Kado voor hem exclusief


Nu 10% korting op dagjes met datum reserveren of als cadeaubon met code good4fun10 gebruik je code via deze link
ook voor alle andere events, Good4fun heeft ook giftcards heeft vele bestedingsmogelijkheden: dagjes weg, fashion, make up, eten laten bezorgen of zelf naar restaurants, games, electronica, parfum en veel meer.

U kunt ook kiezen uit de belevenissen uit de pakketten: “Kado voor hem avontuur” en “Kado voor hem sensatie”.
Een leuk kado voor sinterklaas, kerstmis, oudjaar en nieuwjaar.


Parachutespringen bij een paracentrum.
Springen met een parachute via een tandemsprong. Wilt u ervaren hoe het is om te parachutespringen?
Na enkele grondoefeningen en een uitgebreide instructie maakt u, vastgekoppeld aan een instructeur, de sprong van uw leven.
De makkelijkste manier om een parachutesprong te maken is door middel van een tandemsprong. U springt dan aangehaakt aan een instructeur. U krijgt geen theorieles en hoeft niets zelf te doen, behalve genieten van deze onvergetelijke ervaring.
Tijdens een inleidende instructie legt 1 van de instructeurs uit wat u te wachten staat. Dan stapt u het vliegtuig in en wordt u vastgekoppeld aan uw instructeur. Op een hoogte van minimaal drie kilometer schuift de deur open en samen met de jumpmaster valt u met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur naar beneden. Tijdens deze absoluut indrukwekkende ervaring, kunt u genieten van een schitterend panorama. Na een halve minuut opent zich boven uw hoofd een extra grote parachute.
Hiermee zweeft u zachtjes, hangend aan uw jumpmaster, terug naar de bodem.
Leeftijd: een tandemsprong kent geen minimum of maximum leeftijd.
Gewicht: niet zwaarder dan 100 kg.
Aantal deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Ameland, Charleroi,  Namen, Spa, Texel, Valenciennes of Zeeland.


Racen zelf rijden in een formulewagen.
Op het circuit van Zandvoort gaat u zelf racen. Altijd al willen zelf racen in een f1 wagen en andere specatuculaire voertuigen? Een circuitdag boordevol actie. 10 onderdelen over autosport. Onder leiding van ervaren instructeurs en coureurs maakt u op een realistische manier kennis met de autosport. Hoe is het om op de Tarzanbocht af te stuiven? Hoe reageert een formuleauto tijdens remmen, gas geven en sturen? U gaat dit dagje fun echt meemaken met autosport aktiviteiten. Zelf racen, u zit achter het stuur!
Het Race Event is een dagvullend circuit programma en bestaat uit de volgende onderdelen:
Zelf rijden in een Porsche 911:
Rijden op het circuit is voor de meeste mensen een onvergetelijke ervaring, evenals rijden in een Porsche. Voel de acceleratie, vertraging en wegligging van een Porsche 911 raceauto op het circuit van Zandvoort. Een unieke belevenis die niet snel vergeten zal worden.
Zelf rijden in een formulewagen:
Iedere liefhebber van snelheid en autosport droomt wel eens van het besturen van een echte formulewagen. Op het circuit krijgt u de kans om zelf in de cockpit te kruipen en het stuurgedrag van een supersnelle formulewagen te ervaren.
Zelf rijden in een BMW 130i Cup lookalike:
De BMW 1-serie is bekend van de BMW 130i Cup.
Ook u kunt ervaren hoe het is om met een BMW 1-serie over circuit te rijden. Het wagenpark bestaat uit BMW’s uit de 1-serie, geinspireerd op de BMW 130i Cup.
“Sideways” meerijden met een coureur / driften:
Goed kunnen autorijden is al een aardige opgave. Driften met een auto is een ware kunst. Rij mee met de ervaren driftinstructeurs. Zij laten zien hoe een auto in een gecontroleerde slip over de achterwielen, de drift?, de bocht door komt. Ga nu driften.
Dragrace met een 500pk sterke Dodge Charger:
Wie legt de “quarter mile” het snelste af? U mag zelf starten en vooral flink gas geven in de 500pk sterke Dodge Charger.
Slippen:
Leuk en leerzaam, de slipproef. De auto raakt in een slip en de kunst is om de auto zo snel mogelijk weer op het rechte pad te krijgen.
IJsrijden:
“IJsrijden” is een onderdeel dat niet alleen maar leuk is om te doen, maar ook erg leerzaam is. Onder de achterwielen zijn zwenkwielen aangebracht, waardoor het net lijkt of u op ijs rijdt. Vind een combinatie tussen behendigheid, beheerst rijden en snelheid om het parcours zo snel mogelijk af te leggen.
Slalom:
Het goed en vooral snel afleggen van de slalomproef is moeilijker dan gedacht. Niet voor niets is de slalomproef een vast onderdeel van een coureuropleiding. Reageer snel, haal het uiterste uit de auto en probeer de snelste tijd neer te zetten.
Karten:
Karten wordt terecht gezien als de basis van de autosport. Vele Formule 1 coureurs zijn begonnen op de kart. Door het directe sturen, het laag boven de grond zitten en de snelheden is reactiesnelheid erg belangrijk bij het rijden van een race in onze karts.
Terrein rijden:
Ervaar wat het is om een helling van 35? graden op te rijden. Of hoe het is om bijna vast te zitten in het mulle zand. Rij zonder fouten over een smalle brug. Bij het rijden op ruw terrein is een mix van snelheid en behendigheid van groot belang. Leg het 4×4 parcours op de juiste manier af. Gaat dat lukken?
Extra: met uw eigen auto op het circuit rijden
Na gedurende de dag in verschillende auto’s en voertuigen gezeten te hebben, is het mogelijk om onder begeleiding met uw eigen auto het circuit op te gaan. Test de wegligging, de acceleratie en het remvermogen van een straatauto en vergelijk die met de raceauto’s waarin gereden is. Een mooie afsluiting van het dagvullende programma! Uiteraard is het niet verplicht mee te doen aan dit onderdeel.
Rijbewijs: u dient in het bezit te zijn van rijbewijs B, de minimale leeftijd is 18 jaar voor het racen.
Toeschouwer: per deelnemer mogen er maximaal 3 toeschouwers mee.
Wanneer: Het seizoen loopt van half maart tot half november.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Zandvoort.
Duur: 1 dag.


