijbewijs is niet nodig, maar u gaat dit toch echt doen.
U gaat zelf rijden in een SCANIA R380:
Deze vrachtwagen met grote cabina gaat u zelf besturen, hij is 18 ton heeft 380 PK en 12 versnellingen.
Wanneer: zaterdagen.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Amsterdam (Amstelveen, Noord-Holland).
Duur: 1 uur.


Verkorte racecursus op circuit Zandvoort.
Zelf racen op het circuit, voor menig persoon de ultieme droom. Nu wordt het werkelijkheid. Zelfs met een klein budget bieden wij u de mogelijkheid om deze onvergetelijke ervaring mee te maken. Onder begeleiding van professionele instructeurs stapt u achter het stuur van een raceauto. U ervaart hoe het is om op het rechte stuk het gaspedaal volledig in te trappen om vervolgens vlak voor de Tarzanbocht in de remmen te gaan en net op de grens van het voertuig door de bochten te rijden. Tijdens deze mini cursus leert u de basis van het racen, in theorie en praktijk. Het zelf racen arrangement op het circuit van Zandvoort:
U wordt op het circuit ontvangen in de VIP hospitality, hier begint de cursus met de basis theorie, ideale lijn, rem momenten, zithouding en natuurlijk de regels op het circuit.
Na de theorie gaat u in groepen van maximaal 4 personen naar de pitstraat. Hier staat uw raceauto klaar. U gaat deze dag circuit rijden in een Suzuki Swift Cup wagen of een Seat Ibiza Cup wagen.
Samen met de instructeur neem u plaats in de racewagen. Na een instructie ronde van de instructeur neem u zelf plaats achter het stuur en rijdt het circuit op. Gedurende het rijden zal de instructeur actief les geven en de snelheid opvoeren.
Uw zelf race circuit cursus is inclusief:
– Basiscursus theorie en technieken
– Persoonlijke begeleiding van de instructeur
– Instructie ronde
– Zelf racen op het circuit van Zandvoort
– Huur race wagen
– Evaluatie en uitreiking certificaat
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Circuit Zandvoort.
Duur:  1 uur.

Kadobon bestellen.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard, Good4fun giftcard voor
Circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.