Kado voor haar sensatie


Nu 10% korting op dagjes met datum reserveren of als cadeaubon met code good4fun10 gebruik je code via deze link
ook voor alle andere events, Good4fun heeft ook giftcards heeft vele bestedingsmogelijkheden: dagjes weg, fashion, make up, eten laten bezorgen of zelf naar restaurants, games, electronica, parfum en veel meer.

Een leuk kado voor nodig voor je vriendin of vrouw, geef haar een originele belevenis?
U kunt ook kiezen uit de belevenissen van het pakket: “Kado voor haar avontuur”.


Vliegles, een proefles / initiatie bij een vliegschool.
Ga zelf vliegen in een vliegtuig bij een vliegschool.
U krijgt een briefing en de-briefing voor uw vlucht, waarbij u informatie krijgt over het vliegen, hierna gaat u zelf vliegen in het vliegtuig. Uw eerste vliegles bij een vliegschool!
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Apeldoorn, Enschede, Hilversum of Lelystad.
Duur: 1 uur, waarvan 20 minuten in de lucht.


SkyShark Experience vliegen over het water en maak sprongen van 06 meter.
In de Skyshark zit u veilig en droog, en raast u met snelheden van meer dan 80 kilometer per uur over het water.
Maar niet alleen over het water, de Skyshark gaat verder. Sprongen tot 6 meter hoog kunnen gemaakt worden, en ook neemt u als passagier af en toe een duik onder de waterspiegel. Als een torpedo met een gigantische snelheid raast de Skyshark door het water, afgewisseld met scherpe bochten voert hij een heus waterballet uit.
Beleef de SkyShark Experience, de primeur voor Nederland en Belgie, de SkyShark!
Ooit een haai gezien in het Markermeer? Evacuatie op het IJsselmeer? Paniek aan de Oosterschelde? De kans dat ook u binnenkort oog om oog staat met deze supersonische machine wordt realiteit. De uit Amerika afkomstige Seabreacher is een compleet nieuwe sensatie in Nederland, zelfs voor heel Europa. Beleef zelf deze SkyShark Experience. Vergelijk de Skyshark met een haai, maar dan een enorm snelle haai. De Skyshark staat geregistreerd als een indoor powerboot, en is de adrenalinekick die u als passagier hebt niet te vergelijken met een powerboot. Door de enorme snelheid, afgewisseld met sprongen, duiken, draaien en bochten waarbij heuse (woord al gebruikt hierboven) G-krachten ontstaan giert de adrenaline door uw lijf. Het is de ultieme achtbaan in het water! De Skyshark heeft een gesealde cockpit, dit betekent dat u niet nat word en dat het iedere dag van het jaar mogelijk is om erin te varen. De Skyshark biedt naast de piloot plaats aan 1 waaghals die het aandurft mee te varen.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Oosterschelde, Rotterdam (Hellevoetsluis) of Veerse Meer.
Duur: gemiddeld 15 minuten en er wordt geboekt in tijdvensters van 30 minuten.


Trike vliegen te Zeeland en Vlaanderen een gemotoriseerd uitje.
Deltavliegen met motor is een leuk geschenk. Trike vliegen, leuk om te beleven.
Trike vliegen is een gemotoriseerde vorm van deltavliegen en in Nederland en Vlaanderen razend populair omdat het de meest directe vorm van vliegen is. De trike is een microlight of ultralight vliegtuig met een maximum totaal startgewicht van 450 kg, voorzien van een delta vleugel en een onderstel met motor. Een trike noemen we een twee-assig toestel. Deze vliegmachines kunnen wel bewegen om drie-assen, zoals elk vliegtuig, maar sturen om slechts twee-assen. Namelijk de horizontale breedteas ( de denkbeeldige lijn tussen de vleugeltips oftewel de spanwijdte) om te stijgen en te dalen, en de horizontale lengteas (de kielbuis, a.h.w. de ruggengraat van de vleugel) om het gewicht te verplaatsen naar links of rechts en zodoende bochten te nemen.
Een trike is daarom wezenlijk anders dan een drie-assig toestel en heeft hierdoor zeer bijzondere vliegeigenschappen.
Met behulp van een handlebar (de driehoekige buis of trapeze die u voor u heeft) wordt de grote deltavleugel direct bestuurd door middel van gewichtsverplaatsing. De open cockpit zorgt voor een geweldig uitzicht en de lage snelheid van ongeveer 80 tot 110 km/u. geeft de inzittende(n) alle tijd om van de omgeving te genieten. Gelijkertijd kun je met deze snelheid toch een behoorlijke afstand afleggen zodat je er leuke tochten mee kunt maken, bijvoorbeeld een rondje Zeeland of Noord-Belgie.
Deze vorm van vliegen kunt u vergelijken met motorrijden en autorijden. U zit in de open lucht, je voelt de wind en je hoort de geluiden op de grond. Dit alles tesamen geeft een geweldig gevoel van vrijheid.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Zeeland en Vlaanderen.
Duur: 1 uur.