Hummer H1 rijden
Zelf off road rijden in een Hummer H1. De meeste kennen deze wagen door zijn exclusiviteit.
Anderen zullen hem kennen uit nieuwsbeelden, tv-clips, music-clips,…
Dankzij zijn exclusieve look krijgt hij dagelijks honderden ogen op zich gericht, en dit maakt hem nog interessanter voor uw bruiloft, reclamecampagne, beurs, tentoonstelling of gewoon voor een rondrit.
De Hummer H1 is een niet te verslaan voertuig op het gebied van 4×4 dankzij hun groot vermogen, onafhankelijke wielophanging en een uitzonderlijke spoorbreedte. Altijd al het terrein in gewild met de Hummer der Hummers? Het is mogelijk neem zelf plaats achter het stuur van de Hummer en ga off-road rijden! Het avontuur kan beginnen! U maakt kennis met de kracht, het uithoudingsvermogen en de souplesse van de Humvee (legervoertuig). Na een korte introductie van de 4×4 techniek gaat u zelf het terrein in om de fantastische ervaring op te doen van het off-road rijden over een parcours. Onder leiding van een ervaren off-road begeleider kan het avontuur beginnen.
Enkele technische specificaties:
Motortype 6,5L V8
Vermogen 195 pk bij 3200 toeren/min.
Versnelling 4-speed automatische versnellingstransmissie
Gewicht MTM 2700 kg
Remmen Disc
Route: Bij het Hummer H1 rijden wordt een route gereden door de omgeving van Turnhout. We rijden gedeeltelijk verhard en onverhard zodat alle aspecten van de Humvee aan bod komen. Erg afwisselend!
Rijbewijs B is verplicht.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Turnhout.
Duur: 1 uur.


