Kado voor haar exclusief


Nu 10% korting op dagjes met datum reserveren of als cadeaubon met code good4fun10 gebruik je code via deze link
ook voor alle andere events, Good4fun heeft ook giftcards heeft vele bestedingsmogelijkheden: dagjes weg, fashion, make up, eten laten bezorgen of zelf naar restaurants, games, electronica, parfum en veel meer.

Zoekt u een origineel kado voor haar?

U kunt ook kiezen uit de belevenissen van de pakketten: “Kado voor haar avontuur” en “Kado voor haar sensatie”.


Parachutespringen bij een paracentrum.
Springen met een parachute via een tandemsprong. Wilt u ervaren hoe het is om te parachutespringen?
Na enkele grondoefeningen en een uitgebreide instructie maakt u, vastgekoppeld aan een instructeur, de sprong van uw leven.
De makkelijkste manier om een parachutesprong te maken is door middel van een tandemsprong. U springt dan aangehaakt aan een instructeur. U krijgt geen theorieles en hoeft niets zelf te doen, behalve genieten van deze onvergetelijke ervaring.
Tijdens een inleidende instructie legt 1 van de instructeurs uit wat u te wachten staat. Dan stapt u het vliegtuig in en wordt u vastgekoppeld aan uw instructeur. Op een hoogte van minimaal drie kilometer schuift de deur open en samen met de jumpmaster valt u met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur naar beneden. Tijdens deze absoluut indrukwekkende ervaring, kunt u genieten van een schitterend panorama. Na een halve minuut opent zich boven uw hoofd een extra grote parachute.
Hiermee zweeft u zachtjes, hangend aan uw jumpmaster, terug naar de bodem.
Leeftijd: een tandemsprong kent geen minimum of maximum leeftijd.
Gewicht: niet zwaarder dan 100 kg.
Aantal deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Ameland, Charleroi,  Namen, Spa, Texel, Valenciennes of Zeeland.


Ballonvaart in heel België en Nederland.
Romantisch, avontuurlijk en ontspannend. Een prachtig uitzicht en een rustgevende stilte u zult zich verbonden voelen met moeder aarde. Hoogtevrees? Nee hoor geen last van. Van ballon opbouwen tot een uur varen met de wind mee. Een genot van begin tot het eind. Om deze prachtige ervaring van het ballonvaren nog even te vieren drinken we nog een glas champagne en krijgt u een certificaat met alle vaargegevens. Daarboven voelt u zich tijdens de ballonvaart de koning te rijk?
Romantisch, avontuurlijk en ontspannend dat is ballonvaren. Een prachtig uitzicht en een rustgevende stilte u zult zich verbonden voelen met moeder aarde tijdens een ballonvaart. Hoogtevrees? Nee hoor geen last van!
Van ballon opbouwen tot een uur varen met de wind mee. Een genot van begin tot het eind.
Om deze prachtige ervaring nog even te vieren drinken we nog een glas champagne en krijgt u een certificaat met alle vaargegevens van de ballonvaart.
Voor het ballonvaren is een minimale lengte van 1.10 meter vereist;
* Het is niet koud in de lucht tijdens de ballonvaarten, kleedt u hetzelfde als op de grond;
* Fototoestellen e.d kunnen tijdens de luchtballonvaart worden meegenomen op eigen risico, de ballonvaarderij neemt geen verantwoordelijkheid;
* Geen plastic of nylon kleding in de luchtballon i.v.m. brandbaarheid;
* Gemakkelijke schoenen of laarzen zijn aan te bevelen. Hoge hakken lopen moeilijk in een misschien drassig landschap;
* Voor de minder behaarden onder ons is een petje of ander hoofddeksel handig.
* Familie, vrienden kunnen de ballon volgen met de eigen auto, achter de ballon-volgwagen.
Duur: 2 uur.
Aantal deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Heel België en Nederland.


Een culinaire treinreis door Nederland, samen genieten!
Dinner train, de smakelijkste trein reis van Nederland.
Oude tijden herleven in dit rijdende trein restaurant. Aan boord is het genieten van een uitgebreid diner inclusief drankjes.
De Dinner Train biedt u een unieke en smaakvolle beleving die u nog lang bijblijft! Voordat u aan boord van de trein gaat ligt de rode loper al voor u uitgerold. Geniet van een 4-gangen diner geinspireerd op de route door het Groene Hart van Nederland. Bij het arrangement is een glas bubbels en koffie of thee bij het dessert inbegrepen. Ga samen voor een wel heel bijzondere ervaring!
De culinaire trein reis starten met een ontvangst op Amsterdam Centraal Station.
De rijdende historische trein is verreweg 1 van de meest unieke locaties om te dineren.
Een restaurant of bistro in de trein was ooit heel gewoon, maar komt nu nog maar zelden voor. De charme van die tijd kan nu opnieuw ervaren worden, gezellig in Amsterdam! Jullie worden ontvangen in de exclusieve wachtruimte op platform 2b op
het Centraal Station. De rode loper is uitgerold en de gastheer begeleidt jullie aan boord van de trein. Het voortreffelijke 4-gangen menu wordt live aan boord bereid en aan tafel geserveerd. U heeft de keuze uit een vlees, vis of vegetarisch menu.
De trein vertrekt van station Amsterdam Centraal en rijdt via Breukelen naar Gouda, Rotterdam Noord, Den Haag HS, Leiden en via Haarlem weer naar Amsterdam Centraal. Een route van circa 2 uur en 45 minuten, die altijd weer terugkomt op Amsterdam Centraal. Na afloop van de treinreis zetten de machinisten de deur naar de cabine voor jullie open. Ze vertellen over de historie van de 65 jaar oude locomotief, geven uitleg over de onverwoestbare techniek en laten je zelfs plaatsnemen op de machinistenstoel.
Hierna maakt u een reis door het groene hart van Nederland tijdens een heerlijke diner in de Diner Train!
– Hoofdgerechten geinspireerd op treinroute
– Gerechten hebben een uniek verband met de verschillende steden
– 19:00 tot 22:00
– Rondrit door het groene hart van Nederland
Dit arrangement omvat:
– Ontvangst door de gastheer;
– Een glas sparkling wijn;
– Een rondrit van circa 3 uur in de bijzondere trein;
– Culinair 4-gangen diner; Het unieke 4 gangen menu verandert per seizoen.
Kies uit de variatiemogelijkheden vlees,vis en vegetarisch. Deze heerlijke gerechten hebben een verband met de verschillende steden die u tijdens de treinreis passeert.
– 2 drankjes per persoon (wijn, bier of frisdrank);
– Koffie of thee bij het dessert;
– Toeristische informatie over de trein en de route;
– Fotomoment in de cabine van de historische locomotief.
Stap via de rode loper in de Dinner Train en wordt verwelkomt met een warm ontvangst. Geniet van een welkoms-drankje als u plaatsneemt in deze bijzondere trein.
De Amsterdam Dinner Train wordt voortbewogen door een 65 jaar oude locomotief uit de E 1200-serie, die in het verleden door de Nederlandse Spoorwegen werd ingezet.
De trein vertrekt van Amsterdam Centraal en rijdt via Breukelen, Gouda, Rotterdam Noord, Den Haag HS, Leiden en Haarlem terug naar Amsterdam Centraal.
GROENE HART TOUR:
Tussen de randstad in ligt een relatief dunbevolkt veenweidegebied met typerende Nederlandse natuur. Mooie grasvelden met koeien, agricultuur en natuurlijk windmolens.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Amsterdam centrum.
Duur: 3 uur.

Kadobon bestellen.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard, Good4fun giftcard voor
Circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.