Train experience, geniet van heerlijke gerechten tijdens een bijzondere rit in de trein!
Op zoek naar een nieuwe ervaring? Kies uit 1 van de verschillende experiences tijdens een rit in een trein van toen.
Kies uit een ontbijt, brunch, high tea, high wine of cheese and wine tasting.
Via de rode loper voor het Royal Waitingroom op Amsterdam centraal betreedt u de trein. Geniet van een mooie reis door de prachtige steden en landschappen. Luister naar een interessante uitleg over de verschillende routes.
De culinaire trein reis starten met een ontvangst op Amsterdam Centraal Station.  Een restaurant of bistro in de trein was ooit heel gewoon, maar komt nu nog maar zelden voor. De charme van die tijd kan nu opnieuw ervaren worden, gezellig in Amsterdam! Jullie worden ontvangen in de exclusieve wachtruimte op platform 2b op het Centraal Station. De rode loper is uitgerold en de gastheer begeleidt jullie aan boord van de trein.
De trein vertrekt van station Amsterdam Centraal en rijdt via Breukelen naar Gouda, Rotterdam Noord, Den Haag HS, Leiden en via Haarlem weer naar Amsterdam Centraal. Een route van circa 2 uur en 45 minuten, die altijd weer terugkomt op Amsterdam Centraal. Na afloop van de treinreis zetten de machinisten de deur naar de cabine voor jullie open. Ze vertellen over de historie van de 65 jaar oude locomotief, geven uitleg over de onverwoestbare techniek en laten je zelfs plaatsnemen op de machinistenstoel.
Laat u verrassen door de gastheren/gastvrouwen met 1 van de heerlijke gerechten van de verschillende arrangementen!
Breakfast Experience:
De breakfast expererience begint om 9 uur en duur tot 11:00 uur.
Geniet 2 uur lang van versgebakken brood, kaas en yoghurt, allemaal klaargemaakt in de trein. Daarnaast kan je genieten van verschillende Nederlandse specialiteiten.
Brunch Experience:
De brunch experience begint om 11:00 en duurt tot 13:00 uur.
Geniet onder het genot van een heerlijk kopje thee, koffie of sinaasappelsap van een lunch bestaande uit vlees, kaas, yoghurt of versgebakken brood.
High Tea Experience:
De high tea experience begint om 13:00 en duurt tot 15:00 uur.
Geniet van een lekker kopje thee gecombineerd met vele zoete delicatessen. Kies uit een groot aantal smaken thee.
High Wine Experience:
De high wine experience begint om 15:00 en duurt tot 17:00 uur.
Geniet van een 2 gangen menu met de keuze uit warme of koude gerechten.
Proef 5 verschillende soorten wijn en luister naar een korte, leerzame uitleg over de wijnen.
Cheese & Wine tasting:
De cheese & wine tasting begint om 17:00 en duurt tot 19:00 uur.
Geniet van 5 kaassoorten gecombineerd met 5 heerlijke glazen wijn. Krijg een korte uitleg over de verschillende soorten kaas en wijn. Daarnaast is er de mogelijkheid een cadeaupakketje mee naar huis te nemen, zo kan u nog een keer genieten van de heerlijke smaaksensatie!
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Amsterdam centrum.
Duur: 2 uur.