Racen, rally rijden en driften op het circuit.
Racen, rally rijden en driften op het circuit. Tevens leert u slippen, gaat u karten rijdt u mee met een coureur.
Een slipcursus gedeelte hoort erbij, dus een ideaal pakket met racen.
Oefenen, uitproberen en vergelijken in het rijden met deze sportwagens vormen de hoogtepunten van deze race rally dag.
Ervaar de mogelijkheden, de sensatie en de spanning van het rally en race crossen op zowel asfalt als gravel tijdens deze dag.
Ervaren instructeurs geven onderhoudende en educatieve instructie met als hoofdthema:
veiligheid in combinatie met een sportieve en ontspannende competitie.
Het dagprogramma:
* Audiovisuele theorie over de dynamiek van uw auto. Uitleg over de oefenonderdelen alsmede een korte theorie over de beheersing van uw auto;
* Juiste zithouding en stuurtechniek. Het nut van een juiste stuurtechniek en de actieve zithouding van een ervaren rallycoureur zal bij de oefeningen snel duidelijk worden;
* Anti-slip oefeningen. Op de speciale kunststof slipbaan wordt u geleerd hoe te handelen in een noodsituatie op spiegelglad wegdek;
* Rallyproef. U rijdt zelf een rallyproef tegen de klok met een instructeur op de navigatorzetel. Ervaar, met een achterwiel aangedreven auto, de sensatie van het zo snel mogelijk over een asfalt/gravel parcours gaan;
* Slalom. Zo snel mogelijk een slalomparcours doen op asfalt en gravel. Ook dit onderdeel telt mee voor een podiumplaats;
* Karting. Ontspanning door inspanning tijdens het karten op het asfalt gedeelte;
* Driften. Laat de toeschouwers (en uzelf) genieten en stuur de achterwiel aangedreven auto ala Tommi Makkinen in een zo spectaculair mogelijke drift over het parcours;
* De Contra auto. Deze auto is niet te koop en zal nimmer APK goedgekeurd worden. U stuurt naar links en de auto gaat naar…… rechts!! Veel succes!!
* Meerijden in een rallyraceauto. Ervaar het meerijden op volle snelheid in een rallyrace auto over het gehele circuit. Een belevenis waaraan u nog vaak zult terugdenken bij het zien van inboard-televisiebeelden vanuit een rallyauto.
Voertuig: racen, rally rijden en driften wordt gedaan in voertuigen van het circuit.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Eindhoven.
Duur: 1 dag.


Mee rijden en zelf racen op het circuit in een BMW.
Als piloot plaats nemen achter het stuur van een raceauto. Zelf ervaren hoe het is om met een race auto over een circuit te rijden?
Het programma:
– Theorie: het theorie gedeelte wordt onder andere de ideale lijn uitgelegd en wat de juiste zithouding is in een race auto. Daarnaast worden de regels uitgelegd die er op een circuit gelden.
– Instructieronde en praktijk:
Bij de instructierondes rijdt de cursist mee met de instructeur op het circuit waarbij onder andere de ideale lijn en de rempunten worden doorgenomen.
5 ronden zelf rijden op het circuit onder begeleiding van een instructeur.
– Specificaties van de BMW waarmee u gaat rijden op het circuit:
U gaat racen in een BMW 328i e46 sedan met de standaard 2,8 liter 24 klepper 6 cilinder in lijn en 193 PK. Alleen de luchtfilter is vervangen voor een open sportluchtfilter van Green en een spaghetti uitlaat, zodat de motor goed kan ademen en een sporty sound krijgt. Het onderstel is voorzien van een schroefset van BC-Racing die in hoogte en in hardheid gesteld kan worden. De voorwielen hebben een negatief camber zodat deze iets schuin naar binnen staan. Tussen de voorste veerpoten is een veerpootbrug geplaatst voor de stijfheid van de auto. De ophangrubbers zijn vervangen door harde bussen. Al deze aanpassingen zorgen ervoor dat de auto directer stuurt en een betere wegligging heeft. In de auto is een rolkooi van Wiechers geplaatst met deurkruizen in de deuropening voor extra veiligheid voor de bestuurder en passagier. 2 kuipstoelen van Cobra met de bijpassende 6 puntgordels zorgen ervoor dat de rijder en passagier strak in de stoel blijven zitten. Met het diepe stuur heeft u altijd controle over de auto en heeft u nooit gestrekte armen. De remblokken van Pagid geel zijn speciaal gemaakt voor de racerij en zijn bestand tegen extreme hitte. De auto blijft dus altijd remmen in alle omstandigheden. De semislicks zijn banden die meer grip hebben dan een gewone straatband zodat de wegligging van de auto beter wordt. Een semi slick heeft t.o.v. een gewone slick wel profiel zodat er in de regen (geen monsoon) gewoon kan worden doorgereden.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Circuit Assen, Circuit Zandvoort of circuit Zolder.
Duur: 5 rondes op het circuit, een arrangement van 1,5 uur.


Stuntvliegen, vliegen en………..
Aerobatics vliegen, laat die durfal het beleven. De kunst om mooie manoeuvres te creëren met het vliegtuig. Loopings, rollen, op de kop vliegen en spinnen alles komt aan bod. En u gaat mee!
Beleef de sensatie van ECHT vrij zijn als een vogel. De wereld op zijn kop!
Na een uitgebreide briefing gaat uw instructeur met u de lucht in en demonstreert de verschillende manoeuvres.
Tijdens de vlucht mag u zelf de controls vasthouden en ervaart u hoe het voelt om zelf te vliegen, uw instructeur voert hiernaast natuurlijk enkele aerobatical manoeuvres uit.
Wat krijg u:
– Ontvangst met drankje in de ingerichte Skylounge (uitzicht vliegveld en landingsbaan).
– Een vlucht op een van de portvliegtuigen van 30 minuten.
– 15 minuten nabespreking vlucht met als aandenken een luchtdoop certificaat.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Kortrijk of Lelystad.
Duur: 3o minuten in de lucht.


Motorcrossen, crossen op een motor.
Doe zelf eens, cross op motoren en zonder rijbewijs mogelijk. Supermoto is een spectaculaire tak van motorsport waarin u optimaal kunt genieten van uw motor zonder angst voor snelheidscameras of onoplettende mede verkeersgebruikers. Korte, heftige acceleratie en stijlvol sliden door de bochten. Dat is Supermoto rijden! Een ultieme kick! Supermoto is een mix van motorcross, roadrace en speedway. Met een speciaal voor deze sport aangepaste motor kunt u op een afgesloten baan genieten van de vele pk s en het driften over asfalt door de bochten.
Naast het spektakel en de adrenaline is deze cursus ook goed voor uw eigen rijvaardigheid. Op momenten dat het er op aan komt zullen de vaardigheden opgedaan die van levensbelang blijken te zijn.
Met een speciaal voor deze sport aangepaste motor, in dit geval een Yamaha WR450F kunt u op een afgesloten baan genieten van de vele pk’s en het driften over asfalt door de bochten. Dit is een training inclusief motor.
Leeftijd: vanaf 12 jaar is het mogelijk er staan 85cc Yamaha’s in supermoto uitvoering klaar.
Een voorwaarde is wel dat men de schakel- en koppelingshandelingen meester ben.
Overig: Een rijbewijs is niet noodzakelijk.
Verzekering: Als er geen sprake is van onverantwoord rijgedrag is de schade aan de Super Moto’s gedekt.
U dient zelf zorg te dragen voor kleding en helm.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Eindhoven (Valkenswaard).
Duur: 5 uur.


Zelf rijden in een legertruck (en neem maximaal 7 vrienden/ familie mee).
Op het Hoofdkwartier wordt u opgewacht. Hier staat een DAF YA 126 met ronkende motor voor u klaar. Dit voertuig uit de jaren 50 is gemaakt voor het vervoeren van personeel en materialen. Na een korte instructie zal u zelf in staat zijn om dit voertuig te besturen. De instructeur blijft te alle tijden bij u om te zorgen dat alles veilig verloopt en om hier en daar wat extra?s te vertellen over de omgeving en het voertuig.-
De YA 126 is er in twee uitvoeringen: de WEP (Weaponcarrier) en de Ambulance.
De prestaties zijn gelijk alleen het uiterlijk verschilt. ??n ton aan goederen kan dit klassieke legervoertuig moeiteloos vervoeren. De Koninklijke Landmacht zette de WEP vooral in voor het vervoer en de ambulance voor verzorging van zijn militairen. Wij beschikken over vier wapendragers en ??n ambulance, compleet met vier brancards en infuushouders.
Beiden kunnen naast de chauffeur nog acht personen vervoeren.
Over de weg maar ook door het onherbergzame landschap zijn deze stoere bakbeesten een lust voor het oog. Een tocht met deze voertuigen vergeet u niet snel!
Deelnemers: 1 + neem maximaal 7 vrienden/ familie mee.
Locatie: Haarlem.
Duur: 1,5 uur.