Buggy rijden door Zeeland.
Zelf rijden op een buggy tijdens een buggyrit . De route voert u langs de mooiste natuur, kleine strandjes en toeristische jachthavens. Noord-Beveland wordt ontsloten door gigantische bouwwerken. De Oosterscheldekering, Zeelandbrug en de prachtige Veerse Gatdam. Met aan de ene kant de duinen en de Noordzee en aan de andere kant het Veerse Meer. U gaat dan ook water zien. Heel veel water. De Noordzee (strand), de Oosterschelde (natuurgebied) en het prachtige Veerse Meer (watersport) leveren allen de mooiste vergezichten op. Let op: deze route is op eigen gelegenheid, zonder begeleiding.
Medium Tour Noord-Beveland 50/60 km/max. 2,5 uur:
De route van het navigatiesysteem is zodanig samengesteld dat maximale fun behaald wordt met de Buggy. De meeste off-road wegen van Noord-Beveland zijn namelijk opgenomen in de route. Alle wegen zijn openbare wegen. En mogen dus zondermeer bereden worden. Wel kunnen bepaalde verkeersvoorschriften gelden. De off-road wegen zult u niet snel met uw eigen auto betreden of anders toch met zeer lage snelheid. Met de Bugracer behoren deze nu tot de mogelijkheid. En u komt dus op plekken waar u anders niet snel zal komen.
De route voert u langs de mooiste natuur, kleine strandjes en toeristische jachthavens. Noord-Beveland wordt ontsloten door gigantische bouwwerken. De Oosterscheldekering, Zeelandbrug en de prachtige Veerse Gatdam. Met aan de ene kant de duinen en de Noordzee en aan de andere kant het Veerse Meer. U gaat dan ook water zien. Hel veel water. De Noordzee (strand), de Oosterschelde (natuurgebied) en het prachtige Veerse Meer (watersport) leveren allen de mooiste vergezichten op. Het eiland is voorzien van diverse informatieborden met hierop bijvoorbeeld informatie over het ontstaan van een dorp of haven. Verder voert de route u langs cultuur en historie. Bijvoorbeeld Nehalennia (Romeinse opgravingen in de Oosterschelde) en de Vismijn in Colijnsplaat (Donderdag 14.00 uur). De bierbrouwerij in Kamperland. En er is nog veel meer interessants te ontdekken
Let op:
– Uitrusting: Route-navigatiesysteem, veiligheidsberil, eventueel kinderzitje (vanaf 6 jaar).
– Inclusief: WA/Casco verzekering met beperkt eigen risico. Inzittenden verzekering, twee personen. 100 kilometer vrije route.
– Exclusief: Benzine, buggy afgetankt afleveren anders zijn de kosten 24,50 euro.
– Borg: 200 euro per buggy (contant te betalen).
– Leeftijd: Minimaal 22 jaar.
– Rijbewijs B verplicht.
Wanneer: april, mei, juni, juli, augustus, september en oktober.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Kortgene (Zeeland).
Duur: 1 uur.


Paramotor vliegen of snorvliegen, een tandemvlucht.
Paragliden een parachute met een motor.
Apart is het zeker, aan een parachute gaat u zelf vliegen, dus niet springen, maar juist op stijgen.
Een motor eraan en …….. Het gevoel is toch anders.
Wanneer: van april tot oktober.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Bergen op Zoom (Poortvliet), Terneuzen of Twente.
Duur: 20 minuten.


Avond buffet rondvaart te Rotterdam.
Geniet van de skyline, de SS Rotterdam en de Erasmusbrug. Een rondvaart van twee en een half uur door de wereldhaven van Rotterdam, maar de route is altijd een verrassing. Afhankelijk van het weer, getijde en de bezienswaardigheden kiest de kapitein een bijpassende route waardoor elke vaart weer spannend is! Uiteraard kun u wel altijd genieten van de prachtige Rotterdamse skyline, de SS Rotterdam en de Erasmusbrug. Ook zult u verstelt staan van de bedrijvigheid op het water.
Tijdens de tocht kunt u onbeperkt genieten van het uitgebreide buffet:
Heerlijke gerechten die met het seizoen mee wisselen, zo is iedere vaart weer een verrassing!
SOEPBUFFET:
Keuze uit twee wisselende dagsoepen, zoals de tomatensoep, uiensoep of romige champignonsoep. Je kunt je soep naar eigen smaak verder aanvullen met gesneden prei of bosui, gebakken uitjes, croutons en meer. Daarnaast wordt er ook vers afgebakken.
BUFFET:
Het buffet bestaat uit een selectie van onze beroemde Berenspecialiteiten zoals de sate BB, pittige kip en de bekende spare ribs, die a la minute door de chefkok worden gesneden en gemarineerd met de gewenste strike. Vanzelfsprekend mogen de vissen ook niet ontbreken aan boord van de Beren Boot en geniet je onder andere van gebakken mosselen en mixed fish in roomsaus.
De invulling van de rest van het buffet wisselt elk kwartaal, zodat u ook van heerlijke seizoensgerechten kunt genieten en elke vaart weer iets anders kunt proeven. Naast de bekende hoofdgerechten staat er ook een uitgebreide saladebar en serveren we ook frites, gebakken aardappeltjes en verschillende soorten groenten.
Deelnemers: 2 personen.
Locatie: Rondvaart.
Duur: 2,5 uur.

 

Kadobon bestellen.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard, Good4fun giftcard voor
Circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.