Lamborghini Gallardo rijden.
Zelf rijden in een Lambo sportwagen als spectaculair uitje. Deze vierwielaangedreven Lamborghini Gallardo E-gear (automatische versnellingsbak) heeft een luidruchtige en zeer krachtige atmosferische V10 motor. De Gallardo, vernoemd naar een stierenras dat aan stierengevechten deelneemt, is een sportwagen van de Italiaanse autofabrikant Lamborghini.
De Gallardo werd enkele jaren na de Murcielago gelanceerd. Als kleine broer voor deze supersportwagen moest de Gallardo vooral met Maserati, Porsche (de duurdere modellen), Ferrari (de goedkopere modellen) en Mercedes-Benz (de topmodellen) concurreren. Dit is uiteindelijk (anno 2013 was deze wagen nog te koop) een succes geworden. Het gros van de Gallardo’s gaat in het geel over de toonbank. De wagen heeft een agressief en modern design, en hij is net zoals zijn duurdere broer uit 2002 getekend door de Vlaming Luc Donckerwolke, die sinds 2005 als designchef bij naaste Lamborghini-zuster Seat aan het werk is (alleen Seat, Lamborghini, Ducati en Audi behoren tot de Audi-groep, die naast de Volkswagen-groep 1 van de twee takken binnen de grote Volkswagen AG is).
In 2008 werd op de Autosalon van Geneve een verbeterde versie van de Gallardo getoond: de LP 560-4. De auto heeft onder andere een nieuw uiterlijk en een nieuwe motor met een vermogen van 553 pk. De 4 in de naam staat voor de permanente vierwielaandrijving.
Technische specificaties:
Brandstof: benzine
Cilinders: V10
Maximaal vermogen: 500pk
Topsnelheid: 310 km/u
Acceleratie: 0-100: 4,2 seconden
Aandrijving: voor- en achterwielen
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Antwerpen – Mechelen.
Duur: 20 minuten.


Driftcursus, zelf leren driften als dagcursus.
Een dag zelf rijden op het circuit. Let op dit is een dagcursus leren driften en niet zoals bij anderen een paar uurtjes!
Beleef de ultieme ADRENALINE kick!!! Kom rijden en glijden op een uniek circuit.
Uniek vanwege zijn 60% asfalt en 40% gravel samenstelling.
Rij met de speciaal geprepareerde BMW 116i / Volvo 3 serie en de Ford Rally Sport Trainer.
Over de Grens!!! Met de achterwiel aangedreven auto’s ga je op verschillende delen van het circuit leren driften en gecontroleerd dwarsgaan. Onder deskundige begeleiding van de instructeurs leer je de bochten volledig dwars en driftend, vol tegenstuur te nemen. Door je zijruit naar voren kijken terwijl je beheerst de auto over zijn wielen laat GLIJDEN!!!
Wat OMA er niet mee kon is driften!!! J ziet ze nog wel eens rijden, meestal met de eerste eigenaar nog achter het stuur,
de volvo 3 serie!!! Achterwielaandrijving, gladde achterbanden en de versnellingsbak tussen de achteras maken deze auto tot een perfecte DRIFTAUTO!!!
PROGRAMMA:
Korte theorie/uitleg van het programma
Remmen en uitwijken op gladde ondergrond
Driftstage Tarzan bocht
Rallystage Akropolis (rallyproef op onverhard)
Driftstage Per Eklund bocht
Rallystage Catalunya (rallyproef op asfalt)
Driftstage gravel
Als finale van deze spectaculaire dag gaat u rijden met de exclusieve Ford Rally Sport Trainer!!!
De driftcursus begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur en is geheel verzorgd. Tussen de middag wordt de lunch geserveerd.
Wanneer: Het hele jaar mogelijk op inschrijfdagen.
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Eindhoven.
Duur: 1 dag.


Ballonvaart in heel België en Nederland.
Romantisch, avontuurlijk en ontspannend. Een prachtig uitzicht en een rustgevende stilte u zult zich verbonden voelen met moeder aarde. Hoogtevrees? Nee hoor geen last van. Van ballon opbouwen tot een uur varen met de wind mee. Een genot van begin tot het eind. Om deze prachtige ervaring van het ballonvaren nog even te vieren drinken we nog een glas champagne en krijgt u een certificaat met alle vaargegevens. Daarboven voelt u zich tijdens de ballonvaart de koning te rijk?
Romantisch, avontuurlijk en ontspannend dat is ballonvaren. Een prachtig uitzicht en een rustgevende stilte u zult zich verbonden voelen met moeder aarde tijdens een ballonvaart. Hoogtevrees? Nee hoor geen last van!
Van ballon opbouwen tot een uur varen met de wind mee. Een genot van begin tot het eind.
Om deze prachtige ervaring nog even te vieren drinken we nog een glas champagne en krijgt u een certificaat met alle vaargegevens van de ballonvaart.
Voor het ballonvaren is een minimale lengte van 1.10 meter vereist;
* Het is niet koud in de lucht tijdens de ballonvaarten, kleedt u hetzelfde als op de grond;
* Fototoestellen e.d kunnen tijdens de luchtballonvaart worden meegenomen op eigen risico, de ballonvaarderij neemt geen verantwoordelijkheid;
* Geen plastic of nylon kleding in de luchtballon i.v.m. brandbaarheid;
* Gemakkelijke schoenen of laarzen zijn aan te bevelen. Hoge hakken lopen moeilijk in een misschien drassig landschap;
* Voor de minder behaarden onder ons is een petje of ander hoofddeksel handig.
* Familie, vrienden kunnen de ballon volgen met de eigen auto, achter de ballon-volgwagen.
Duur: 2 uur.
Aantal deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Heel Begië en Nederland.


Zelf Mclaren rijden dit is pas echt een supercar vergelijkbaar met een F1 wagen.
Een rondrit met deze sportwagen.  Een Mclaren is een supercar welke waarschijnlijk het dichtst bij het gevoel in
een Formule 1 wagen in de buurt komt. Ervaar zelf deze brute muscle car!
Bij het bouwen van een Mclaren wordt zeer veel gebruik gemaakt van technieken en technologieen vanuit de Formule 1. Dit is ook zeker te merken aan het rijgedrag van deze auto. Mede door het, in verhouding, zeer lage gewicht van slechts 1.440 kg heeft deze auto een zeer goed rijgedrag. De Mclaren 570S is de een van de snelste supercars van dit moment. Het chassis van deze Mclaren is volledig gebouwd met koolstof.
Deze materiaal keuze draagt mede bij aan het zeer lage gewicht van deze supercar.
Uiteraard beschikt deze Mclaren ook over de nodige opties en luxe. De auto is bijvoorbeeld voorzien van meerdere carbon exterieur pakketten, hiermee krijgt deze Mclaren een nog dikkere en sportievere uitstraling. Om van een extra lekker geluid te kunnen genieten is de Mclaren ook voorzien van een optionele sportuitlaat, vanuit de fabriek geleverd. Het interieur is een combinatie van licht beige leder met een donkerkleurig dashboard.
Uiteraard zorgt niet alleen het zeer lage gewicht voor de zeer goede prestaties, hier is ook een goed presterend motorblok voor nodig. Dit motorblok is een 3.8 liter grote V8 uitgerust met twee turbos. Dit blok levert 570 pk en 600 newtonmeter koppel. Hiermee bereikt deze Mclaren in slechts 3,2 seconden de 100 km/u en heeft een topsnelheid van maar liefst 330 km/u.
Technische specificaties:
Brandstof: benzine
Cilinders: V8
Maximaal vermogen: 570 pk
Topsnelheid: 330 km/u
Acceleratie: 0-100: 3,2 seconden
Aandrijving: achterwielen
Brandstof: benzine
transmissie: automaat
Kleur: rood
Uitvoering: 570S
Deelnemers: 1 persoon.
Locatie: Den Haag – Rotterdam.
Duur: 30 minuten.

Kadobon bestellen

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze giftcard, Good4fun giftcard voor
Circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.